Problem z powracajacym napletkiem
Moderator: modTeam
Problem z powracajacym napletkiem
Podczas wzwodu moj penis sam nie "odsałania" żołędzia. musze to zrobic sam ręką inaczej skóra zostaje. Gdy zrobie to sam to i tak po chwili gdy lekko nawet porusze skora wraca ona na swoje miejsce zakrywajac zoladz. Prosze o odpowiedz!! Co ja mam robić!??
Zależy od budowy członka. Czasami jest krótkie wędzidełko i nie pozwala na dalekie odunięcie napletka. BO stuleji to raczej nie masz skoro ręką możesz go przesunąć dalej. Trenuj ściąganie nawet samodzielnie. Martwic możesz się zacząć jeśli przy stosunku będziesz odczuwał ból i może się zdażyć że wędzidełko pęknie. Czasami wtedy potrzebna jest wizyta u chirurga.
Czasami jest krótkie wędzidełko i nie pozwala na dalekie odunięcie napletka. BO stuleji to raczej nie masz skoro ręką możesz go przesunąć dalej. Trenuj ściąganie nawet samodzielnie
To chyba nie w tym problem Fish bo Artek pisze
Podczas wzwodu moj penis sam nie "odsałania" żołędzia. musze to zrobic sam ręką inaczej skóra zostaje. Gdy zrobie to sam to i tak po chwili gdy lekko nawet porusze skora wraca ona na swoje miejsce zakrywajac zoladz
Sprawa jest w ilości skóry...jakby chciał aby podczas wzwodu napletek sam się zsuwał to musiałby poddać się skróceniu napleteka (małe obrzezanie) :553:
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
a jesli przez to jest wygiety przy zwodzie w dół (tzn jego żołądź, zwraca sie ku dołowi)
No tak, przy krótkim wędzidełku sam członek może być prosty, tylko w zwodzie żołądź będzie lekko skrzywiona, ale to w niczym nie przeszkadza.
Chłopie nie wyolbrzymiaj problemu, tylko ostro bierz się do roboty, a wszystko będzie OK.
Z czasem to wędzidełko może ci się naciągnie, tylko na początku uważaj żebyś nie zerwał(nie za ostro, delikatne ruchy tzn. pchnięcia).
Kochać i być kochanym
Byl juz taki topic. Choc i tak chwala Ci za to ze nei zakladales nowego. Wiec tak, trzeba sciagnac napletek, a o wpadaniu w rowek bylo - poszukaj.SORY że zmieniam temam!!! Wybaczcie!! ja jestem mało doświadczony i żeby założyć prezerwatywe to trzeba napletek najpierw ściągnąć? kupiłem na próbe prezesy i przy zakładaniu wchodzi w rowek
ja jestem mało doświadczony i żeby założyć prezerwatywe to trzeba napletek najpierw ściągnąć? kupiłem na próbe prezesy i przy zakładaniu wchodzi w rowek
To ściągnij tylko trochę, tak mniej więcej do połowy, wtedy nie wejdzie w rowek,ale i tak musisz najpierw poćwiczyć zakładanie.
Kochać i być kochanym
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran