czy mozliwa wpadka?
Moderator: modTeam
czy mozliwa wpadka?
Uprawiałem dziś z moja dziewczyna seks, ale na nieszczeście prezerwatywa pękła. W poniedziałek-29 maja czyli dwa dni temu skończył jej się okres. Jakie jest prawdopodobieństwo , że zaszła w ciążę?? Proszę o jak najszybszą odpowiedź.
Z góry dziekuje za pomoc.
Z góry dziekuje za pomoc.
szanse są niewielkie...ale rozumiem twój strach bo sama mam teraz niezłego stracha...ja co prawda biore pigułki... ale ostatnio jednej zapomnialam...a uprawialam seks bez zabezpieczenia i to jeszcze z finiszem w środku...i tez sie cholernie boje ....
no ale zawsze są testy ciążowe...i chyba musze zainwestować , wam też radze dla spokoju ducha
no ale zawsze są testy ciążowe...i chyba musze zainwestować , wam też radze dla spokoju ducha
-
- Początkujący
hmm ja nie wiem czemu tak pekaja..mi nigdy nie pekla i mam nadzieje ze nie zobacze jak wyglada peknieta..powiedzcie chociaz czy to jasno widac przy zdejmowaniu ze pekla?bo moze nie daj boze pekla mi a ja o tym nic nie wiem ;|
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
to jak już jest ten topik to moze mnie też poradzicie...a wiec jestem na tabletkach i fakt brałam je ostatnio w cały świat ale zawsze bylo zachowane to 12 godzin.....ehhh..no i z nowego opakowania po 6 tabletkach zapomniałam o jedenej i wziełam ją po 17 godzinach...no i tydzien pózniej był stosunek no i bez gumki i z finiszem w środku...no i jak to oceniacie?? bo sikam po nogach ze strachu
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”