drogie Panie czy lubicie...
Moderator: modTeam
drogie Panie czy lubicie...
...zmieniać pozycje podczas stosunku. Jeśli tak, to jaka wam najbardziej odpowiada?
Mam tu na myśli sex klasyczny (o ile mogę się tak wyrazić)
Mam tu na myśli sex klasyczny (o ile mogę się tak wyrazić)
rewelacja
Dla mnie mezczyna moze byc lysy od stop po szyje, niedobrze byloby jednynie jakby golil nogi:) Poza tym siwtnie to wyglada (dla mnie) i jest o wiele bardziej higieniczne np.golenie wlosow pod pachami. Do czego facetow goraco namawiam!
..
co do zmian,nie ma nic gorszego niż rutyna
, ale nawet kochając się w jednej pozycji,można urozmaicać ją na wiele sposobów ,że....
moim zdaniem depilacja może odebrać mężczyźnie coś co trudno nazwać , nawet nie chodzi tu o męskość..może jestem pełna stereotypów , ale wydaje mi się , że lepsza jest naturalność . Męska oczywiście
moim zdaniem depilacja może odebrać mężczyźnie coś co trudno nazwać , nawet nie chodzi tu o męskość..może jestem pełna stereotypów , ale wydaje mi się , że lepsza jest naturalność . Męska oczywiście

FAjne
JA lubie ogolone meskie jąderka są super przygotowane do pieszczot a włosy nie wchodzą do nosa i do buzi
No właśnie Jarku jestem ciekawa wypowiedz się co o tym myślisz, bo mi osobiściwe całkiem wygolone miejsca intymne się niepodobają, lubie troche tej naszej ukrytej zwierzecosi, ale na pewno zdania są podzielone, wiec jak to odbieracie, czy te włoski nie wzbudzają w was jakiś szczególnych emocji, nie tylko estetycznych, choc ta całkiem ,,naga" bezbronność, bez żadnego wdzianka, małej dziewczynki...hehe, a może po prostu urozmaicenie?
Całkiem wygolone mi się nie podobają, bo przypomina mi to małolata, ale zadbane fryzurki, np. ładny paseczek czy serduszko to i owszem. Nie jestem gorącym zwolennikiem orala, więc te włoski mi nie przeszkadzają, a nawet bardziej podniecają. Poza tym wiem, że jak dziewczyna depiluje się przez golenie, to jak zaczynają odrastać, przechodzi męki. Wiem też, że higienę tych miejsc można zachować i z włoskami. Zaznaczam, że jest to moje zdanie na ten temat.
-
- Uzależniony