moon pisze:Jak widac inna kobieta tez
... hmmm...no powiedzmy że nie kapuje przesłania...no chyba że sprawujesz piecze nad centrum dowodzenia światem....hehe i siedzisz w głowach wszystkich kobiet....
moon pisze:Nie bol nie jest podniecajacy. Nie kiedy Ci kurna penis wbija gdzi enie powinen!
no to chyba pecha mam normalnie bo mnie sie jakos nie zdazyło...a kochałam sie wiele razy żeby mi facet penisa wpychał gdzie nie powinien.... dla mnie sprawa jest prosta pochwa to nie dżungla tam sie nie da wędrować... jak mozna wsadzic penisa do pochwy tam gdzie sie nie powinno....

? No chyba że o czymś nie wiem i takm są jakis rozgałęzienia i tunele.... hehe.... fajne jest to forum, ciekawych rzeczy sie mozna nauczyc... A co do bólu..tego rodzaju...wiesz napisałam że jest on dla mnie przyjemny, znam pare osob ktore to również potwierdzają wiec nie jestem gołosłowna... nie możesz tego pojąć ok, nikt Ci nie każe, ale wiedz że różni są ludzie i różne u upodobania... nie musisz walić od razu krytyką.... a i jeszce jedno czy wkładając penisa do pochwy można zrobić krzywde (w sensie fizycznym oczywiscie), dojrzałej, zdrowej kobiecie, która tego seksu chce???wiesz ludzie to robia od wieków i nikt od tego nie umarł, wręcz odwrotnie

( przy takich założeniach jakie podałam) ale może czegos nie wiem...oświeć mnie prosze....