onanizm w obecnosci partnera
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
ja raczej powiedzialbym "w miare jedzenia apetyt rosnie" im wiecej mamy do czynienia z seksem tym berdziej chcemy czegos nowego, innych doznan, wiadomo do wszystkiego trzeba mentalnie dorosnac i tu jest pewne powiazanie z wiekiem ale to tylko czesciowolollirot pisze:Cytat:
niewiem ale jakoś nie chciałabym zeby mój facet onanizowal sie przy mnie i ja przy nim tez nie chciałabym tego robić -takie moje zdanie
młodziutka jesteś :-)
moja wczoraj nie wytrzymala hehe dziedziecym glosem z niewinnym spojrzeniem powiedziala "ja tez chce" i postanowila mnie "wyreczyc" hehe sama twierdzi ze najbardziej podniecajacy jest sam fakt masturbacji i obserwowanie jeakcji partnera mimiki twarzy itd. bardziej niz sam fizyczny aspekt
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Dokładnie_Asica_ pisze:Mnie to ani ziębi ani grzeje, bo po co koleś ma sam sobie dogadzać skoro jestem obok...?
Czasem mam wrazenie ze specjalnie to robi, tylko po to zeby mnie zniecierpliwic i uslyszec "daj mi
Do niektorych rzeczy tez nie bylam przekonana ale dalam sie namowic z ciekawosci. I do teraz nie wiem co on widzi w tym zebym sie sama bawila bo mi wtedy ochota przechodzi na zabawy o_0 Chociaz bylo i tak ze byla przyjemnosc oustronna z samego patrzenia na drugą osobę, ale na to potrzeba sposobu

- Rebeca2006
- Uzależniony
- Uzależniony
A co nie wolalbys zeby to ona ci zrobila dobrze jak jest obok ?Bender pisze:juz sobie nawet biedny facet nie moze w spokoju zrobic dobrze

"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
-
- Weteran
- Weteran
odwrócona18 pisze:niewiem ale jakoś nie chciałabym zeby mój facet onanizowal sie przy mnie i ja przy nim tez nie chciałabym tego robić -takie moje zdanie
pożyjemy zobaczymy
lollirot pisze:o, a potrafi sobie sam robić laseczkę?![]()
zależy jaką.. tą do podpierania każdy potrafi zrobić..
tą lodziarską ludzie o kręgosłupie z gumy

Ile jest wart świat pełen grubych krat?
-
- Weteran
Próbuje namówić do tego dziewczyne, a ona twierdzi że woli żebym ja ją dotykał. Chyba ona się troche krępuje
Tyle że dla mnie było by to bardzo podniecające.
A jak wy dziewczyny? Wstydzicie się swojego partnera?

A jak wy dziewczyny? Wstydzicie się swojego partnera?
był już taki temat, nawet spory
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... asturbacja
[ Dodano: 2007-01-25, 17:50 ]
reasumując temat, którego linka podałam, to nie każdy lubi to samo i dziewczyna ma prawo do tego, żeby ci odmawiać... nie podoba jej się, nie ma ochoty, to nie namawiaj, bo ją tylko zniechęcisz...
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... asturbacja
[ Dodano: 2007-01-25, 17:50 ]
reasumując temat, którego linka podałam, to nie każdy lubi to samo i dziewczyna ma prawo do tego, żeby ci odmawiać... nie podoba jej się, nie ma ochoty, to nie namawiaj, bo ją tylko zniechęcisz...
-
- Zaglądający
- Pasjonat
Myśle, że fajnie byłoby popatrzeć jak moja kobieta sama się pieści. Do tego porobić fotki lub nakręcić filmik
Ciekawe doświadczenie:) Niestety do tej pory nie miałem okazji, bo moje dotychczasowe partnerki były mimo wszystko zbyt nieśmiałe na takie zabawy lub zwyczajnie masturbacja niesprawiała im wielkiej satysfakcji.
Ale może z moją obecną coś uda się skombinowac
Sposób iluzjonisty wydaje się idealny, by zacząć się w ten sposób zabawiać
Generalnie więc nie mam nic przeciwko. Gorzej gdybym samemu miał zrobić taki pokaz dziewczynie. Ciężko byłoby się przełamać, ale przy odpowiednim klimacie i nastawieniu pewnie dałbym się namówić
Oczywiscie nic nie zastapi dotyku drugiej osoby, ale od czsu do czasu jakieś urozmaicenie nie jest złe

Ale może z moją obecną coś uda się skombinowac

Generalnie więc nie mam nic przeciwko. Gorzej gdybym samemu miał zrobić taki pokaz dziewczynie. Ciężko byłoby się przełamać, ale przy odpowiednim klimacie i nastawieniu pewnie dałbym się namówić

Oczywiscie nic nie zastapi dotyku drugiej osoby, ale od czsu do czasu jakieś urozmaicenie nie jest złe
Mati_00 pisze:e tam...jak jest sama w domu i ma ochotę to proszę bardzo, ale nie kiedy ja jestem w pobliżu
widac nikt nigdy tego przy tobie nie robił, spróbuj, takie patrzenie jest bardzo podniecajace, zwłaszcza jesli sie tak ukradkiem patrzy tak, ze ona nie wiadomo czy wie czy nie ze sie patrzy
Mati_00 pisze:nie dość, że zrobię to 1000x lepiej
ja bym nie była taka pewna, no chyba, ze uwazasz ze jestes w to taki dobry, bop na razie jestes młody, takie rzexczy dziewczynom pewno od niedawna robisz, wiec nie koniecznie musisz byc lepszy
Mati_00 pisze:.co ja mam robić w tym czasie? <boje_sie>
rozwalił mnie Twój brak wyobraźni

vilmon1980 pisze:Do tego porobić fotki lub nakręcić filmikCiekawe doświadczenie:)
potwierdzam

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”