Wstreciucha,
Dziękuję za wstawiennictwo. To samo i ja czuję.
Ale ja tam obrażać się na nikogo nie będę bo owszem wtedy miałem bardzo zły dzień i mogłem coś powiedzieć, aby w pięty poszło, ale minęło więc jakoś przeżyję tą zniewagę.
Co do tego ogiera to wiesz... ja nie wymyślam reklam dla sex telefonów.
Za to Ty potrafisz coś takiego czasem powiedzieć że tu zapewne facetom ślina leci na samą myśl, widać że Twój facet ma szczęście mając taką fantastyczną, wyluzowaną dziewczynę i to ograniczającą wypowiedzi.
runeko,
Eee tam ja się nie gniewam, ale zważ słowa zanim komuś nawtykasz, a tak między nami to ja wolę kobiety. Co innego jakbyś napisała że smieję się jak dziecko, to już brzmi mniej obraźliwie i w każdym facecie jest coś z dziecka, bo kobietki już tego czaru nie mają
, bo nawet słowo pedał jest obraźliwe.
Ja też czytam dużo książek, ale nie używam żadnego złośliwego słowa przeciw ludziom na tym forum.
ForsakenXL,
Ja jak Tobie dam laleczkę.... to cię mamusia rodzona nie pozna.
BTW. Ja tak w realu się nie śmieję proszę szanownego pana, a dziewczynom podoba się mój śmiech bo jest normalny i miły dla ucha. I tym swoim śmiechem potrafię rozbawić każdego. Jakoś nie słyszałem żebym miał dziewczęcy lub jak ktoś tu użył pedalski głos lub śmiech.
Powoli zacznie się zaraz offtopic, więc lepiej zakończyć na tym jak jest i już więcej tematu o śmianiu się nie poruszać. Co Wy na to ? Nie musicie odpisywać tylko już normalnie pisać.
Więc ja skończyłem w tym temacie, może jak coś wpadnie mi do tej makówki to się wypowiem, póki co:
Bawcie się dobrze jak nie ma przy Was waszego ukochanego, wszak wyobraźnia to potęga a żadne kamerki, nawet głos nie odda tego jak bliskość partnera, choć mogą stanowić wspomagacze do wyobraźni. Oczywiście mówię do pań które lubią masturbację. Powiedziałbym coś do panów, ale tutaj jest o kobietach.