znowu masturbacja...
Moderator: modTeam
znowu masturbacja...
mam pytanie dotyczace konkretnie mnie... czy jest ze mna cos nie tak jesli masturbuje sie codziennie ?:/ no czasami co 2 dzien ale to rzadko... ? ? ? ? ? ? ?
Był już taki temat, ale odpowiem. Wszystko z Tobą w porządku, zaspokajasz swoje potrzeby i to prawidłowo. Masz na to ochotę i sprawia Ci przyjemność, hormony się w Tobie gotują. Za jakiś czas Ci przejdzie lub też nie, ale to czy to robisz czy tego nie robisz jest sprawą indywidualną każdego człowieka. <browar>
To,że się masturbujesz codziennie wynika z Twojego dużego popędu seksualnego,to wszystko.Hormony biorą górę!
Twoi kumple robia to rzadziej,bo mają mniejszy popęd.
Dokładnie tak jak powiedział Mroczny_Piskacz,zaspokajasz swoje potrzeby.
A co do nadużycia ptaka,hehe...to zapytaj kolegów;-) ja go nie mam,hehe...ale wątpię,zeby cokolwiek było w stanie nadużyć męskiego ptaka,hehe...
Twoi kumple robia to rzadziej,bo mają mniejszy popęd.
Dokładnie tak jak powiedział Mroczny_Piskacz,zaspokajasz swoje potrzeby.
A co do nadużycia ptaka,hehe...to zapytaj kolegów;-) ja go nie mam,hehe...ale wątpię,zeby cokolwiek było w stanie nadużyć męskiego ptaka,hehe...
Carpe diem!
- ksiezycowka
- Weteran
hehe podchodzi pod rekordzistemoon pisze:Chlopak89, moj kiedys kiedys tam robil to nie dosc ze dosc czesto to jeszcze ponoc bywalo po 20 razy dziennie nawet.
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
- ksiezycowka
- Weteran
Mnie przy tym nie bylo, ale z tego co widze po nim teraz kiedy juz takich zapedow nie ma - to spokojnie bylo mozliweTom pisze:i sie nigdy tyle nie udało, nie wiem czy to jest w ogóle mozliwe 20 razy hmm, przesadzasz chyba troche

Przypuszczam [bo nie pytalam albo nie pamietam odpowiedzi] ze pare razy na pewno. NIkt nie mowi ze dzien w dzien po 20. 20 to rekord.KocurekV pisze:I nie uszkodził sobie ptaka:>?
moon pisze:Chlopak89, moj kiedys kiedys tam robil to nie dosc ze dosc czesto to jeszcze ponoc bywalo po 20 razy dziennie nawet.
Wiec ja nie widze nic nienormalnego w tym. Masz 17 lat, z kobieta nie za czesto mas zokazje sie zaspokojac to tego potrzebujesz!Normalne.
powiedz temu panu żeby się kopnął w łepetyne zanim znowu Ci naściemnia

MASTURBACJA NIE JEST SZKODLIWA I NIE ZUŻYJE PTASZKA
- ksiezycowka
- Weteran
20? pewnie mozliwe wystarczy raz na godzinke, a nie bylo mowy o 20 razach pod rzad
to zalezy od libido, ja mam duzo
wiec bardzo szybko sie regeneruje, a kolega widocznie ma/ mial wiecej, ale odradzal bym "notoryczny" onanizm - zaczynasz podniecac sie innymi doznaniami ktore tylko ty sobie zapewnisz, oczywiscie sa jakies dobre strony trening czyni mistrza, ale kiedy kobieta bedzie robic wszystko bys skonczyl w jej ustach a ty nie dasz rady bo musialbys sam sobie potrzasac wierz mi bedzie jej przykro, bo w pewien sposob doprowadzisz sie do znieczulicy na pewne doznania, a ona nigdy tego nie zrobi reka tak jak ty po paru latach cwiczen 

to zalezy od libido, ja mam duzo

- ksiezycowka
- Weteran
Nie bylo.DaKID pisze:20? pewnie mozliwe wystarczy raz na godzinke, a nie bylo mowy o 20 razach pod rzad
Jak dla mnei to on sie cholernie szybko regeneruje <boje_sie> J atam juz 3 razy paśc mogę w tym czasie...
Przesadzasz niecoDaKID pisze:odradzal bym "notoryczny" onanizm

moon, notoryczny - przerobilem to i dlugo uczylem sie smakowac kobiete, aby skonczenie w trakcie stosunku z nia bylo naprawde wspaniale, a nie tylko skonczeniem
a drugie to wiesz ja dojsc nie moge a ona w tym czasie trzy razy, a pozniej juz nie ma sily, a nawet jak skoncze to moge dalej i przypuszczam ze powodem tego byl wlasnie onanizm,
ps kolega napisal o normalnej czestotliwosci ja go tylko ostrzegam by nie posuwal sie dalej

a drugie to wiesz ja dojsc nie moge a ona w tym czasie trzy razy, a pozniej juz nie ma sily, a nawet jak skoncze to moge dalej i przypuszczam ze powodem tego byl wlasnie onanizm,
ps kolega napisal o normalnej czestotliwosci ja go tylko ostrzegam by nie posuwal sie dalej

Aj tam! Nikt z Was tutaj nic nie wie! Polecam www.onanizm.pl
Tam wszystko o masturbacji
A tak już na poważnie, to przecież naturalne!![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

A tak już na poważnie, to przecież naturalne!
Wszystko z Tobą OK!Chlopak89 pisze: czy jest ze mna cos nie tak jesli masturbuje sie codziennie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ech...
... a ja myślałem, że propaganda antyonanistyczna to przeżytek XIX-wiecznej, wiktoriańskiej Anglii
Onanizm szkodzi, jeżeli musisz to robić raz na godzinę (bo jak tu pracować/uczyć się/spać)? Ale w onanizowaniu się raz na dzień, w wieku lat 17-u nie widzę nic dziwnego.
@DaKID
To problem (ona 3 razy a Ty jeszcze nie) niższej pobudliwości. Masturbacja pozwala się nauczyć reakcji swojego organizmu i kontroli nad nim w pewnym stopniu. Raczej nie przeszkodzi w przyszłym współżyciu a wprost przeciwnie- pozwoli Tobie zadowolić i mniej pobudliwą kobietę (bo będziesz wiedział, jak powstrzymywać się choć trochę, żeby nie wyjść na kompletnego "sprintera"). Z drugiej strony nadmierna masturbacja może zbytnio obniżyć poziom pobudliwości... ale to raczej nie przez "raz dziennie wieczorem, przed umyciem ząbków, dla spokojniejszego snu" jak sugeruje autor wątku.
... a ja myślałem, że propaganda antyonanistyczna to przeżytek XIX-wiecznej, wiktoriańskiej Anglii
Onanizm szkodzi, jeżeli musisz to robić raz na godzinę (bo jak tu pracować/uczyć się/spać)? Ale w onanizowaniu się raz na dzień, w wieku lat 17-u nie widzę nic dziwnego.
@DaKID
To problem (ona 3 razy a Ty jeszcze nie) niższej pobudliwości. Masturbacja pozwala się nauczyć reakcji swojego organizmu i kontroli nad nim w pewnym stopniu. Raczej nie przeszkodzi w przyszłym współżyciu a wprost przeciwnie- pozwoli Tobie zadowolić i mniej pobudliwą kobietę (bo będziesz wiedział, jak powstrzymywać się choć trochę, żeby nie wyjść na kompletnego "sprintera"). Z drugiej strony nadmierna masturbacja może zbytnio obniżyć poziom pobudliwości... ale to raczej nie przez "raz dziennie wieczorem, przed umyciem ząbków, dla spokojniejszego snu" jak sugeruje autor wątku.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Autor tematu jest najzupełniej normalny. Standard
Panowie i panie z onanizm.pl wmówili by Ci chorobę i nałóg, ale oni to osobne panopticum 

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
saker33 pisze:u spowiedzi to bym dostal pokute ze przez cale dalsze swoje mlodziencze zycie bym nie zdazyl jej wykonacBash pisze:z punktu religi to wszystcy tu obecni jestesmy straceni
Ech...
mnie będą nawiedzać z tą pokutą pewnie w kolejnym wcieleniu jeszcze
Dżdżownica... szczęśliwa tym czym żyje... na nic więcej nadzieji nie mam

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”