guli pisze:No to chyba pomału Wasz związek zbliża się ku nieuchronnej katastrofie.
to rypnąłes

Moderator: modTeam
Klara pisze:czy uważasz ze w waszym wieku nie ma prawa rozpaść się zwiazek- chyba jestes zbyt pewny siebie!!
vkajot pisze:a tak swoją drogą to będziesz wstanie pozostac obojętny? A może po prostu kuś ją ile możesz, wkońcu może się skusi i uzna, że głupia była??
Właśnie odwrotnie. To, że ktoś tam mówi, że do siebie pasujecie to nie znaczy, że koniecznie ma rację. Przez seksualne niedopasowanie rozpadały się dużo poważniejsze związki ze zobowiązaniami, majątkiem do podziału itp a nie młodzieńcze zauroczenia. W twoim wieku, gdzie hormony buzują aż oczy wypychają po kilku tygodniach postu frustracja zacznie wykańczać miłość i wtedy pogadamy. Zaraz zaczną się sypać gromy, że sprowadzam wszystko do du...py ale o ile sex bez miłości ma się nieźle, to miłość bez sexu usycha zreswzta gdyby było inaczej, gdyby nie miało to dla ciebie znaczenia nie byłoby tego topicu.Chlopak89 pisze:to rypnąłes moze i tak bybylo gdym mial 27 lat a moja laska 26 a nie w wypadku naszym...
Chlopak89 pisze:moze ale nie z takiego powodu...wierz mi ze nie widzisz nas razem...polowa mojego masta steka jak pieknie razem wygladamy i jak pasujemy do siebie i ze musimy sie cholernie kochac... i tak jest
Chlopak89 pisze:.wierz mi ze nie widzisz nas razem...polowa mojego masta steka jak pieknie razem wygladamy i jak pasujemy do siebie i ze musimy sie cholernie kochac... i tak jest
Chlopak89 pisze:pomorze? ? ?
moon pisze:Cytat:
usisz sprobowac seksu z nia w nietypowy miejcu dla was ;p tam gdzie tego jeszcze nie robilsicie
A mzoe wpierw sex w typowym?Bo tego tez jeszcze nie robili...
Mroczny_Piskacz pisze:Chlopak89 napisał/a:
na nasz wiek to robimy za duzo
Widać w końcu wydoroślała.
pozory myląChlopak89 pisze:polowa mojego masta steka jak pieknie razem wygladamy
Chlopak89 pisze:wiec ja poczekam, czego sie nie robi dla miłości...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 286 gości