Powiększanie się łechtaczki
Moderator: modTeam
Powiększanie się łechtaczki
Obiło mi się o uszy takie coś jak: wzwód łechtaczki. Czy ona może wtedy powiększać swoje rozmiary????
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Meneris pisze:jak bardzo może sie powiększyć???
Do kolan.
Normalnie nabrzmiewa, staje sie pelniejsza i twardsza. Tak jak brodawki twardnieja i "rosna" przy podnieceniu.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Meneris pisze:Może ktoś ma zdjęcie???
nie mam zdjecia lechtaczki ale czegos innego i tez powieksza sie kilkaset %

a lechtaczka po prostu nabrzmiewa podczas podniecenia (przedni widok

Ostatnio zmieniony 12 maja 2006, 23:22 przez Sepik, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
- ksiezycowka
- Weteran
łechtaczka jest zbudowana podobnie do męskiego członka, z ciał jamistych, i pod wpływem podniecenia napełnia się bardziej krwią. I dlatego lekko się powieksza, staje się pełniejsza i jędrniejsza.
Też mnie to dziwi ze mając 17 lat o tym nie wiesz... Nie chce się chwalić, ale ja o tym wiedziałem mając 14 latek. Interesowała mnie anatomia zarówno moja jak i kobiety... A widzę, że czasem ludzie interesują się tylko anatomią płci przeciwnej, albo w ogóle nie znają swojego ciała....
Też mnie to dziwi ze mając 17 lat o tym nie wiesz... Nie chce się chwalić, ale ja o tym wiedziałem mając 14 latek. Interesowała mnie anatomia zarówno moja jak i kobiety... A widzę, że czasem ludzie interesują się tylko anatomią płci przeciwnej, albo w ogóle nie znają swojego ciała....
matious pisze:
A cóż cie to tak interesuje czy wiedziałam czy nie??? Może po prostu bardziej interesowały mnei innt rzeczy???
Słyszałam o tym dawno, ale chciałam wiedzieć cos więcej, tak z ciekawości.
Słodki Panie...
Meneris pisze:A cóż cie to tak interesuje czy wiedziałam czy nie??? Może po prostu bardziej interesowały mnei innt rzeczy???
Słyszałam o tym dawno, ale chciałam wiedzieć cos więcej, tak z ciekawości.
Słodki Panie...
Łechtaczka powieksza się w sposób znaczący... i to zawsze... byleby tylko partner nie był zbyt nahalny w swoich działaniach...
O ile my, Panowie pozostaniemy delikatni, to po pewnym czasie (pieszczot czy to języczkiem, czy też palcem) schowa się bidula za powłoką ze skóry... ale traktujmy to bardziej jak nasz wzwód, gdzie my skóry pozbawieni zostajemy
Moja partnerka ma malutką łechtaczkę, ale w trakcie pieszczot potrafi ona urosnąć do rozmiaru ziarna fasoli niemalże (z malutkiego groszka).
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”