Mi się prawie nigdy nie śni sam seks, tylko ten moment "tuż przed". I jak jestem już tak barrrdzo podjarana to wtedy ktos wchodzi (w śnie) albo po prostu się budzę

Moderator: modTeam
taka_jedna pisze:Mi się prawie nigdy nie śni sam seks, tylko ten moment "tuż przed".
no ja tak mam z ta mokroscia A przykrych sytuacji nie miałam, bo dla mnie to przykre nie jest, raczej zabawne.
Jarek pisze:Mi się zawsze śni do momentu kiedy jesteśmy nago i wtedy koniec, budze się lub dalej nie pamiętam
...i pewnie jak się obudzisz jesteś już mokra i co dalej, myślisz tylko o jednym?
gracja pisze:Dziwne, mam kumpla, który wcale mi się fizycznie nie podoba, a śni mi się od kilkunastu dni, z małymi przerwami, niemal codziennie! Sen monotematyczny - w każdym się całujemy, ale za każdym razem jest to elektryzujące..Teraz w jego obecności nie mogę się opędzic od niepoprawnych myśli
Może mu o tym powiedz...
Jarek pisze:Skoro zaliczyłaś ten sen do przyjemnych, zakończonych orgazmem, to coś w tym musi być. Pewnie facet jeszcze w sile wieku, atrakcyjny seksualnie,zalecający się do nie mniej atrakcyjnej synowej...
uwielbiam erotyczne sny, przeważnie konczą sie u mnie orgazmem.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 145 gości