Dlaczego niema czystych dziewczyn????????????
Moderator: modTeam
Kermit pisze:ja znalazłęm kiedys 16 dziewice. Ale kiepska była w lozku
A przepraszam, czego sie spodziewales?
Noise pisze:po prostu w większych miastach jest nieco inaczej niż w tych mniejszych
Wlasnie teraz sie tak porobilo, ze te z wiosek i miescinek sie ku*wia najbardziej Zaraza jedna...
DaKID pisze:Ja postawilem sobie za cel zadowolic partnerke, nieprzyznajac sie ze jestem prawiczkiem, dopiero po jakims czasie kiedy z nia nie bylem jej to powiedzialem, a i tak do dzisiaj w to nie wierzy, ale chcialem jej zrobic dobrze wiec raczki usteczka pocalunki i obserwacja jak reaguje czy sie jej podoba czy nie ato ze pierwszy strzal mialem w spodniach to juz inna sprawa-momencik i do lazieny pod pozorem ze po oliwke:)
a zmiany pozycj to tylko po to by nie eksplodowac bo juz nie wytrzymywalem
Stary, czy ja kiedys z Toba nie spalam?
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- ksiezycowka
- Weteran
Wiesz, często takie młode dziewczyny mają bardzo wybujałą wyobraźnie.
Po maturze mieszkałam w internacie, z paroma dziewczynami, jedna przez drugą chwalilam sie co wyprawiała z facetem w łóżku...pod sam koniec szkoły dowiedziałam sie, ze prwie wszystko co opoiwadały byłó kłamstwem. Wiec radze sie nie przejmować tym co twoja dziewczyna mówi.
A jeśli to prawda, to dziewczyna ma wybujały temperament i to twoja decyzj czy taka dziewczyna ci pasuje.
Po maturze mieszkałam w internacie, z paroma dziewczynami, jedna przez drugą chwalilam sie co wyprawiała z facetem w łóżku...pod sam koniec szkoły dowiedziałam sie, ze prwie wszystko co opoiwadały byłó kłamstwem. Wiec radze sie nie przejmować tym co twoja dziewczyna mówi.
A jeśli to prawda, to dziewczyna ma wybujały temperament i to twoja decyzj czy taka dziewczyna ci pasuje.
Haro pisze:No prawiczek tak, dziewica to najczesciej modli sie, zeby to sie wreszcie skonczylo
a dziwisz sie
mnie tam prawie nic nie bolało, było nawet przyjemnie, nie modliłam sie o koniec
ale jesli jest dziwczyna która bardzo boli to chyba naturalne, że ten pierwszy raz nie jest popisem umiejetnosci i checi. ale tu chyba chodzi o te kolejne razy panny poczatkujacej
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Re: Dlaczego niema czystych dziewczyn????????????
władzio pisze:Jak uwarzacie dlaczego niema czystych dziewczyn dalczego znaleść 16 letnią dziewice to graniczy z cudem???? Dziś dowiedziałem sie że moja dziewczyna (po 3 dniach rozłonki wruciliśmy do siebie) w wieku 13 lat 18-toletni chłopak robił jej minete miała 13 lat i ona to potwierdza że to robiła wtedy dlaczego w dziewczyny jesteście takie rozumiem 18,19,no nawet 17 ale 13 lat to troche za wcześnie co myslicie o takim gościu 18 lat co robi takie rzeczy dziewczynie 13 lat? Niedawno jak byłem z nią na spacerze spotkała swoje dwie koleżanki no i siedzieliśmy w czwórke na ławce i gadaliśmy troche szła jakaś ich znajoma co ma właśnie 13 lat i zaraz było że kórwa bo sie całuje a jak ona robiła takie rzeczy w wieku 13 lat to tego niepamięta miałem sie odezwać i jej powiedzieć to przy jej koleżankach ale niechciałem jej robić przykrości. "Jeśli to kiedyś przeczytasz wybacz mi że to napisałem"
jak ja mialam 13 lat to nawet nie wiedzialam,co to jest mineta
eat me
-
- Weteran
mi wciaz trudno uwiezyc ze swiat tak szybko sie zmienia. ja stracilam dziewictwo w wieku prawie 20 lat i wcale nie uwazalam ze za pozno. nie bylam tez ostatnia dziewica w moim srodowisku.... no, moze kilka moich kolezanek co mialo stalych facetow miala juz jakies doswiadczenia, ale wiekszosc nie, a przynajmniej sie do tego oficjalnie nie przyznawala....
a co do dzisiejszych 16 latek, to nie wypowiadam sie, bo nie znam osobiscie
a co do dzisiejszych 16 latek, to nie wypowiadam sie, bo nie znam osobiscie
- ksiezycowka
- Weteran
A ja straciłem "prawictwo" w wieku 22 lat. I nie jest to dla mnie żaden powód do wstydu, choć chwalić też się nie chwalę
bo to nie jest powód ani do dumy ani wstydu. To normalna rzecz a pojmowanie jej w takich kategoriach jest dla mnie conajmniej dziwne
moon pisze:A ja... nie powiem Bo znow burza bedzie ;P
jaka znowu burza, przecież to twój tyłek i nikomu nic do tego, zrobiłas co chciałas i tyle.
Zreszta ja tez nie powiem, bo to nie temat o tym by pisac kto kiedy i czemu
- ksiezycowka
- Weteran
Tez tak kiedys tu myslalam, Andrew. A jak raz czy dwa gdzies po sobie napisalam to dyskusje na 2 strony byly i tylko musialam caly czas usilowac temat ucinac. teraz po prostu jestem ostroznaAndrew pisze:Moon , kokgo to obchodzi kiedy sie pierwszy raz ciupcialas ? no sama pomysl ? co to za ludzie i kto rwetes podniesie
moon pisze:good_baby napisał/a:
jak ja mialam 13 lat to nawet nie wiedzialam,co to jest mineta
Niedobrze. Teria powinna isc sporo wczesniej niz praktyka.
Po prostu bez komentarza. Wybacz, ale w 7 klasie podstawowej to mnie raczej nie interesowało i nie uważam tego za jakieś wynaturzenie.
Jestem z epoki agny, gdzie tracenie dziewictwa jest wyrazem pewnej dojrzałości i gotowości nie tylko fizycznej, a nie dziecinnego ciekawstwa.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:tracenie dziewictwa jest wyrazem pewnej dojrzałości i gotowości nie tylko fizycznej, a nie dziecinnego ciekawstwa.
niektórzy Twe zdanie, Olivko, w szczenięcym wieku powinni powiesić sobie nad łóżkiem. Święta prawda
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
ja rowniez uwazam ze to wazna sprawa z tym dziewictwem...chociaz jako chlopak prawiczek mowilem ze z byle kim pierwszy raz tego nie zrobie...no i zrobilem z odpowednia osoba czego na pewno nigdy nie pozaluje..to taka sprawa niby to honorowa a niby zwiazana z dojrzaloscia...w koncu dziewictwo ma sie tylko jedno
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
- ksiezycowka
- Weteran
Spoko. Kazdy jest inny. Ja tam nie bylam w 7dmej ale wiedzialam wtedy skad sie biora dzieci po prostu, co to jest antykoncepcja, i ze ludzie rozne pieszczoty uprawiaja m.in. takie jak "mineta".Olivia pisze:Wybacz, ale w 7 klasie podstawowej to mnie raczej nie interesowało i nie uważam tego za jakieś wynaturzenie.
Ja ta sama epoka jakby nie bylo. Jakbym ze zwyklego ciekawstwa to bym ze 3 lata wczesniej juz chciala niż sie stalo ;POlivia pisze:Jestem z epoki agny, gdzie tracenie dziewictwa jest wyrazem pewnej dojrzałości i gotowości nie tylko fizycznej, a nie dziecinnego ciekawstwa.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”