Niespodzianka
Moderator: modTeam
Niespodzianka
Chcę zrobić partnerowi niespodzianke z okazji imienin. Moze macie cos sparawdzonego? Myślę o jakimś masażu erotycznym czy czymś w tym stylu.
:549:

Rozpal go !
Jesli chodzi o mnie to ja bym chciał zeby moja dziewczyna zrobiła tak: Jesli jesteście sami to kup bardzo dużo takich małych swieczek ( w hipermarketach ) sa takie malutkie okóągłe swieczki. W swoim pokoji porostawiaj jest gdzie sie tylko da, zapal je wszystkie, kup przy okazji jakies fajne kadzidełko zeby twój popkój pachniał tak niesamowicie. Ubierz sie w jakies seksowne majteczki, i obcisłą bluzeczke bez biustonosza. Wejdz z nim do pokoju i popros by połozył sie na brzuchu potem zacznij całować, i jezdzic jezyczkiem po jego pleckach. Masuj do powolutku, nastepnie zacznij go całować po karku , jak bedzie sie chciał odwrócic zeeby cie pocałować to nie pozwól mu na to przygniatajac do swoim ciałem do ziemi , to spotęguje jego chęc do pieszczot. No i teraz jesli chodzi o o dalszy ciąg tego masazu to na pewno bedzie w siudmym niebi jesli sciągniesz bluzeczke tak zeby on tego nie widział i podczas całowania bo po pleckach , zaczniesz go dotykać piersiami. Gwarantuje Ci ze jesli tak zrobisz to nie bedzie w stanie sie powstrzymać przed schrupaniem Cie. Jak by tak zrobiła moja dziewczyna ja bym nie wytrzymal na pewno :-). A to cosie bedzie puźniej działo zalezy tylko od was ! Pozdrawiam
a jako miły wstep proponuje romantyczna kolajce przyzadzona oczywiscie wlasnorecznie w blasku swiec z lamka dobrego wina, a po kapiel z duza iloscia piany i odprezajacym olejkiem.
Nie wiem dlaczego ktos skomentował pomysł striptizu ze musiał to byc zart, poniewaz moj chlopak kiedy peirwszy raz zrobilam przed nim stripti zbyl zachwycony jedyna podstawowa zasada jest nie pozwolic sie odrazu dotykac tak zbey podniecenie w nim narastało
zycze miłęgo wieczoru napisz czy sie udalo i co wymysliłas zawsze to jakies nowe pomysly na mily wieczor
aha i jeszcze jedna rada odnosnie masażu postaraj sie zeby to nie byl zwczyajny suchy masaz i zaopatrz sie moze w jakis olejek o zapachu wzmagajacym podniecenie i rozne rekwizyty jak piorka czy kostki lodu
Nie wiem dlaczego ktos skomentował pomysł striptizu ze musiał to byc zart, poniewaz moj chlopak kiedy peirwszy raz zrobilam przed nim stripti zbyl zachwycony jedyna podstawowa zasada jest nie pozwolic sie odrazu dotykac tak zbey podniecenie w nim narastało
zycze miłęgo wieczoru napisz czy sie udalo i co wymysliłas zawsze to jakies nowe pomysly na mily wieczor
aha i jeszcze jedna rada odnosnie masażu postaraj sie zeby to nie byl zwczyajny suchy masaz i zaopatrz sie moze w jakis olejek o zapachu wzmagajacym podniecenie i rozne rekwizyty jak piorka czy kostki lodu
Rozpale go
dzieki za rady
Wypróbuję na pewno. Podoba mi sie to z całowaniem pleców na wstępie. Dzięki.
Wypróbuję na pewno. Podoba mi sie to z całowaniem pleców na wstępie. Dzięki.
Facetów też kręcą bardzo pończochy, albo rajstopy tzw. "bez majtek" i z wyciętym klinem. Wysokie obcasy obowiazkowo! :wink: Oczywiście miłego otoczenia ze świecami i aksamitną pianą w wannie nic nie jest w stanie zastąpić. Sprawdza się też masaż z jakimś pachnacym balsamem... całego ciała... oczywiście :wink:
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”