Problem natury psychologicznej
Moderator: modTeam
Problem natury psychologicznej
Serdecznie wszystkich witam. Jestem nowy na tym forum i zwracam sie do Was z prosba o pomoc.
Mój problem polega na tym żę po tym jak się kochałem z moją dziewczyną , i tu było wszystko bardzo fajnie, po tym wszystkim miałem jakieś dziwne wrazenie zniesmaczenia całą tą sytuacją. Chodzi o to ze jak już ja skończe to nie mam ochoty dajej sie kochać bo takie nazwijmy to "obrzydzenie" mi towarzyszy. Jest mi z tego powodu głupio. Jak mam temu zaradzić?
Bardzo prisze o poradę.
Safiryn
Mój problem polega na tym żę po tym jak się kochałem z moją dziewczyną , i tu było wszystko bardzo fajnie, po tym wszystkim miałem jakieś dziwne wrazenie zniesmaczenia całą tą sytuacją. Chodzi o to ze jak już ja skończe to nie mam ochoty dajej sie kochać bo takie nazwijmy to "obrzydzenie" mi towarzyszy. Jest mi z tego powodu głupio. Jak mam temu zaradzić?
Bardzo prisze o poradę.
Safiryn
W domu nie było czegoś takiego zę sex jest temate,m tabu. Nie powiem zeby to był ulubiony temet rozmów ale to nie był problem. A co do ducha katolickiego to nie uwazam zę by sex przed małzeństwem był zlem. Przecierz nie umprawiemy sexu tylko dla kopulacji, ja go uprawiam przedewszystkim dla przyjemności.
no to nie rozumiem skad to "obrzydzenie" u ciebie?
moze tylko chodzi o to ze nie masz sily, kazdy ma inne libido wiec pozostaje tylko zajac sie dobrze partnerka na poczatek
U mnie cos takiego wystepowalo poki dziewczyna mnie nie uswiadomila ze to co robilem bardzo jej sie podobalo:)
a jeszcze co do obrzydzenia to tylko psychika ja wytlumaczylem to sobie w jeden sposob- skore chwile temu bylem tak podniecony i nic mi nie przeszkadzalo to co sie dzieje teraz? -chyba z moja glowka cos nie tak- przeciez bylo tak cudownie, chyba jestem glupi, tak mialem jesli chodzi np o sex w czasie okresu-wierz mi przeszlo
a drugi sposob to robisz cos zupelnie normalnego od tylu, przodu, jezdziec, na stojaco mineta - tak sie kocha wiekszosc ludzi jesli to jest obrzydliwe-to glupie uczucie po (co ja robilem?) to co mozna powiedziec o ludziach ktorzy sie wiaza, sikaja na siebie itp praktyki ja przy nich zachowuje sie zupelnie jak baranek i nie robie niczego po czym bym nie mogl spojrzec w lustro
Pomyśl ze TO bylo cudowne i powtorz
moze tylko chodzi o to ze nie masz sily, kazdy ma inne libido wiec pozostaje tylko zajac sie dobrze partnerka na poczatek
U mnie cos takiego wystepowalo poki dziewczyna mnie nie uswiadomila ze to co robilem bardzo jej sie podobalo:)
a jeszcze co do obrzydzenia to tylko psychika ja wytlumaczylem to sobie w jeden sposob- skore chwile temu bylem tak podniecony i nic mi nie przeszkadzalo to co sie dzieje teraz? -chyba z moja glowka cos nie tak- przeciez bylo tak cudownie, chyba jestem glupi, tak mialem jesli chodzi np o sex w czasie okresu-wierz mi przeszlo
a drugi sposob to robisz cos zupelnie normalnego od tylu, przodu, jezdziec, na stojaco mineta - tak sie kocha wiekszosc ludzi jesli to jest obrzydliwe-to glupie uczucie po (co ja robilem?) to co mozna powiedziec o ludziach ktorzy sie wiaza, sikaja na siebie itp praktyki ja przy nich zachowuje sie zupelnie jak baranek i nie robie niczego po czym bym nie mogl spojrzec w lustro
Pomyśl ze TO bylo cudowne i powtorz
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 12:34 przez DaKID, łącznie zmieniany 1 raz.
na poczatku czesto konczylem pierwszy i bylo mi glupio ze ona nie doszla...jednak praktyka czyni mistrza
teraz nie skoncze poki ona nie dojdzie...kwestia psychiki ze tak powiem..sztuka jest opanowac swoj orgazm hehe...co do przemyslen po seksie to nigdy nie mialem zadnych obrzydzen...jedynie takie retrospekcje dotyczace seksu i milosci cos typu ,,czy to nie jest pozadanie a nie milosc?" .. ale to juz przeszlo..jest swietnie
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Dziekuję za porady. Myslę że dam rade sie z tym uprać. WIELKIE DZIEKI
PS
DO grubass17 jezeli chodzi o mój wielk to jestem pełnoletni wobec prawa, mam 20 lat a moja partnetka 19. Nie popieram rozpoczęcie wspolzycia u ludzi malo odpowiedzalnych ale nie bedę sie w to trącał. Każdy robi to na co ma ochote a potem sam odpowiada za to co zrobił. Takie mam zdanie.
[ Dodano: 2006-05-07, 13:59 ]
przepraszam z przekręcanie twojego nicka.
PS
DO grubass17 jezeli chodzi o mój wielk to jestem pełnoletni wobec prawa, mam 20 lat a moja partnetka 19. Nie popieram rozpoczęcie wspolzycia u ludzi malo odpowiedzalnych ale nie bedę sie w to trącał. Każdy robi to na co ma ochote a potem sam odpowiada za to co zrobił. Takie mam zdanie.
[ Dodano: 2006-05-07, 13:59 ]
przepraszam z przekręcanie twojego nicka.
Safiryn, WIEM O CO CI CHODZI.
Pierwsze pytanie czy naprawdę kochasz Ją, czy to po prostu ot taka sobie dziewczyna, jedna z pierwszych, młodzieńczych i powierzchownych znajomości ?
Z którą sie po prostu chce seksić Twoje ciało, bo tak trzeba ..... ale nie Twoja dusza ?
i dlatego nawet po seksie odczuwasz taki niesmak, jak niektórzy odczuwają po onaniźmie... bo to w istocie to samo...
Może Ci z wiekiem przejdzie i będziesz w stanie czerpać satysfakcje z samego ruch.ania... Ale ja wcale nie jestem pewna czy taka ewolucja jest godna pochwały ....
Bo wtedy przejdziesz na stronę CIELESNYCH k.u.r.w.iarzy i innych zwierzęcych PRYMITYWÓW (bez urazy dla nikogo
)

Pierwsze pytanie czy naprawdę kochasz Ją, czy to po prostu ot taka sobie dziewczyna, jedna z pierwszych, młodzieńczych i powierzchownych znajomości ?
Z którą sie po prostu chce seksić Twoje ciało, bo tak trzeba ..... ale nie Twoja dusza ?

Może Ci z wiekiem przejdzie i będziesz w stanie czerpać satysfakcje z samego ruch.ania... Ale ja wcale nie jestem pewna czy taka ewolucja jest godna pochwały ....

Bo wtedy przejdziesz na stronę CIELESNYCH k.u.r.w.iarzy i innych zwierzęcych PRYMITYWÓW (bez urazy dla nikogo

Bo wtedy przejdziesz na stronę CIELESNYCH k.u.r.w.iarzy i innych zwierzęcych PRYMITYWÓW (bez urazy dla nikogo )
Czyli znaczy sie, ze jak jestes w stalym zwiazku lub w malzenstwie i odczuwasz przyjemnosc z seksu to jestes cielesnym kur*******? Jak tak, to ja jestem prymityw...
safiryn pisze:przepraszam z przekręcanie twojego nicka.
To nie przepraszaj, tylko edytuj posta bo brzydko to wyglada.
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”