saker33 pisze:cipcia jest zawsze pyszna
Gdy tak zastanawiam się nad istotą tego stwierdzenia... To nie wiem czemu ale wizualizuje mi się obraz kobiecej wedżajny na patyku

Moderator: modTeam

!! 
chlopak jest albo dziwny, albo mu glupio pozniej przed kumplami sie przyznac - znam takich ktorym wstyd tak czy siak sory ale ma leb zryty, ale powaznie to mozesz jeszcze probowac diety-owoce itp. unikac ostrego,solonego-przyprawianego- bo to bardzo wplywa na smak i zapach naszych wydzielin
) a mala na pewno smakuje inaczej kiedy jest umazana twoim ulubionym owocem , a owocow jest wiele
choc dla mnie to dosc dziwne (w lozku ?) nieprobowalem i raczej nie sprobuje, bita smietana tez odpada, a czekolada calkiem calkiem ale raczej jesli chodzi o lodzika - pomaga jesli kobieta nie wie do konca jak ma sie toba bawic a ty nie potrafisz tlumaczyc jak profesor na zajeciach, ja obstawiam i tak brzoskwinie i truskawe z racji na ich "budowe zewnetrzna"
Dla smaku to sobie lody mogę żubrówką polać
Ten smak jest wystarczająco przyjemnie ciekawy, bez bonusów 
Maverick pisze:Jak byscie sie poczuli gdyby wasze dziewczyny mowily o waszym penisie "kabanosik"??
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 410 gości