Powiedziec???
Moderator: modTeam
Powiedziec???
Czy powiedziec dziewczynie przed stosunkiem ze jestem prawiczkiem?? czy jakos to wyczuje
.. on juz dawno stracila dziewictwo...
Czy powiedziec dziewczynie przed stosunkiem ze jestem prawiczkiem?? czy jakos to wyczuje .. on juz dawno stracila dziewictwo...
...jesteś i tak w dobrej sytuacji, bo ona, jako doświadczona, na pewno ci pomoże i nie będzie liczyć na to, że za twoim pierwszym razem ją zadowolisz. Tak, że powiedz i przystępuj do dzieła-powodzenia!
Kochać i być kochanym
-
- Uzależniony
Powiedziec!!! Bo to i tak wyjdzie! Jak jest cos wiecej miedzy Wami i jej zalezy na Tobie to poczuje sie wyrozniona, bedzie wyrozumiala, czulsza i w ogóle zadba o Ciebie. Jesli jest to panna ktora woli panow z doswiadczeniem to i tak wyjdzie to ze jestes prawiczkiem tylko po fakcie, a tak panne mozesz mile zaszkoczyc :556:
Re: Powiedziec???
taboo pisze:Czy powiedziec dziewczynie przed stosunkiem ze jestem prawiczkiem?? czy jakos to wyczuje.. on juz dawno stracila dziewictwo...
Zdecydowanie powiedzieć. Bo jeżeli będzie myślała, że już miałeś 1 raz to pomyśli sobie, że nie jesteś dorbym kochankiem. A skoro ona już jest doświadczona to na pewno ci pomoże, będzie czulsza i dzięki temu twój 1 raz będzie wspaniały.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- taka_jedna
- Maniak