wyrzucamRonin pisze:wyzucam
pókiRonin pisze:póki
frustracjiRonin pisze:flustracji
zamierzamRonin pisze:zamiezam
bedziemy próbowaćRonin pisze:bendziemy prubowac
bezpieczeństwaRonin pisze:bespieczenstwa
partnerzyRonin pisze:partnezy
To raz a dwa.
Gdyby miala to bys sie nie doawiadywal przez smsa. Jestem w stanie zrozumiec Twoje oczekiwania - oczywiscie. Ale Wina nie lezy tylko w niej czy Twoim poprzedniku. Przy bliskiej i czulej osobie kobieta jest w stanie sie bardzo szybko otworzycRonin pisze:ma czulosc , poczucie bespieczenstwa...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Bo tak o tej sprawie pisze. Nie chodzi mi o to czego chce ale jak to wyraża.Arkady pisze:laczego z góry zakładasz, że Ronin traktuje swoją dziewczynę w sposób przedmiotowy?
Szczerze?Jak dla mnie byles dupaArkady pisze:a przez prawie dwa lata byłem super cierpliwy, do niczego nie zmuszałem, nie nalegałem, rozmawiałem z nią, byłem czuły, delikatny itd.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A Ronin potrafi zrozumiec ze ona jest po przejsciach?Ze nie moze oczekiwac od niej tyle co od innej bez takich przezyc kobiety?Że jej blokada moze minac po dluzszym czasie?A dawanie czasu na poprawe i twierdzenie ze ja zostawi baaardzo sprzyja jej otwarciu sie na te sprawy.Arkady pisze:Nie umieją postawić się na miejscu dorosłego faceta, który ma przecież swoje potrzeby