Mysiorek pisze:Nikt nie będzie żył z kimś dlatego, że atutem jest piękno ciała.
Ale też mało kto będzie chciał poznawać wnętrze paszczura.
Moderator: modTeam
mrt pisze:Napiszę tak: życie mnie nauczyło, że wygląd jest zupełnie nieważny. Zupełnie - piszę to z pełną świadomością. I kompletnie mnie nie interesuje wygląd jeśli chodzi o facetów. Mam to w dupie. Serdecznie i głęboko.
Ok, jestem z kosmosu. Ale wiem, co piszę.
Mysiorek pisze:Lepszy mądry paszczur niż głupia księżniczka.
Tak szczerze mówiąc, to dla mnie wszyscy jednakowi. Chyba że wnętrze mi się rzuci na oczy, wtedy dopiero rozpoznaję, jak zewnętrze wygląda, żeby następnym razem poznać, że to ta osobaolecxka pisze:Tak, bez wątpienia. Tylko pytanie czy zależy Ci na poznaniu brzydala, bo ciekawi Cię jakie ma wnętrze? Czy raczej jest tak że ktoś Ci się podoba z wyglądu dlatego właśnie masz ochotę go poznać bliżej i masz nadzieje że ma też piękne wnętrze?
mrt pisze:Napiszę tak: życie mnie nauczyło, że wygląd jest zupełnie nieważny. Zupełnie - piszę to z pełną świadomością. I kompletnie mnie nie interesuje wygląd jeśli chodzi o facetów. Mam to w dupie. Serdecznie i głęboko.
Ok, jestem z kosmosu. Ale wiem, co piszę.
Mysiorek pisze:Opakowania nadaje się tylko do pokazywania. Do życia potrzebne jest wnętrze.
Jeśli ma się je w dupie, ma się życie w dupie.
Ze opakowanie i wnętrze jest nierozerwalne? Pewnie, ale waga tych 2 wartości się zmienia. Od 100:0 opakowania (na początku), do 20:80 lub 0:100 w związku. Nikt nie będzie żył z kimś dlatego, że atutem jest piękno ciała.
Mysiorek pisze:Styknie?
olecxka pisze:Tylko pytanie czy zależy Ci na poznaniu brzydala, bo ciekawi Cię jakie ma wnętrze? Czy raczej jest tak że ktoś Ci się podoba z wyglądu dlatego właśnie masz ochotę go poznać bliżej i masz nadzieje że ma też piękne wnętrze?
tank girl pisze:Zwrot "poruszyć rozmowę" nie istnieje we współczesnej polszczyźnie. Następnym razem, zanim zaczniesz wytykać innym błędy upewnij się lepiej, czy sama ich nie robisz.
Alex pisze:Widzę, że nie miałaś się do czego przyczepić. .
Alex pisze:Pewnie wrzuciłaś mój tekst do Worda i sprawdzałaś, czy przypadkiem jakieś wyrazy nie zostały podkreślone na czerwono. Gdy zobaczyłaś, że takowych nie ma, postanowiłaś uczepić się zwrotu: „rozmowa nie zostanie poruszona” ehhh… naprawdę, żałosne.
Alex pisze:Piszesz, że „należałoby” napisane oddzielnie, lub razem nie wpływa w znaczący sposób na przekazaną informację, więc zauważ, że zwrot „nie zostanie poruszona” też nikomu nie utrudnia zrozumienia reszty tekstu. Poza tym błąd błędowi nie jest równy
Alex pisze: Widocznie rozmowa o [wpływie kultury patrialchalnej i współczesnej popkultury na komplexy kobiet] nikomu nie była i nie jest potrzebna. To po co się nadal z tym narzucasz? [...] Jak na razie nikt nie podjął się takiej dyskusji z Tobą, chociaż nalegasz od dłuższego czasu.
alex pisze:Najpierw piszesz:
tank girl pisze:Można by porozmawiać o źródle komplexów, ich wpływie na życie erotyczne, o tym, jak kobiety sobie z nimi radzą, a także o kanonach piękna miejsc intymnych i roli kultury masowej w ich propagowaniu.
Alex pisze:A później nieco tą wypowiedź zmieniasz:
tank girl pisze:w całym tym zagadnieniu najbardziej interesują mnie kanony piękna miejsc intymnych, zmiany trendów na przestrzeni lat oraz czynniki trendy kształtujące.
Alex pisze:Zabawne, ale chyba ominęłaś „wpływ na życie erotyczne, jak kobiety sobie z nim radzą”…
Alex pisze:Nadal uważam, że szpanujesz. Wybacz, ale od początku odniosłam takie wrażenie i jak na razie nie udowadniasz, że tak nie jest.
Alex pisze: [O tym, że szpanujesz] świadczy o tym fakt, że na siłę próbujesz przekonać ludzi na forum, że trzeba porozmawiać na temat kobiecych cipek i związanych z nią problemami. A gdy ci się na to nie zgadzają, wyjeżdzasz z górnolotnymi cytacikami i pseudo mądrymi wywodami.
tank girl pisze:Czytasz cokolwiek na temat sexu oprócz tego forum? Chyba nie. Bo gdybyś czytała, wiedziałabyś o czym mówię.
Alex pisze:Tak się składa, że brukowców nie czytuję, a w poważniejszych pozycjach, nic na ten temat nie udało mi się znaleźć.
Alex pisze:Znajdź mi faceta, który doznał szoku, gdy jego laska powiedziała mu, że jest inaczej zbudowana, a wtedy Ci uwierzę.
tank girl pisze:Nie jeden młody chłopak ma zagwozdkę próbując zrozumieć, dlaczego jego koleżanki z klasy w podstawówce nie rzucają się na niego z ogniem w oczach błagając, żeby wziął je tu i teraz, a jak już któraś da się cudem namówić, to czemu nie wrzeszczy opętańczo, nie ma orgazmu po 10-ciu sekundach i nie chce nawet słyszeć o sexie analnym.
Alex pisze:Sytuacje z kosmosu, tyle powiem. Jak dla mnie to jest śmieszne. I lepiej nie tłumacz, skąd to wytrzasnęłaś, bo będę się śmiała jeszcze bardziej.
Alex pisze:Masz bogate słownictwo dziewczyno.
tank girl pisze: Bynajmniej. Akurat moje słownictwo jest zupełnie przeciętne.
Alex pisze:Oh, nie przesadzaj już z tą skromnością. ;]
Wstręciucha pisze:nie mam pojecia jakie triki stosowal szopenhauer, wlasciwie poza jego marudnymi zalozeniami filozoficznymi to niewiele pamietam na temat goscia.
Wstręcicha pisze:Dla dobra tego tematu porponuje skonczyc ta smieszna juz w tej chwili przepychanke , bo Twoje posty czyta sie jak nie do przelkniecia elaborat, co z pewnoscia odstrasza niz przyciaga.
Wstręciucha pisze:Widzisz, trudno jest nawet spierac sie z przykladami ktore podalas - chodzi mi o facetow uznajacych cipki za brzydkie - to po prostu faceci z cala masa kompleksow ktorzy na przeciw swoim bolaczkom postanowili okrzyknac cipke brzydka co wynika z ich autoniezadowolenia i tego ze prawdopodobnie nigdy zadnej cipce nie dali minimum saysfakcji. Byc moze nawet cipki "oko w oko" nie spotkali/
Jarek pisze:Nie rozumiem po co ta dyskusja. Czyżby krocze miało służyć do oglądania, albo poznawania czegoś po nim?
olecxka pisze:Zapytam inaczej: są dwie laski jedna Ci się podoba z wyglądu druga wydaje Ci się brzydka. Na bliższym poznaniu której bardziej Ci zależy?
Blazej30 pisze:gadać o wewnętrznym pięknie potrafi każda. Ale jak przychodzi co do czego to...
Vilemo_88 pisze:ajak na takie wystajace wargi sromowe reaguje lekarz???
Vilemo_88 pisze:ajak na takie wystajace wargi sromowe reaguje lekarz??? bo czeka mnie pierwsza wizyta z abdaniem i neiwuiem czy powinnam go uprzedzic ze moje wargi mniejsze wystaja i przyznam ze niezbyt mi sie podobaja P
no chyba żeby miał taką minęTFA pisze:Vilemo_88 napisał/a:
ajak na takie wystajace wargi sromowe reaguje lekarz??? bo czeka mnie pierwsza wizyta z abdaniem i neiwuiem czy powinnam go uprzedzic ze moje wargi mniejsze wystaja i przyznam ze niezbyt mi sie podobaja P
Vilemo_88 pisze:ajak na takie wystajace wargi sromowe reaguje lekarz??? bo czeka mnie pierwsza wizyta z abdaniem i neiwuiem czy powinnam go uprzedzic ze moje wargi mniejsze wystaja i przyznam ze niezbyt mi sie podobajaP
olecxka pisze:Lekarz nie zdziwi się pewnie, na co dzień ogląda tyle różnych cipek że żadne wary mu nie straszne.
TFA pisze:A to do ginekologa chodzisz po to zeby mu sie twoja cipka spodobala ?ginekolog to nie konkurs na najladniejsza cipke.
tank girl pisze:
Cóż za piękne, rozwiewające wszelkie wątpliwości natury estetycznej odpowiedzi! Brawo olecxka Brawo TFA! To, co napisaliście można sparafrazować w następujący sposób; no tak dziewczyno, masz brzydką, ale ginekolog jest przyzwyczajony. Ludzie, zastanówcie może choć przez chwilę, zanim coś napiszecie.
tank girl pisze:To, co napisaliście można sparafrazować w następujący sposób; no tak dziewczyno, masz brzydką, ale ginekolog jest przyzwyczajony. Ludzie, zastanówcie może choć przez chwilę, zanim coś napiszecie
tank girl pisze:Proszę, proszę, kto się odezwałNie piszesz już do mnie na priva z obawy przez Off Topick'iem?
Nie interesują mnie Twoje oceny mojej osoby.
Przy okazji; Twój post bardzo dużo wnosi do dyskusji![]()
Chyba mało kto spodziewał by się takiego konformizmu i wazeliniarstwa po "początkującym dyktatorze"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 144 gości