olecxka pisze:I tak samo cipka. Na łyso mi się nie podoba, ani żadne wydziwianie typu pasemka czy coś w tym guście.
No to nie cierp, tylko zapytaj partnera jaka mu się podoba. To nie Ty se tam będziesz lukać, tylko on
Moderator: modTeam
olecxka pisze:No tak nie dziwie Ci się, bo to tak się kojarzy![]()
Żle się wyraziłam może, ale chodziło mi o coś takiego jak z makijażem: kiedy ktoś Cię zobaczy umalowaną powinien powiedzieć: "ładnie wyglądasz" , a "nie ładny masz makijaż". I tak samo cipka. Na łyso mi się nie podoba, ani żadne wydziwianie typu pasemka czy coś w tym guście.
Wstreciucha pisze:futro na cipce mnie odrzuca, no nie przekonam sie, a jak sie mojemu panu nie podoba lysa to niech idzie lizac koty na ulicy
Andrew pisze:nie ładnie to zabrzmialo jak na Ciebie
Andrew pisze:wszak kobiety zdaje sie lubią owłosioną klate faceta ? czy sie znowu mylę
moon pisze:samej górze przejechałam w poziomie maszynką i krew tryskała na wszystkie strony a teraz mam małą bliznę
moon pisze:Często kobiety mają takie problemy czy krostk
olecxka pisze:Na łyso mi się nie podoba, ani żadne wydziwianie typu pasemka czy coś w tym guście.
Mysiorek pisze:To nie Ty se tam będziesz lukać, tylko on
Wstreciucha pisze: nie wiem jakie klaty lubia kobiety, kazda lubi cos innego, ale jeslli moj facet postanowil golic (mam nadzieje ze ma ku temu dobre powody i nie uprawia sztuki dla sztuki lub mnie na przekor - co ty wlasnie starasz sie teraz robic) to niech sobie goli
Andrew pisze:a co jeli facet uwielbial by naturane koleje zeczyu Ciebie , tak bys mu powiedziala ? ma isc koty lizac ?
Lady18 pisze:To ja będę orginalna. Moja ekstrawagancja pozwoliła mi na urozmaicenie okolic intymnych. Odważyłam się na zrobienie kolczyka w łechtaczce, wytatuowaniu smoka na wzgórku łonowym i wygoleniu strzałki skierowanej do dołu. Jestem baaardzo zadowolona ze zmian.
Rish pisze:moj kumpel chcial sobie w wedzidelko wetknac kolczyc ale jak mu sciagnelem film z neta i pokazalem jak ten proces wyglada to sie zniechecil.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 246 gości