Jak przekonac dziewczyne do pieszczot ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 11 lip 2004, 17:52

jest jeszcze opcja "a jesli nic nie zrobie to on mnie zostawi ?? moze powinnam sie zmusic..."

ale to gadanie wieloletniego sceptyka wiec sie nie przejmuj :-)

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 11 lip 2004, 23:09

jeśli płakała to czuje się naciskana...
może nie czuje się bezpieczna, kochana itp?
też kiedyś płakałam, ale miałam niecałe 16. I wiesz co? Z perspektywy czasu żałuję że zaczęłam tak (dla mnie) wcześnie. Więc nie popędzaj jej, to musi przyjść samo.
a Ty się krzysiu nie unoś bo dziewczyny są różne i w róznym wieku zaczynają tego potrzebować

hm..a co to znaczy "dobrze by było coś nowego robić"? Coś nowego robi się kiedy obie strony mają na to ochotę. Uważaj żeby nie robiła tego tylko dla Ciebie, bo jej zrobisz krzywdę na całe życie
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 12 lip 2004, 08:54

Maverick pisze:No jezeli robicie to po malu i co wazniejsze ona sama inicjuje pewne rzeczy to znaczy ze ich chce :)

No nie wiadomo czy chce na pewno czy się zmusza. Teraz niestety trudno będzie dojść do tego jaka jest prawda. Bo jeżeli się zmusza to za nic w świecie nie powie o tym. No ale też może być tak, że chce i robi to z własnej woli.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 12 lip 2004, 08:58

chyba najlepiej gdyby on sam jej powiedzial "wiesz co, mylilem sie, lepiej poczekajmy" i naprawde poczekal az ona tego zechce i mu o tym powie, ale to tylko moja opinia :-)

Ja Ne,

Motenai Gorgon
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 12 lip 2004, 09:03

Gorgon pisze:chyba najlepiej gdyby on sam jej powiedzial "wiesz co, mylilem sie, lepiej poczekajmy" i naprawde poczekal az ona tego zechce i mu o tym powie, ale to tylko moja opinia :-)

Zgadzam się. Tak byłoby najlepiej ale istnieje ewentualność, że dziewczyna po wie iż już chce mimo swoich wątpliwości.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 12 lip 2004, 14:53

jakos watpie zeby tak bylo chociaz ona nic np nie robi albo jak to nazywa jest "bierna" chocia znie wie dlaczego tez lubi sie nade mna pastwic... np wie ze cos mnie irytuje i specjalnie to robi... sama mowi ze nie wie nawet dlaczego tak robi...
...moze w "tych" sprawach jest podobnie... ze ona wlasciwie nie wie sama czego chce...
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"

Fenomen - Prawda
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 12 lip 2004, 18:40

ona wlasciwie nie wie sama czego chce...

mozliwe bo z jednej strony chciałaby poznac smak bardziej namietnych pieszczot itd a z drugiej sie boi ze jak sie "rozkreci" to ty pomyslisz ze ona jakas niewyzyta albo ze mozna z nia wszytsko robic........ miejmy nadzieje ze metoda małych kroków poskutkuje i oboje bedziecie zadowoleni
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 12 lip 2004, 19:20

miejmy nadzieje ze metoda małych kroków poskutkuje i oboje bedziecie zadowoleni

I to prawda

ona wlasciwie nie wie sama czego chce...

I to równiez :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 13 lip 2004, 01:03

kolejny dzien... klejne doswiadczenia.... male kroczki sa dobre... szkoda tylk oze teraz ona wyjezdza na prawie 3 tygodnie :(

Fenomen - Prawda
robi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: robi » 13 lip 2004, 16:04

Rożne sa dziewczyny ja wam przedstawie dwie z gory odmienne odsiebie dziewczyny
Wiec
Poznalem pare lat temu przez starego znajomego dziewczynę ,z ktorym nie utrzumuje kontaktu już (gdzies w Polsce siedzi)Dziewczyna miala mój telefon i chciała sie zemna spotkać w jej domu,wcześniej sie widzielismy ale nie w domu raczej publicznie
Wiec przyjechałem ,zaznaczam że ma chlopaka i go bardzo kocha,jednak jest jej nie dobrze poniewaz miala z nim 1 raz i mówila że doslownie ja zgwałcil,bolalo ją i nie troszczył sie o nia w trakcie.
Po paru godzinach świetnie nam sie gadalo i wtedy sama przytulila sie i chciala żeby ja delikatnie pieścil ale nie po....,mowila że na faceta który nie mial pierwszego razu to(do dzisiaj go nie miałem) robię to niasamowicie wręcz bosko, mówiła że trzeba juz takim byc od poczatku życia i jest sie takim i nikt nie musi mnie uczyć,po prostu mam to wsobie mam tą delikatność..Pieścilem jej brzuszek nóżki piersi i szyjke ,trwało to z 6 godzin dopóki nie przyszła jej mama ktora ciągle na nia krzyczy,musiałem sie zmyc
Ona gdzies wyjechała ,już wiecej jej nie widzialem nie dzwonilismy już do siebie
Była piekna,miala cos wsobie,ale nie zakochałem się.to bylo nie mozliwe>po prostu nie tesknilem za nia,zwykła przyjaciołka to wszystko
Drugi przypadek to od niedawna mam przyjażn dziewczyny ok 0.5 roku i na się czasami spotykamy od tak i chcialem ja na pożegnanie przytulić tylko!odmowila powiedziała ze za wczesnie ,ale przecież to normalne pożegnanie
Więc takie są różna kobiety.
I tak żle i tak nie dobrze.
Kobiety różne są i nigdy nie wiedza czego chca ajak konkretnie nie mówią to my faceci nie bedziemy sie domyslać bo mie jestesmy alfa i omega co wszysko wiedzą
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 14 lip 2004, 00:45

oczywiscie ze rozne :) Ja to zdecydowanie drugi typ, chociaz przytulac sie nie boję to pocałowac w policzek juz sie nie dam :) A co do tej pierwszej dziewczyny to mogłabym dlugo pisac, ale chyba juz go nie kochała, w kazdym razie ja nie wiem czy byłabym w stanie kochać po czyms takim
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 17 lip 2004, 01:41

n owlasnie.. dizewczyny/kobiety czesto mysla ze faceci wssytko rozumieja co one sobie pomysla albo jakis maly znaczek daja... ok z czasem mozna sie nauczyc co jes tco np u jednej dziewyczny ale nie mozliwe ejst to zrozumiec od wszystkich co akurat maja na mysli (tej jednej to tez standardowe gesty np...)

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
nata
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nata » 17 lip 2004, 23:04

oj przesadzacie
sek w tym aby facet zrozumial delikatne sugestie kobiety
o ile jest na tyle inteligentny...
wlasnie cala przyjemnosc w tej niepewnosci i wieloznacznosci
ja uwielbiam taka "gre" :D
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 17 lip 2004, 23:45

wlasnie cala przyjemnosc w tej niepewnosci i wieloznacznosci
ja uwielbiam taka "gre"

tak własnie dzieki takiej "grze" od dwóch lat miotam sie strasznie z powodu pewnej znajomosci......wraca mi to zawsze w wakacje gdy mam czas pogadac z owych kumpelm,eh i zawsze tylko była taka dwuznacznosc i było fajnie ale potem to załowałam ze on nie wie ze w dwuznacznosci z mojej strony było "cos" wiecej.I zeby sie wieciej nie meczyc (w te wakacje sentyment do niego powrócił ;) ) powiedziałam mu otwarcie bez dwuznacznosci i od razu poczułam sie lepiej :) tylko co dalej...... ;)
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 18 lip 2004, 00:13

na poczatku facetowi ciezko zrozumieć sugestie, bo nie zna dziewczyny tak dobrze. A jak juz zrozumie to juz jest z reguły po "grze" :) No ale nasze poczatki wspominamy bardzo dobrze chociaz zupełnie nie nie rozumielismy :)
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 19 lip 2004, 01:09

z doswiadczenia wiem ze jesli sie powie osobie jednoznacznie ze sie podoba czy ocs takeigo to nawet jesli nic z tego nie wyjdzie to sie fajnie czuje... ja rpzynajmneij tak mialem... niestety uslyszalem NIE (bo ktos inny byl) i wrocilismy na poziom kolega-kolezanka ;)

Fenomen - Prawda

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”