Postautor: robi » 13 lip 2004, 16:04
Rożne sa dziewczyny ja wam przedstawie dwie z gory odmienne odsiebie dziewczyny
Wiec
Poznalem pare lat temu przez starego znajomego dziewczynę ,z ktorym nie utrzumuje kontaktu już (gdzies w Polsce siedzi)Dziewczyna miala mój telefon i chciała sie zemna spotkać w jej domu,wcześniej sie widzielismy ale nie w domu raczej publicznie
Wiec przyjechałem ,zaznaczam że ma chlopaka i go bardzo kocha,jednak jest jej nie dobrze poniewaz miala z nim 1 raz i mówila że doslownie ja zgwałcil,bolalo ją i nie troszczył sie o nia w trakcie.
Po paru godzinach świetnie nam sie gadalo i wtedy sama przytulila sie i chciala żeby ja delikatnie pieścil ale nie po....,mowila że na faceta który nie mial pierwszego razu to(do dzisiaj go nie miałem) robię to niasamowicie wręcz bosko, mówiła że trzeba juz takim byc od poczatku życia i jest sie takim i nikt nie musi mnie uczyć,po prostu mam to wsobie mam tą delikatność..Pieścilem jej brzuszek nóżki piersi i szyjke ,trwało to z 6 godzin dopóki nie przyszła jej mama ktora ciągle na nia krzyczy,musiałem sie zmyc
Ona gdzies wyjechała ,już wiecej jej nie widzialem nie dzwonilismy już do siebie
Była piekna,miala cos wsobie,ale nie zakochałem się.to bylo nie mozliwe>po prostu nie tesknilem za nia,zwykła przyjaciołka to wszystko
Drugi przypadek to od niedawna mam przyjażn dziewczyny ok 0.5 roku i na się czasami spotykamy od tak i chcialem ja na pożegnanie przytulić tylko!odmowila powiedziała ze za wczesnie ,ale przecież to normalne pożegnanie
Więc takie są różna kobiety.
I tak żle i tak nie dobrze.
Kobiety różne są i nigdy nie wiedza czego chca ajak konkretnie nie mówią to my faceci nie bedziemy sie domyslać bo mie jestesmy alfa i omega co wszysko wiedzą