Mia pisze:naprawde golenie jest szybkie, latwe i nie wymaga jakiejs nie wiadomo jakiej ilosc czasu
Odrastanie po goleniu tez jest szybkie i latwe

Moderator: modTeam
moon pisze:Osz w życiu. Nie dosc ze boli to powoduje wrastanie. Golenie jest duzo przyjemniejsze
Mia pisze:nie potraktowalabym sie tym naprawde golenie jest szybkie, latwe i nie wymaga jakiejs nie wiadomo jakiej ilosc czasu
Lies pisze:Odrastanie po goleniu tez jest szybkie i latwe Cos za cos - cierpienie przy wyrywaniu przez depilator jest okrutne, ale potem jakis czas masz problem z glowy tzn... macie.
Mam to samo. Miałam z depilatorem dwa podejscia. Ze 3 wlosy w sumei poszly a plakalam z bolu z pol godziny. Dziekuje, postoje.Mia pisze:aka mam wrazliwa skore
A byla tu Jesik co uzywala. Dla mnei to masochizm.Mia pisze:o rany, tam tez uzywasz depliatora??
A ja nie mam wcale ;PChili pisze:zieki temy mam rowno przystrzyżone wloski.
zarośnięte nogi ...też nie są zbyt sexi..a pod pachami....to po prostu dla mnie nie do przyjęcia..ale oczywiście o gustach się nie dyskutuje..jeden lubi kaszankę drugi szynkęNieznosze wlosow pod pachami i moj facet tez ich nie trawi. Dla niego moge miec owlosione nogi i wszystko inne byle nie pachy. <belt1>
Nie rozumie co tu wiek ma do rzeczy..że u starej niby siwe ?Tak czy owak ;noszenie;włosów pod pachami to powrót do epoki kamienia łupanegoU starej baby ochyda ale u mlodej to mniam mniam:)
No właśnie skąd oni biorą te panienki? WIOCHA!!sorki za zwrotsabinka pisze:ja nie wiem, ale ja nie znam zadnej dziewczyny ktora mialaby wlosy pod pachami.... chyba zyje w "dziwnym" srodowisku
buuuhhhaa popieram ale jak ktoś ma odchyły to wąsy dla niego też będą sexi heheIcemaN pisze:O masz......tego brakowałoNajlepiej jeszcze żeby kobieta miała wąsy i brodę
Zdecydowane NIE ! włosom pod pachami i na nogach
A jeśli chodzi o łono, to raczej też w wolę niewielką ich ilość lub wręcz znikomą
Yyyyyy..... qrde nawet ja dbam o swoje włosy pod pachami, tak żeby miału 0mm- 5 mm długości , więc nie wyobrażam sobie żeby kobieta miała tam takie kręcone
![]()
![]()
![]()
lollirot pisze:golić twarz? a wosk? a rozjaśniacze delikatne do włosków na buzi? hallo, chyba żadna nie chce mieć twardej szczeciny na twarzy od golenia, nie?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 199 gości