Bender pisze:a swoja droga co ty wiesz o analu ? masz ze tak poweim jednostronne doswidczenie
Tak, zgadza sie, mam tylko jednostronne dosiwiadczenie. Jesli Ty masz dwustronne to sie pochwal. Chetnie posluchamy.
Bender pisze:ja dalej uwazam ze wystarczy dac kobiecie wibrator wazelinke i polowa tych "smakoszy" analu odpusci zanim wibrator dojdzie do polowy.
Chyba zartujesz! To nie wiesz o tym ze my - faceci odczuwamy kilkakrotnie wieksza satysfakcje z sexu analnego niz One - kobiety?! Gdyby kobiety odczuwaly takie bodzce podczas anala to nie chcialyby o zwyklym sexie w ogole slyszec! Dlatego wlasnie geje odczuwaja podczas swojego stosunku doznania, jakich zwykli faceci - heteroseksualni - nigdy nie odczują... Ale oczywiscie mi nigdy nie bedzie dane tego odczuwac chyba... Nigdy sie nie przelamie raczej :-/.
Bender pisze:zanim namowisz kobiete na przegwintowanei swoim wyciorem - namow ja zeby przegwintowala ciebie - nie bedzeisz zadawal pytan dlaczego kobiety sa niechetne

Mysle ze na pewno to kiedys zrobie. I to wczesniej niz mi sie wydaje na pewno.
Bender pisze:malo jest tych co sie wstydzi - sporo nie chce bo trafilo na brutala i kretyna i jedyne co pamietaja to bol
Wlasnie dlatego chcialem zalozyc jednen konkretny temat "Sex analny - tylko i wyłączie", aby dawac tam same konkretne wskazowki... jakich uzywac lubrykatow, w jaki sposob uchronic kobiete przed ewentyalnym bolem itd, ale niestety nie dano mi takiej szansy. Wiec bede pisal tutaj.
Andrew pisze:Didigy ... dałem Ci linka Bo tam wszystko jest co Cie zainteresuje
Przeprosilem Cie w poscie powyzej...