Cykl miesięczny a sex????
Moderator: modTeam
Cykl miesięczny a sex????
Pytanie do Kobiet. W jakich dniach podczas cyklu miesięcznego macie najbardziej ochote na sex???? czy jest na to reguła??? (nie moge rozpracowac tego w mojej partnerce i już się ppgubiłem) wolicie sie kochać po, w trakcie czy po miesiączce????
eee tam obrzydliwe, nikt Ci nie kaze od razu babrac sie w krwi. Przeciez w ktoryms tam dniu okresu nie leci juz z Ciebie jak z kranu, prawda?
Ale fakt ze OBOJE partnerzy musza to akceptowac. Ja tam lubie sobie urozmaicac ten czas...
Jesli chodzi o ochote to ja mam ciagle

Jesli chodzi o ochote to ja mam ciagle

Ostatnio zmieniony 18 mar 2006, 22:06 przez Elspeth, łącznie zmieniany 1 raz.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Mi$ka pisze:Raczej nie jest przyjemna w zapachu
nie jest przyjemna jak sie juz zdazy rozlozyc. Swieza nie "pachnie".
Mi$ka pisze:nie wiem co by powiedział na to mój facet,ale nie sądzę,żeby wtedy chciał
Wiekszosci facetow to nie przeszkadza zupelnie, mysla ze dla kobiety to moze byc nie przyjemne wtedy. No i czesto sie myla
Lies pisze:bo nie masz okresu
Chodziło mi o to, że podczas seksu mam generalnie gdzieś, że moja Niunia ma okres i mi to w żadnym wypadku nie przeszkadza...
Yasmine pisze:to ciekawe,ze ja ochote mam wielka czesto,a jajeczkowania nie mam (tabletki )
Oby i moja miała ochote, bo teraz chcemy zacząć tabletki

większości kobiet się nie chce tak bardzo przy tabletkach...
a co Ty wiesz o większości? :-)
Mi$ka pisze:Gdzieś czytałam,że kobieta w czasie miesiączki jest bardziej seksowna...ciekawe czy to prawda...
jeśli chodzi o sam wygląd - woda zatrzymuje się w organizmie, więc piersi są pełniejsze i "podniesione", biodra nabierają apetyczniejszych kształtów.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
Moj chce. mI tez sie wtedy chce,a le jestem zbyt obolała.ie wiem co by powiedział na to mój facet,ale nie sądzę,żeby wtedy chciał
U mnie to tak róznie teraz. Kiedys najbardziej po.
Ale ma racje. Statystycznie rzecz biorąc wiekszosci kobiet bardziej badz mniej libido spada.lollirot pisze:a co Ty wiesz o większości? :-)
- Eisenritter
- Uzależniony
Tysiąc razy będę to cytował, bo zawsze to prawda: Są kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyka. Co nie zmienia faktu, że w tym wpadku ze statystyką trzeba się zgodzić. Zresztą czy to dziwne? W końcu nie można oczekiwać, że w przypadku bólu, skurczy, migreny itp. dotknięta właściwą przypadłością kobieta będzie wielce chętna na zabawy w łóżku. I nie trzeba tu nawet rozwlekać problemu krwi.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
-
- Weteran
A mnie sie chce i w trakcie...nie chodze obolala wiec nie widze powodu bym nie mogla sie kochac , wydaje mi sie ze jest to sprawa dogadania czy partnerzy tego chca a u mnie nie ma z tym problemu A co do naterzenia chcicy
to srodek cyklu tjs 2 tyg....mogla bym swojego faceta caly czas meczyc 

zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot,
których mężczyźni nigdy nie mają dosyć.
Oscar Wilde
których mężczyźni nigdy nie mają dosyć.
Oscar Wilde
Beatka_80 pisze:Ja mam ten problem, ze kilka dni przed okresem nie mam ochoty na sex. Wszystko mnie drazni, denerwuje- nawet pieszczoty i sex. Po prostu mi sie nie chce. Ale jak juz dostane okres... to wtedy mam największą ochote.
A ja własnie przed okresem i w trakcie mam najwiekszą...po okresie mi się nie chce
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”