Nie używaj kolorów.
Moderator: modTeam
maji pisze:Myślałam, że może zrezygnuję z tak długiej gry wstępnej, bo ja sobie poradzę, a dzięki temu jego pożądanie nie wygaśnie tak szybko?
maji pisze:Czy to tak działa u was mężczyzn?
IcemaN pisze:Mówiąc krótko....musisz to albo zaakceptować, albo znaleźć sobie jakiegoś szalonego faceta
<hahaha>IcemaN pisze:Jedno jest pewne....z kogoś kto ma malutki temperament na początku, nie zrobisz demona seksu....
- to wlasnie moze byc problem bo facet nie jest w "formie" i jest zmeczny po pierwszym razie, ale jezeli mowi, ze to tylko zmeczenie to pozniej powinno byc juz lepiej. A jezeli dalej bedzie... zmeczony... to znaczy ze ma maly temperament, tak juz mu zostanie (albo i nie (w przyszlosci) ) i nie ma co walczyc z wiatrakami. A jezeli masz jeszcze ochote to przeciez nie istnieje tylko stosunek plciowy(bzykanko) na swiecie...mozna poprosic, zebyscie sie w inny sposob pobawili - nie koniecznie "meczacy". Pzdrmaji pisze:Nie mamy możliwości zbyt często się spotykać
maji pisze:Cóż, można jeszcze intensywnie uprawiać różne sportyTeż trochę pomaga...
ForsakenXL pisze:Właśnie - trochę. Wysliłek fizyczny rozładowuje nieco skumulowaną energię
działa równie dobrze jak palenie sportów. Czyli o kant stołu... jak mam chrapkę na jakąś samiczkę to jestem jak tomahowk. Nie pomga sport, zimne prysznice, nie oglądanie się w lustrze, kalendarzyki...maji pisze:Cóż, można jeszcze intensywnie uprawiać różne sporty
TedBundy pisze:ForsakenXL pisze:Właśnie - trochę. Wysliłek fizyczny rozładowuje nieco skumulowaną energię
Forsaken, nie pisz tak, bo od razu przypominają mi się tamci geniusze z onanizm.pl<browar>
tanebo pisze:ja bym był, czystej biologi człowieka nie zmienisz
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 160 gości