Yasmine pisze:uwielbiam ten paseczek od pepka w dol
Ja mam tez od pepka troche w gore

Moderator: modTeam
Ciekawski pisze:Nie Ty jeden
Cholera, czyli krótko mówiąc - gdybym chciał sobie ogolić torby, to musiałbym półowę ciała posłać pod kosiarkę... <boje_sie> to se ne vrati.
TFA pisze:Jajka gole, dookola wacka gole, nad wackiem przystrzygam. Na zero, nawet nie ma mowy.
mirabelka pisze:Na temat higieny nie będę się wypowiadać bo większość stwierdziła by ,że to nienormalne sie tak pucować i pewnie mam jakies :natręctwo:
Andrew pisze:Ja mówie swiezo spod prysznica kobietą wychodzacym STOP ! nie czyje bowiem zapachu wtedy kobiety , o smaku nie wspomne
Yasmine pisze:uwielbiam ten paseczek od pepka w dol.
Olivia pisze:ja nie lubię nadmiernych włosów na klacie
Ciekawski pisze:Cholera, czyli krótko mówiąc - gdybym chciał sobie ogolić torby, to musiałbym półowę ciała posłać pod kosiarkę..
Blazej30 pisze:Lepiej jest depilować kremem czy golić
Blazej30 pisze:Dobra wzywam drwali. jaki krem depilacyjny polecacieŻeby nie trzeba było amputowa <boje_sie>
ForsakenXL pisze:Ja w hipermarkecie (Carrefour) wyrwałem dobry krem za śmieszną cenę: "Vanity" - tubka kosztuje 6zł, w przeciwieństwie do jakichś cudów po 25zł
10 minut (nie 6 jak pisza w ulotce) i włoski schodzą razem z kremem
ForsakenXL pisze:ylko trzeba przytrzymać dłużej niż te 6 minut z ulotki, bo wtedy bywało że coś zostało. Po 10 minutach nie ma szans żeby nie została sama gładka skóra jezor
Ty się tam lepiej takimi specyfikami nie smaruj...bo ci wykarczujeBlazej30 pisze:Dobra wzywam drwali. jaki krem depilacyjny polecacieŻeby nie trzeba było amputowa <boje_sie>
Blazej30 pisze:Obawiam się tylko że moszne trudno żyletką potraktować.
Wstreciucha pisze:w zyciu nie te co ida od pobrzusza
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 259 gości