agata pisze:
wychodzi na to ze nie wiadomo po co wymyslono owe srodki!!! po co skoro jak widac mozna sie poznac i nigdy nie miec wpadki ani zadych przykrosci!!bo jak wiesz krzys to prezerwatywa chroni takze przed chorobami!!!!I w ogóle szkoda gadac bo i tak krzys ma racje i to my zawsze bedziemy te głupie niedouczone i nierozsadne....ale jak krzys wiesz młodosc rzadzi sie swoimi prawami i nikt nie rodzi sie z zyciowa mardoscia ale ja nabywa,wiec nie dziw sie ze my młodzi jeszcze nie wiemy wszystkiego!!
No nie ! i jak tu z Wami gadać ! czy ja mówie po jakiemus chinsku czy coś !??
Wiadomo po co wymyslono srodki typu guma , po to ze jak mi sie chce to zakładam gume i robie to wtedy kiedy nie mozna inaczej ! po to ze jak ktos jest rozwiązły i kocha sie z wieloma kobietami to też to uzywa. Prezerwatywa chroni przed chorobami >???? naprawde? , nie wiedziałem ze Twój partner jest na cos chory ! czyzbys prowadziła zycie rozwiazłe

Wszyscy kozystamy z gumek !!! ja tylko mówie ze mozna poznac i robic to bez nikomu też nie kaze tego robic czyli poznawać siebie czy partnera , mówie tylko ze wam sie nie chce ! tego robic i z wygody siegacie po gumkę. To wy sie na mnie rzucacie, ze tam nie mam w czymś racji .JA MÓWIE ZE MOZNA A WY MI NA SIŁE CHCECIE UDOWODNIC ZE SIE NIE DA ! NA jakiej podstawie