Orgazm łechtaczkowy
Moderator: modTeam
- ForsakenXL
- Maniak
Maverick pisze:A czy czasem nie jest tak ze rozroznienie na orgazm pochwowy i lechtaczkowy jest bledne? Wszak kazdy ma takie same objawy, a to ze sa rozne drogi dojscia do niego nic nie oznacza.
No wiesz co? Moderator takiego forum wykazuje się taką nie wiedzą w tej dziedzinie? Wstydziłbyś się

Już nastarsi indianie wiedzieli że to nie to samo
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak
Mozesz twierdzić, ale o ile wiem to nie Ty odczuwasz różnicę, a same zainteresowane mają na ten temat inne zdanie ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak
A ja odczuwam ogromną różnicę w tej dziedzinie. Na tyle ogromną, że nie ma siły wsadzić to do jednej szufladki
Jednak tutaj raczej bardziej trafnym byłoby porównanie orgazmu "klasycznego" do orgazmu osiągniętego poprzez stymulację prostaty. Teoretyzuję w tej chwili, bo nie doświadczyłem, ale jestem pewny że odczucia byłyby diametralnie różne - choćby ze względu na skupienie odczuć w zupełnie innym miejscu.
Zresztą po stronie naszych dziewcząt stoją specjaliści. Do mnie to przemawia![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Jednak tutaj raczej bardziej trafnym byłoby porównanie orgazmu "klasycznego" do orgazmu osiągniętego poprzez stymulację prostaty. Teoretyzuję w tej chwili, bo nie doświadczyłem, ale jestem pewny że odczucia byłyby diametralnie różne - choćby ze względu na skupienie odczuć w zupełnie innym miejscu.
Zresztą po stronie naszych dziewcząt stoją specjaliści. Do mnie to przemawia
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak
- Weteran
orgazm jest jeden , albo orgazmow jest wiele :
Łechtaczka połączona jest z pochwą, pochwa z wargami mniejszymi, a te z kolei z łechtaczką. Wszystkie one razem związane są siecią nerwową i "podłączone" do rdzenia kręgowego i mózgu. Jeśli więc intymne części ciała kobiety tworzą system naczyń połączonych, orgazm nie może być zasługą tylko jednej z nich. Łechtaczka lub pochwa mogą jedynie zapoczątkować całą lawinę reakcji.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
-
- Weteran
mam pytanko...o co ci chodzi z tym ,że mam być sobą??a niby kim jestem hm twoim zdaniem?robinho pisze:mika pisze:przy sexie oralnym chocby nie wiem ile chlopak sie meczyl nie mam zadnych wiekszych doznan, jest super ale nie mam orgazmu ani takiego czegos jak przy ocieraniu.
możliwe że coś zasłania Twoją łechtaczkę przez co jesteś mniej wrazliwa na bodźce. Nie gwarantuję sukcesu, ale może Twój partner powninien "mocniej naciskać" na magiczny punkt podczas stymulacji.
mirabelka pisze:mam pytanko...o co ci chodzi z tym ,że mam być sobąa niby kim jestem hm twoim zdaniem?
Hehe, to taki skrypt - kazdy go widzi - tyle ze ze swoim nickiem - taki dżołk -
Jakby wpisal [chyba cos takiego]: "<user>, jestes cool" to bys widziala: mirabelka jestes cool, a ja Lawrence jestes cool
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
dziękuję za wyjaśnienie....jestem tu od niedawna i nie wiedziałam co jest grane....Lawrence pisze:mirabelka pisze:mam pytanko...o co ci chodzi z tym ,że mam być sobąa niby kim jestem hm twoim zdaniem?
Hehe, to taki skrypt - kazdy go widzi - tyle ze ze swoim nickiem - taki dżołk -
Jakby wpisal [chyba cos takiego]: "<user>, jestes cool" to bys widziala: mirabelka jestes cool, a ja Lawrence jestes cool
mirabelka pisze:Hehe, to taki skrypt - kazdy go widzi - tyle ze ze swoim nickiem - taki dżołk -
Hihi ja też nie wiedziałam o co biega, niezłe to

Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
- Eisenritter
- Uzależniony
Asiula pisze:po prostu uwielbiam takich panow ktorzy wiedza i znaja lepiej kobiece ciala od samych kobiet
skoro tak mówisz - piszesz mniemam iz sama siebie nie znasz !
co chcesz mi wmówic ze masz dwa orgazmy ! jeden łecztaczkowy drugi pochwowy ? to jak nazwiesz ten od sexu analnego

orgaz analny ? albo "dupny"

nie no wysiadam ! zna sie lepiej i ma lat 17 -scie <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”