azsts pisze:to jednak nie powód aby w takiej sytuacji milczeć.
tak samo zaglada tropikalnych lasow i glodujace dzieci w Etiopii, iziiiiiiii bejbi - ja nie Chuck Noris
Moderator: modTeam
azsts pisze:ja wiem, że mnie nie chcesz, bo mam inne zdanie niż Ty, z którym się chyba pierwszy raz spotkałeś i ktoś wreszcie nie bał się powiedzieć co o Tobie myśli. Jeśli nikt Cię do tej pory nie "skazał" za takie podejście to żal mi Twoich znajomych, bo są nieszczerzy!
fish pisze:Błyskotliwa to Ty nie jesteś
fish pisze:Napisz mi proszę w którym miejscu kogoś do tego namawiam.
fish pisze:A od moich znajomych to się censored, bo za to warna dostaniesz. Jest ich dużo na tym forum i jak będą chcieli to coś napiszą.
pluszak pisze:a teraz jestem z kims na stale i na jego pytanie ilu zawze odpowiadam jeden byl jeden jest
Wstreciucha pisze:ja nie Chuck Noris
azsts pisze:forum to nie życie. Mówie o osobach, które są Ci bliskie i z którymi się widujesz. Przyjaciele z forum nic Ci nie powiedzą, wiesz mi.
azsts pisze:trochę doświadczyłam w życiu
azsts pisze:chcę aby inni mogli tego uniknąć i taka jest moja misja
azsts pisze:mam inne zdanie niż Ty, z którym się chyba pierwszy raz spotkałeś
Każdy chce być w związku opartym na prawdzie, szczerości i wierności.
fish pisze:Akurat z forum mam dużo bliskich osób, nawet kilku przyjaciół. I zejdź już ze mnie bo mnie doprowadziłaś do szewskiej pasji.
I ja się niczym nie chwalilem, taki był temat. Jak widać są osoby co mają więcej Partnerów i do nich się nie dowaliłaś.
Jeszcze raz coś w tym temacie napiszesz i się pożegnamy. Nikt płakal nie będzie.
Dzindzer pisze:a co uwazasz, że o np. mój partner powienien miec prawo wiedzieć o mnie wszystko
Dzindzer pisze:no tak spałas z 2 facetami. Masz racje tylko troche doswiadczyłas
mirabelka pisze:Więc ze mną sprawa wygląda tak: mój mąż to jedyny jakiego miałam w łóżku..cóż 9lat małżeństwa 4.5 roku chodzenia.Przyznam szczerze ,że jestem bardzo ciekawa jak to jest z innym...do tej pory jakoś o tym nie myślałam ..ale teraz brrr zaczyna mnie strasznie kusić do zmiany..myślę ,że dobrze mieć przynajmniej 2 dla porównania
mirabelka pisze:do tej pory jakoś o tym nie myślałam ..ale teraz brrr zaczyna mnie strasznie kusić do zmiany..myślę ,że dobrze mieć przynajmniej 2 dla porównania..
Lawrence pisze:A kusi?? Miec 2 dla porownania?? Nie rob tego - mozesz potem zalowac - zdrada zapewne nie jest niczym milym...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 359 gości