pytanie - ilu do tej pory mieliscie partnerow sexualnych?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 07 mar 2006, 23:22

fish pisze:A czy gdzieś napisałem, że nie byłem z kimś dłużej?
Dedukcją jak widać nie zaskakujesz, zresztą niczym nie zaskakujesz. Takich osób mieliśmy na pęczki i szybko się ich pozbywaliśmy.

Jak widzę również nie mam o czym dyskutować skoro powołujesz się na coś czego nie napisałem.

ja piszę o Twojej liczbie partnerek. Tego nie napisałeś?
to jaki był Twój najdłuższy związek po rozwodzie? Jeśli zaliczyłeś 40 panienek w 6 lat <mlotek>
Jestem za wykorzenieniem k..u..r..e..s..t..w..a, głupich cip, k..u..r..w..i..a..r..z..y i wszystkiego powiązanego z tymi pojęciami.
Awatar użytkownika
Lawrence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lawrence » 07 mar 2006, 23:32

Hej hej hej......

Chyba wiem o co chodzi azsts...

Chodzi o to ze w zwiazku [przynajmniej u mnie w glowie tak jest] staramy sie byc i jestesmy wierni jednemu partnerowi. natomiast gdy nie jestesmy w zwiazku szukamy kogos odpowiedniego, podobnego nam pogladami......

To ze mozna uprawiac seks z duza iloscia osob jest indywidualnym podejsciem kazdego z nas i nasza seksualnoscia/atrakcyjnoscia. Ja np nie umialbym bez uczucia pojsc z kims do lozka.......

Jest opcja seksu bez zobowiazan....dwoje ludzi sie umawia po to zeby sie kochac pobyc razem chwile [noc/dzien] przytulic sie ale czy to musi byc od razu kurestwem?? Nic poza tym ich nie laczy - czysta umowa....niektorzy pewnie tak maja i to jest ich sprawa......
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 07 mar 2006, 23:34

A czy tu jest temat o mnie? Przy...rz się do kogoś kto miał więcej.
A jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to zniknij.

Pytanie było o ilość a nie czy to dobrze czy źle.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 mar 2006, 23:35

zielona pisze:dyby 17nastka napisała tu, ze spała juz z 6 kolesiami? Moim zdaniem nic dobrego byście o niej nie powiedzieli

A o mni ektoś powiedział? ;P
Ale mi tutaj opinia generalnie merda. ;P

zielona pisze:y zdobyc doswiadczenie przeciez nie trzeba przespac sie z kilkoma, mozna z jednym zdobyc zawaliste doswiadczenie przeciez chytry

Owszem, ale nigdy nie masz porównania i swita mysl po 2 latach czy 30stu ze ciekawe jak by bylo z innym/inna ja sie tego nie boje akurat, bo wiem ze lepszego partnera miec ju znie moge, ale wciaz sie boje ze w jego glowie sie to pojawi. Dlatego wolalabym zeby mial partnerke przede mna :/

mrt pisze:Co ciekawe, gdyby połowy nie było, to pewnie niczego by to w moim życiu nie zmieniło.

Bo to tak jest i szczerze mowiac nie rozumiem tego. Ponoc ze wszystkich doswiadczen plynie nauka.

Lawrence pisze:3 (kobiety)

1 i jej nie wliczałam bo nie ma po co. To nawet nie byl sex no. Tylko no...blizsze zapoznawanie sie z mysla "a jak to jest z dziewczyna".
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 07 mar 2006, 23:37

azsts pisze:to jaki był Twój najdłuższy związek po rozwodzie? Jeśli zaliczyłeś 40 panienek w 6 lat

"Jam jest Pan Bóg twój, który cię wywiódł..." <banan>
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 07 mar 2006, 23:37

kurestwem jest spanie z dużą liczbą partnerów w krótkim czasie, czyli bez uczucia. Jeśli tak chcą dwie strony to ok. Ale nie sądzę, że tak jest podczas 6 letniej przygody. Nie jesteś w stanie spotkać tak wielu ludzi o takich poglądach. Musiałbyś, nie spać, nie pracować tylko się wszędzie kręcić gdzie jest sporo takich panienek.
Jestem za wykorzenieniem k..u..r..e..s..t..w..a, głupich cip, k..u..r..w..i..a..r..z..y i wszystkiego powiązanego z tymi pojęciami.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 mar 2006, 23:37

Lawrence pisze:Chyba wiem o co chodzi azsts...

Chyba nie. Ale skupiaj się dalej :)
Na początku chodziło jej o zdradę, a potem zabrnęła w ślepy zaułek, bo okazało sie, że to nie tak.
I ni censored nie wie jak z tego wyjść <pijak>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 07 mar 2006, 23:40

Mysiorek pisze:
Lawrence pisze:Chyba wiem o co chodzi azsts...

Chyba nie. Ale skupiaj się dalej :)
Na początku chodziło jej o zdradę, a potem zabrnęła w ślepy zaułek, bo okazało sie, że to nie tak.
I ni consored nie wie jak z tego wyjść <pijak>

Mysiorku, mnie się rozchodzi ciągle o to samo. Nie jestem w zaułku. Spójrz na opis - to do czego dążę.
Awatar użytkownika
Lawrence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lawrence » 07 mar 2006, 23:44

Kurestwo przeciez przewaznie jest wtedy, gdy za "usluge" bierze sie jeszcze kase............a jesli dwoje ludzi chce??

BTW - robi sie coraz ciekawiej - ciekawe jak sie skonczy ?? :D
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 07 mar 2006, 23:44

azsts pisze:Spójrz na opis - to do czego dążę.

A dajże spokój z opisem. To utopia.
Robisz tylko wiatr. Takimi słowami daleko nie zajdziesz. Wrzuć naluz. Albo, jak mędrcy mówili, najpierw poznaj strone przeciwnika, zrozum co czuje w tych momentach, a potem próbuj <diabel>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 07 mar 2006, 23:44

Ale posiadanie wielu partnerów, to nie jest jeszcze kurestwo.

Poza tym i tak tego nie zwalczysz, więc idź na piwko. <browar>
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 07 mar 2006, 23:50

azsts pisze:Dzindzer napisał/a:
teraz potrzebuje stałosci i poczucia bezpieczenstwa. chce faceta na całe zycie.

nawrócenie?

nie nawrócenie, bo zeby sie nawrócic to najpierw trzeba zboczyc z jakiejs sciezki, inaczej nie da sie wrócic tam gdzioe sie nie było.
To raczej zmiana potrzeb, poznanie tego który jest wart mopjej miłosci
azsts pisze:Dzindzer napisał/a:
Nie popełniłam błędu idc z kims do łózka. Robiac to byłam swiadoma tego.

z każdym z tej grupki kilkudziesięciu? Świadoma, że uprawiasz sex, ale czy tego czy jest to uczucie?

swiadoma decyzji. Kidy były w tym uczucia tez o tym wiedziałam.

azsts pisze:a one liczyły na więcej niż jedna noc. Pomyślałeś o tym?

nikt nie jest odpowiedzialny za oczekiwania innych, chyba ze sam je rozbudza. moze byli u mnie ci co na cos liczyli. Ja na poczatku pozbawiałam ich złudzen. ale skoro mimo to je mieli, to juz ich problem, nie mój
azsts pisze:jednak ludzie tak oceniają, wiesz mi. Jeśli nic nie mówią na takie zachowanie to z żałości lub żalu.

a może mówia, tylko nie wyzywaja mnie. Masa moich znajomych zyła inaczej niz ja, jednak mnie nie potepiaja. wielu podobnie dio mnie, jeszcze inni wykozystywali naiwnych. Zrozum, że nie kazdego trzeba mieszac z błotem.
azsts pisze:dla dużej liczby oznacza to brak szacunku dla siebie przede wszystkim.,

widac nie jestem duza liczba.
azsts pisze:tylko to jest myślenie Leppera, nieważne jak o mnie mówią, ważne, że mówią. Sorry, z takich ludzi się kpi i nie wzbudzają szacunku.

nie potrzebuje by o mnie mówiono. nie karmie sie plotkami na mój temat. Miasto jakos nie huczy od nich i bardzo dobrze. Ja chce zyc po swojemu i tyle.
azsts pisze:Nie jesteś w stanie spotkać tak wielu ludzi o takich poglądach.

ooo znawczyni naszgo spoełeczenstwa i psychiki ludzkiej <hahaha> <hahaha> <hahaha>
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 07 mar 2006, 23:51

Gdybym miał się czepiać - z tymi pojęciami wiąże się również seks. Za jego wykorzenieniem także jesteś? Za wykorzenieniem flirtów, etc. też? Bo przecież z tym to się wiąże.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 07 mar 2006, 23:54

Ciekawski pisze:Cytat:

Kurestwo nie oznacza tylko miłości za pieniądze. to także styl bycia. Sypianie z kimś dla zabicia czasu. I wyjście z łóżka po seksie nie spojrzawszy nawet na partnera. To przespanie się z kobietą bez względu na to czy się podoba. To uzależnienie...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 07 mar 2006, 23:55

Mysiorek pisze:
azsts pisze:Spójrz na opis - to do czego dążę.

A dajże spokój z opisem. To utopia.
Robisz tylko wiatr. Takimi słowami daleko nie zajdziesz. Wrzuć naluz. Albo, jak mędrcy mówili, najpierw poznaj strone przeciwnika, zrozum co czuje w tych momentach, a potem próbuj <diabel>

to jest moje zdanie. Wiem, że nikogo nie zmienie, bo każdy albo zrozumie i zmieni się sam, albo będzie dalej dreptał w czymś co uważa za nie kurestwo (a tak przeważnie jest). Chodzi o to aby nie robić z tego jakiegoś wzoru do naśladowania, albo chwalić się tym. Takie towarzystko gdzie każdemu zależy na biuciu rekordów jest śmieszne, ale tak przeważnie jest.
Koleś przespał się z 3 laskami - wszyscy zajebiście (no może nie), laska przespała się z 2, wszyscy censored, puszczalska. Dla mnie nieważne jaka strona, nie jest to powód do dumy i chodzenia z uniesioną głową na znak zwycięstwa.

Olivia pisze:Ale posiadanie wielu partnerów, to nie jest jeszcze kurestwo.
Poza tym i tak tego nie zwalczysz, więc idź na piwko. <browar>

jak to nie, a jak to można nazwać? sypiasz z kilkoma, więc nie masz szacunku, ale już o tym pisałam więc nie robię spamu.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 07 mar 2006, 23:56

azsts pisze:więc nie masz szacunku,

Do kogo? Do siebie?
Nie jestem zwolennikiem kolekcjonowania partnerów, ale to już lekka przesada.
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 07 mar 2006, 23:56

Niestety azsts nie dogadamy się wbrew twoim podejrzeniom, bo ja potrafię się postawić na czyimś miejscu i wyobrazić sobie o co może mu chodzić - Ty nie.
Twój opis świadczy tylko o twoim żenującym poziomie, wybacz.

est opcja seksu bez zobowiazan....dwoje ludzi sie umawia po to zeby sie kochac pobyc razem chwile [noc/dzien] przytulic sie ale czy to musi byc od razu kurestwem?? Nic poza tym ich nie laczy - czysta umowa....niektorzy pewnie tak maja i to jest ich sprawa......

To samo chciałem napisać. Może innymi słowami ale merytorycznie to samo. To właśnie jestem w stanie zrozumieć, a Ty azsts nie.
Ignorance is bliss... jak to mawiają hamerykany.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 08 mar 2006, 00:02

Dzindzer pisze:ooo znawczyni naszgo spoełeczenstwa i psychiki ludzkiej <hahaha> <hahaha> <hahaha>

gdzie się takich ludzi spotyka? bo pierwsze słyszę, chyba nie słuchają Radia Maryja i Ojca Dyrektora?

Olivia pisze:
azsts pisze:więc nie masz szacunku,

Do kogo? Do siebie?
Nie jestem zwolennikiem kolekcjonowania partnerów, ale to już lekka przesada.

do siebie przede wszystkim.

[ Dodano: 2006-03-08, 00:05 ]
ForsakenXL pisze:Niestety azsts nie dogadamy się wbrew twoim podejrzeniom, bo ja potrafię się postawić na czyimś miejscu i wyobrazić sobie o co może mu chodzić - Ty nie.
Twój opis świadczy tylko o twoim żenującym poziomie, wybacz.

est opcja seksu bez zobowiazan....dwoje ludzi sie umawia po to zeby sie kochac pobyc razem chwile [noc/dzien] przytulic sie ale czy to musi byc od razu kurestwem?? Nic poza tym ich nie laczy - czysta umowa....niektorzy pewnie tak maja i to jest ich sprawa......

To samo chciałem napisać. Może innymi słowami ale merytorycznie to samo. To właśnie jestem w stanie zrozumieć, a Ty azsts nie.
Ignorance is bliss... jak to mawiają hamerykany.

ja nie mówię o dogadaniu się. Jak już pisałam. Chodzi o to, że wśród tych 40 kobiet, mężczyzn znajdzie się sporo, którzy/e źle zrozumieją intencje takiego "decydenta".
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 mar 2006, 00:10

azsts pisze:chyba nie słuchają Radia Maryja i Ojca Dyrektora?

raczej omijaja to z daleka
Miałam szacunek do siebie i nadal go mam.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 08 mar 2006, 00:10

azsts pisze:nie jest to powód do dumy i chodzenia z uniesioną głową na znak zwycięstwa.

No to chyba nie doczytałaś topa :|
A Ty miałaś dwóch? Co na to Ojciec Dyrektor ?! Nie wstydzisz się Go?
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 08 mar 2006, 00:20

Dzindzer pisze:
azsts pisze:chyba nie słuchają Radia Maryja i Ojca Dyrektora?

raczej omijaja to z daleka
Miałam szacunek do siebie i nadal go mam.

ok, skoro tak jest, to niech zostanie. Ja mam inne zdanie, ale i tak nie zmienię Twojego.

Ojciec Dyrektor jest ze mnie dumny <pijak>
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 08 mar 2006, 00:22

azsts pisze:Ojciec Dyrektor jest ze mnie dumny

Bo Go nie pobiłaś wynikiem. :P
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 08 mar 2006, 00:24

Olivia pisze:
azsts pisze:Ojciec Dyrektor jest ze mnie dumny

Bo Go nie pobiłaś wynikiem. :P

<diabel> ja nie mam S-klasy.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 mar 2006, 00:24

azsts pisze:Ja mam inne zdanie, ale i tak nie zmienię Twojego.

masz inne zdanie na temat czy ja siebie szanuje. jeszcze tego by brakowałao bym przestała bo ty masz taka wizje. szanuje siebie i uwazam, że zasługuje na szacunek innych, ale nie tak z urzedu.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 08 mar 2006, 00:33

Ludzie, ludzie...

KUREWSTWO, przez W ! :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 08 mar 2006, 00:38

Sir Charles pisze:KUREWSTWO, przez W !

To jeszcze nic!! Nie odpowiedziała Ojcu jak mogła mieć dwóch!
Ładnie to tak?
Może odpowiesz na mojego posta powyżej?
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 08 mar 2006, 00:41

na co? na to jak Ojciec Dyrektor zareagował?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 08 mar 2006, 00:58

azsts pisze:na co? na to jak Ojciec Dyrektor zareagował?

Niom: "A Ty miałaś dwóch? Co na to Ojciec Dyrektor ?! Nie wstydzisz się Go?"
Awatar użytkownika
azsts
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: azsts » 08 mar 2006, 01:01

Ojciec Dyrektor jest ze mnie dumny <pijak>

odpowiedź taka sama jak udzielona w poście powyżej. Spójrz dokładniej. Wyspowiadałam się i jest ok. Dyrektor też nie miał tylko jednej.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 mar 2006, 01:04

A tak na marginesie: Kalisz nie leży w obrębie Rzeczpospolitej?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”