azsts pisze:Dzindzer napisał/a:
teraz potrzebuje stałosci i poczucia bezpieczenstwa. chce faceta na całe zycie.
nawrócenie?
nie nawrócenie, bo zeby sie nawrócic to najpierw trzeba zboczyc z jakiejs sciezki, inaczej nie da sie wrócic tam gdzioe sie nie było.
To raczej zmiana potrzeb, poznanie tego który jest wart mopjej miłosci
azsts pisze:Dzindzer napisał/a:
Nie popełniłam błędu idc z kims do łózka. Robiac to byłam swiadoma tego.
z każdym z tej grupki kilkudziesięciu? Świadoma, że uprawiasz sex, ale czy tego czy jest to uczucie?
swiadoma decyzji. Kidy były w tym uczucia tez o tym wiedziałam.
azsts pisze:a one liczyły na więcej niż jedna noc. Pomyślałeś o tym?
nikt nie jest odpowiedzialny za oczekiwania innych, chyba ze sam je rozbudza. moze byli u mnie ci co na cos liczyli. Ja na poczatku pozbawiałam ich złudzen. ale skoro mimo to je mieli, to juz ich problem, nie mój
azsts pisze:jednak ludzie tak oceniają, wiesz mi. Jeśli nic nie mówią na takie zachowanie to z żałości lub żalu.
a może mówia, tylko nie wyzywaja mnie. Masa moich znajomych zyła inaczej niz ja, jednak mnie nie potepiaja. wielu podobnie dio mnie, jeszcze inni wykozystywali naiwnych. Zrozum, że nie kazdego trzeba mieszac z błotem.
azsts pisze:dla dużej liczby oznacza to brak szacunku dla siebie przede wszystkim.,
widac nie jestem duza liczba.
azsts pisze:tylko to jest myślenie Leppera, nieważne jak o mnie mówią, ważne, że mówią. Sorry, z takich ludzi się kpi i nie wzbudzają szacunku.
nie potrzebuje by o mnie mówiono. nie karmie sie plotkami na mój temat. Miasto jakos nie huczy od nich i bardzo dobrze. Ja chce zyc po swojemu i tyle.
azsts pisze:Nie jesteś w stanie spotkać tak wielu ludzi o takich poglądach.
ooo znawczyni naszgo spoełeczenstwa i psychiki ludzkiej