[ Dodano: 2006-03-06, 12:07 ]
Mia pisze:Szkoda ze charakterami nie jestesmy tak dopasowani jak w lozku - ale chyba nie mozna miec wszystkiego i o cos sie trzeba klocic ;p
Wierz mi, mam to samo
Moderator: modTeam
Mia pisze:Szkoda ze charakterami nie jestesmy tak dopasowani jak w lozku - ale chyba nie mozna miec wszystkiego i o cos sie trzeba klocic ;p
Gosia... pisze:A nie bede szla do lozka z kims tylko dlatego, ze nie wypada miec jednego partnera przez cale zycie.
TFA pisze:Zauwazylem ze niektorzy blednie oceniaja wartosc zycia i stopien "wyszalenia sie" miara seksualnosci
Mia pisze:dla kazego szalenstwo to co innego, jedni szaleja bo pija, drudzy szaleje w lozku, a jeszcze inni szaleja na imprezkach
Olivia pisze:Ale czasami wolałabym, aby ta liczba była mniejsza. Chyba lepiej bym się czuła, pisząc np. 3.
Olivia pisze:Oczywiście, że nie. To już chyba puszczanie się?
Mysiorek pisze:I tu pojawia się moje pytanie: czy ktoś z racji "obsługi" większej części społeczeństwa ma jakieś wyrzuty sumienia? Czegoś żałuje?
Bo już znajduje tego "jedynego", "jedyną" i co? Trzeba było tylu? Czy to tylko fun był .sex. ? No chyba, że każdy następny był "jedynym" ?
fish pisze:37
ZLE ZROZUMIALES. CHODZILO MI O TO, ZE MOJE ZYCIE BYLO, ZE TAK POWIEM "NIESTABILNE", ZAROWNO ZAWODOWO JAK I UCZUCIOWO, CIAGLE ZMIANY, CZESTO POZNAWALAM NOWYCH LUDZI, FACETOW, COS SIE CIAGLE DZIALO....TFA pisze:jak to rozumiec ? ze robilas to z szefami czy co ? zeby zdobyc stanowisko ? tak to zrozumialem.agna 24 pisze:racowalam juz..... ok 15 firmach (nie pamietam dokladnie).... Dziwne by bylo zatem, gdybym miala mniej facetow
agna 24 pisze:ZLE ZROZUMIALES. CHODZILO MI O TO, ZE MOJE ZYCIE BYLO, ZE TAK POWIEM "NIESTABILNE", ZAROWNO ZAWODOWO JAK I UCZUCIOWO, CIAGLE ZMIANY, CZESTO POZNAWALAM NOWYCH LUDZI, FACETOW, COS SIE CIAGLE DZIALO....
agna 24 pisze: bo w tym temacie itak prawdy bym nie powiedziala do konca.
BlueEyes pisze:Rzecz w tym, że młoda Dziewczyna, w domyśle- rozważna, rzadko kiedy będzie miała podobną ilość partnerów.
Mysiorek pisze:Czegoś żałuje?
fish pisze:ale palma pierwszeństwa należy do kogoś innego z naszej społeczności
jabłoń pisze:A w ogóle co to znaczy partner ?
agna 24 pisze:CHODZILO MI O TO, ZE MOJE ZYCIE BYLO, ZE TAK POWIEM "NIESTABILNE", ZAROWNO ZAWODOWO JAK I UCZUCIOWO, CIAGLE ZMIANY, CZESTO POZNAWALAM NOWYCH LUDZI, FACETOW, COS SIE CIAGLE DZIALO....
moon pisze:Żebym ja to pamietała jeszczeNa bank mniej niz 10. Gdybym miala obstawiac to cos ok. 6.
sadi pisze:moon napisał/a:
Żebym ja to pamietała jeszczeNa bank mniej niz 10. Gdybym miala obstawiac to cos ok. 6.
I jak tu mozna normalnie czytac takie posty?
Dziewczyna ma 19 lat i nie pamieta ile miala partnerow...tutaj pisze ze 6, a na nastepnej stronie jest juz mowa o 7... .;DD.
Tracy pisze:Obecnie jest trzeci ale czy ostatni
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 141 gości