Dziwny problem
Moderator: modTeam
- krackowiaczek
- Pasjonat
- Początkujący
Mam 20 lat i nie wiem czy ze mna jest wszystko w porzadku.Chodzi mi o to do jakiego momentu powinien sie zsuwac z penisa fa³d skóry zwany napletkiem???? Mi zchodzi tylko z ¿o³edzia i dalej juz nie .Nie wiem czy to wszystko jest ok!!! Pomó¿cie !!!!
Re: I znów o penisie
komandos02 pisze:Mam 20 lat i nie wiem czy ze mna jest wszystko w porzadku.Chodzi mi o to do jakiego momentu powinien sie zsuwac z penisa fałd skóry zwany napletkiem???? Mi zchodzi tylko z żołedzia i dalej juz nie .Nie wiem czy to wszystko jest ok!!! Pomóżcie !!!!
<boje_sie> masz sluszne podejrzenia...powinna schodzic calusienka...polecam radykalne srodki.Tam gdzie zoladz mowi dzien dobry robi sie naciecie po dwoch stronach cewki i mocno targa skore w dol a niech ma za swoje...nie zapomnij o podlozeniu duzej wanienki pod spod bo to naprawde mocno ukrwione miejsce..i ciesz sie widokiem skorki ktora nareszcie bedzie powiewac jak choragiew i nigdy podstepnie nie wroci na miejsce przyprawiajac cie o lekkie frustracje... OPANUJTA SIE CHLOPIE....na cholere ci sciagany napletek jeszcze nizej??????????
- ForsakenXL
- Maniak
komandos02 pisze:Mi zchodzi tylko z żołedzia i dalej juz nie.
A coś chciał po same jajka ściągnąć?
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Luknijcie na link( http://www.stulejka.com/index.php3?stro ... ona=kidd25 )Chodzi mu pewnie o to, że napletek "schodzi" tylko do pewnego momentu
Ostatnio zmieniony 02 mar 2006, 20:50 przez *qbass*, łącznie zmieniany 1 raz.
a dokąd ma schodzić? chyba każdy tak maqbass17 pisze:Luknijcie na link( http://www.stulejka.com/index.php3?stro ... ona=kidd25 ) i potem na obrazek co dałem w załączniku... Chodzi mu pewnie o to, że napletek schodzi do tego miejsca, co zaznaczyłem czerwoną linią
ja normalnie wymiękam
Ludzie nie straszcie chłopaka !! Wszystko z nim najprawdopodobniej ok.....
Do autora postu: Kolego jeżeli np. sex sprawia Ci przyjemność i nie macie żadnych problemów, lub jeśli podczas masturbacji osiągasz orgazm bez problemu (czyt. napletek odsłania żółądź i nic Cię nie boli)....to się nie przejmu, bo wszystko jest z Tobą całkowicie wporzo
Chyba, że podczas wzwodu...napletek jakoś dusi Twojego przyjaciela i masz poważne problemy z zsunięciem go....wówczas może to być stulejka......
Podsumowując....jeśli Cię nic nie boli i nie przeszkadza....to się nie zadręczaj takimi głupotami Pozdrawiam
Ludzie nie straszcie chłopaka !! Wszystko z nim najprawdopodobniej ok.....
Do autora postu: Kolego jeżeli np. sex sprawia Ci przyjemność i nie macie żadnych problemów, lub jeśli podczas masturbacji osiągasz orgazm bez problemu (czyt. napletek odsłania żółądź i nic Cię nie boli)....to się nie przejmu, bo wszystko jest z Tobą całkowicie wporzo
Chyba, że podczas wzwodu...napletek jakoś dusi Twojego przyjaciela i masz poważne problemy z zsunięciem go....wówczas może to być stulejka......
Podsumowując....jeśli Cię nic nie boli i nie przeszkadza....to się nie zadręczaj takimi głupotami Pozdrawiam
-
- Weteran
Hahahahah no coś Ty!!!!!
Znalazlem to tu na forum...
[ Dodano: 2006-03-02, 20:52 ]
Link do tamtego tematu http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... t=stulejka
- Wstreciucha
- Weteran
komandos02 pisze:Chodzi mi o to do jakiego momentu powinien sie zsuwac z penisa fałd skóry zwany napletkiem
najlepiej do samego czola
chyba kazdy mezczyzna czuje granice do ktorej moze sciagnac sobie skorke przeciez nie bedziesz probowal wg jakiejs instrukcji sciagac go dalej, skoro Twoja "granica " jest w innym miejscu , a dalej zaczynasz wyc
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
-
- Początkujący
hehe chyba kazdy moze naciagnac napleta do konca jak mu stoi...tylko ze jak mi stoi a ja naciagne to takie hmm zylki czerwone male sa widoczne...to sie jakos cos z nerwami nazywa...no ale wg mnie problemu nie masz a nawet jesli to w czym to przeszkadza?
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Andrew pisze:Przeczytaj ty posta kolegi raz jeszcze ! ON UMIE SCIAGNAC NAPLETEK !! tyle ze jak mu stanie to mu go jakby chiało rozerwac , tak samo miałem , do zadnych lekazy nie chodziłem i zyję mam sie dobrze zdrowy jestem itd. <browar> <aniolek2>
Sam miałem podobne problemy...
jako nastolatek nie byłem w stanie ściągnąć napletka, gdy mój członek był w wzwodzie... na tyle ciasny był.
Pierwszy stosunek miałem jakieś 11 lat temu, bez prezerwatywy (wiem, kretyn ze mnie był wtedy), ale dzięki temu, że ona była bardzo wilgotna wtedy już, to wśliznąłem się w nią bez większych problemów (po wszystkim zauważyłem lekkie pieczenie i drobny skrzep krwi na sobie, więc prawdopodobnie coś i mi "pękło").
Śmiem więc twierdzić, że stulejka to przereklamowany problem i można sobie z nim poradzić bez interwencji chirurgicznej. Przede wszystkim rozciągając napletek przy każdej możliwej okazji- w trakcie kąpieli, w trakcie pieszczot z ukochaną (rolując w dół, żeby się przyzwyczajał)... po pewnym czasie nawet takie przypadki jak ja (pełne zasklepienie w trakcie erekcji) wychodzą na pełnosprawnych "obywateli"
qbass17 pisze:Pewnie masz za krótkie wędzidełko...też tak mialem, ale przy troszkę ostrzejszym seksie mi się troszkę naderwało i teraz jest dłuższe Tylko ból jak cholera...
Polecam pójście do urologa z tym problemem... <browar>
heh lacze sie z toba w cierpieniu 2 razy mi sie zdazylo, bol jak cholera, za drugim razem niefortunnie na mojej 18 na hiszpana tylko ze sucho bylo i sie trosze porwalem
mi akurat lekarz nic nie pomogl przepisal jakas masc i tyle samo sie zroslo i po tygodniu bylem juz zdrow
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
qbass17 pisze:A ja po 3 dniach
hehe ja bylem w szoku pourazowym jak sobie pomysle ze podczas fakania moge sobie to jescze raz szrobic to az mi ciarki przechodza, no ale coz sila wyzsza, eheh no i byla osoba ktora czule opiekowala sie rannym weteranem wszystko a swopje dobre i zle strony <browar>
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”