Prosze o porade
Moderator: modTeam
Prosze o porade
1 raz mojej dziewczyny był 2 dni temu. Teraz mowi mi że ją brzuch boli w dolnej części lekko. O czym to może swiadczyc. Pisaliscie w moim temacie gumka - nie jestem pewien ze nie moglo dojsc do zaplodnienia. Pomocy 1
1 raz mojej dziewczyny był 2 dni temu. Teraz mowi mi że ją brzuch boli w dolnej części lekko. O czym to może swiadczyc.
nie jestem pewien ze nie moglo dojsc do zaplodnienia.
gdyby zaszła w ciaze to uwierz ze nie czułaby tego jeszcze przez dłuuuuuugi czas.ten ból to nic dziwnego przeciez w jej ciele znalazł sie obcy obiekt

- taka_jedna
- Maniak
Ja dziewicą nie jestem ale czasem jak mojego kota najdzie na jakieś takie ostrzejsze pchnięcie ("bo ty tak słodko wtedy jeczysz") to też czuję ból, oczywiscie nie przez 2 dni tylko parę minut 
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
ból to nic dziwnego przeciez w jej ciele znalazł sie obcy obiekt i troche tam pewnie narozrabiał
...nie obcy, ale już prawie jak swój i na dodatek kochany i pożądany, a dziewczyna jak jęczy, to facet myśli, że tak jej dobrze, a nie że ją boli. Przecież zawsze można powiedzieć np. "nie tak mocno, bo mnie boli", chociaż w skutek nie gwarantuję (ale to już zależy od faceta). A w ogóle, to sex ma być przyjemnością, a nie znoszeniem bólu.
Kochać i być kochanym
...nie obcy, ale już prawie jak swój i na dodatek kochany i pożądany
no teraz to juz tak
a dziewczyna jak jęczy, to facet myśli, że tak jej dobrze, a nie że ją boli
zawsze można powiedzieć np. "nie tak mocno, bo mnie boli",
mozna a nawet trzeba
A w ogóle, to sex ma być przyjemnością, a nie znoszeniem bólu.
oczywiscie ze tak ale przy pierwszym razie ból (chyba) musi byc, pewnie sa dziewczyny które znosza to dobrze ale czesto sie tu dziewczyny wypowiadaja ze przy pierwszym razie jest ból i krwawienie a z tego co pisze kolega to chodzi własnie o pierwszy raz
a z tego co pisze kolega to chodzi własnie o pierwszy raz
Dzięki za zwrócenie uwagi, że to chodziło o pierwszy raz, co wcale nie oznacza, żeby podczas pierwszego razu nie rozmawiać-tym bardziej. Ból więc może powodować nie zagojona rana po przerwaniu błony albo względami, które przyszły Ci do głowy.
Kochać i być kochanym
Nie wiem na który temat odpowiedzieć koledze, bo kolega założył 2 te same tematy. Ale odpowiem w tym...
Jeżeli był to pierwszy raz Twojej dziewczyny, to ból mógł wyniknąć z tego że jej pochwa nie była przystosowana do wielkości Twojego potwora
Z czasem to minie, więc nie panikuj. Po prostu kobieca musi się przystosować do nowej sytuacji ;-) HE HE HE
Jeżeli był to pierwszy raz Twojej dziewczyny, to ból mógł wyniknąć z tego że jej pochwa nie była przystosowana do wielkości Twojego potwora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”