kobiece krocze
Moderator: modTeam
kobiece krocze
zastanawia mnie czy wygląd kobiecych warg sromowych ma znaczenie dla jej atrakcyjności. nie mowie oczywiscie o chorobach. powiedzcie czy ma to jakikolwiek wpływ na pożycie??
- ryba chyba
- Bywalec
Kermit pisze:dla mnei wyglad tej czesci ciala nie ma wiekszego znaczenia... tylko niecierpie nieogolonych NIECIERPIE! caly czas wlosy w ustach bleee
Tez wole jak kobieta ma wygolone okolice warg sromowych, ale np mae owlosienie na wzgorku lonowym jak najbardziej moze byc - pasemko malutkie czy cos podobnego.....
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Ty rzeczywiscie ciekawska jestes piersi, krocze
jak dla mnie znaczenia nie ma...choc na niektorych zdjeciach czasem mozna zobaczyc malo estetyczne wargi sromowe u modelek..tak jakos mi sie przypomnialo, ze gdzies widzialam
jak dla mnie znaczenia nie ma...choc na niektorych zdjeciach czasem mozna zobaczyc malo estetyczne wargi sromowe u modelek..tak jakos mi sie przypomnialo, ze gdzies widzialam
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Wstreciucha
- Weteran
"Kobieta nawet podczas orgazmu zastanawia się jak wygląda" ;-)
Kobiece krocze...hmm...lubię estetyczny pasek, na zero owszem, choć trochę mniej, a owłosienie - byleby niezbyt obfite - bardzo mnie kręci
Wygląd warg sromowych nie ma większego znaczenia Co innego smak...
Kobiece krocze...hmm...lubię estetyczny pasek, na zero owszem, choć trochę mniej, a owłosienie - byleby niezbyt obfite - bardzo mnie kręci
Wygląd warg sromowych nie ma większego znaczenia Co innego smak...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- ForsakenXL
- Maniak
Gładko/paseczek, byleby nie dżungla amazońska. Nie lubię się całować z brodaczami
Co do wyglądu warg itp... to i na to zwracam pewną uwagę, ale wiadomo że tak naprawdę nie ma to znaczenia. po prostu moje zboczenie zawodowe (nie, nie jestem ginekologiem, ale mam oko do kształtów - wszelakich) <mruga>
Tudzież "pierożki", moje ulubione
Co do wyglądu warg itp... to i na to zwracam pewną uwagę, ale wiadomo że tak naprawdę nie ma to znaczenia. po prostu moje zboczenie zawodowe (nie, nie jestem ginekologiem, ale mam oko do kształtów - wszelakich) <mruga>
AMX pisze:Ciekawska powinna zadac pytanie co wolimy "bułeczki czy meduzki"
Tudzież "pierożki", moje ulubione
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Kiedyś oglądałam dokument o kobietach które pomniejszały sobie wargo sromowe, mim, dlatego że wystawały z bielizny i i icierały się o dżinsy co sprawiałi in ból, a jedna mówiła że po operacji lepiej jej było kochać się....
Dość dawno to było ale z tego co jeszcze pamiętam, to po operacji następował długi okres gojenia, i bólu..
Dość dawno to było ale z tego co jeszcze pamiętam, to po operacji następował długi okres gojenia, i bólu..
- Eisenritter
- Uzależniony
Cóż, moda na operacje plastyczne dociera wszędzie i we wszelkie aspekty kobiecego wyglądu. Ja osobiście tego nie rozumiem.
A co do fryzur, to krótko albo paseczek bardzo chętnie. Moje kochanie kiedyś się odgrażało, że się zupełnie wydepiluje... ciekawe. Chyba najbardziej moje zdolności językowe by na tym skorzystały.
A co do fryzur, to krótko albo paseczek bardzo chętnie. Moje kochanie kiedyś się odgrażało, że się zupełnie wydepiluje... ciekawe. Chyba najbardziej moje zdolności językowe by na tym skorzystały.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ForsakenXL
- Maniak
Eisenritter pisze:A co do fryzur, to krótko albo paseczek bardzo chętnie. Moje kochanie kiedyś się odgrażało, że się zupełnie wydepiluje...
Groźba depilacji - toż to oksymoron
Eisenritter pisze:Chyba najbardziej moje zdolności językowe by na tym skorzystały.
Zdecydowanie milusio
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Fakt jest taki ze Cipka byla cipka jest cipka i juz zawsze bedzie cipka )) Facetom sie powinny podobac a jak sie jakiemu nie podobaja to niech sprawdzi swoja orientacje
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
-
- Weteran
- Weteran
agna 24"][a co myslicie o łechtaczkach? czy nie bez problemu je znajdujecie? jakie wolicie? duze? male?
Wszystkie fajne..to samo sie tyczy całej reszty byleby by zadbane było wszystko..a reszta to już sam urok
lady.26 pisze:To nie ma nic wspólnego z atrakcyjnością!!!! Z kąt takie cos przyszło i do głowy.
Kwestia gustu..a o tym sie nie dyskutuje..ponoć
[ Dodano: 2006-04-08, 23:33 ]
a ze znajdowaniem nie ma problemu
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”