POMOCY- co zrobic zeby nie osiagac szybko orgazmu
Moderator: modTeam
POMOCY- co zrobic zeby nie osiagac szybko orgazmu
witam wszystkich, prosze o pomoc. uprawiam sex z dziewczyna i prawie za kazdym razem dochodze bardzo szybko i nie jestem w stanie zapewnic orgazmu dla drugiej osoby! moze znacie jakies rady?! dzieki
- kot_schrodingera
- Weteran
Jest jeden sposób.Ale niebezpieczny i nielegalny.Musisz wetrzeć w żołądzia kokainę.Z innych metod:spuść się szybko a drugim razem będziesz mógł dłużej.Albo trenuj powoli onanizując się.Inni pewnie mają wypróbowane sposoby:)
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- blacknessie
- Pasjonat
- Maniak
No i podczas samego stosunku zastosuj metodę "start i stop" - kiedy czujesz, że orgazm się zbliża to zatrzymaj się, aż napięcie trochę opadnie (byle nie za bardzo) i zacznij znów powolutku... i tak ile Ci się uda utrzymać.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
-
- Weteran
ForsakenXL pisze:No i podczas samego stosunku zastosuj metodę "start i stop" - kiedy czujesz, że orgazm się zbliża to zatrzymaj się, aż napięcie trochę opadnie (byle nie za bardzo) i zacznij znów powolutku... i tak ile Ci się uda utrzymać.
masz racje, moj Misiek zawsze tak robi.... generalnie zadko sie kochamy, ale jak juz mamy czas, to spedzamy ze soba w lozku po 6-8 godzin. I on przez ten czas, gdy czuje ze dochodzi stopuje i naprzykad zaczyna mnie piescic, lizac, calowac.....
- ForsakenXL
- Maniak
A nie lepiej żeby sobie oboje zrobili dobrze przed właściwym zbliżeniem, on odpocznie chwilkę i wtedy przejdą do rzeczy? <mruga>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Marisa pisze:i kochalismy sie w omoich "ulubionych "pozycjach
...tzn. jakich? Być może to komuś się przyda. Chociaż nie sądzę, że w pozycji tkwi sedno. Z mojego doświadczenia-to kochać się częściej i z czasem samo przyjdzie. Patrząc z perspektywy czasu, to nasze stosunki trwają o wieele dłużej. Na początku też zdarzało mi się nie zaspokoić mojej. A teraz zanim dojdę, to ona zdąży nawet kilka razy, z czego oboje jesteśmy happy .
Kochać i być kochanym
kina pisze:Zanim dojdzie do jakiegokolwek zblizenia wymknij sie na chwile do toalety, tam zrob sobie dobrze Wtedy murowane ze szybko nie dojdziesz
jaki sens ma zrobienie sobie samemu dobrze majac kobiete u boku ? ,tak własnie robią sie w głowach młodych ludzi zakalce !
nie ma niczego złego w tym ,ze szybko dochodzi . Złe jest dopiero to ...jak kobieta nie bedzie wyrozumiała , a On nie bedzie nad tym pracował by było dłuzej .
Nie jestes maszyną do sexu i czyms do zaspakajania kobiecych żadz ! ale też nie mozesz myslec tylko o sobie ! z czasem wszystko sie zatrybi jak w szwajcarskim zegarku , i bedzie tykac latami , ale musisz o to zadbac i nie przejmowac sie !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:jaki sens ma zrobienie sobie samemu dobrze majac kobiete u boku ? ,tak własnie robią sie w głowach młodych ludzi zakalce !
nie ma niczego złego w tym ,ze szybko dochodzi . Złe jest dopiero to ...jak kobieta nie bedzie wyrozumiała , a On nie bedzie nad tym pracował by było dłuzej .
ale on chce rade jak szybko nie dojsc......a nie pyta czy te rady maja jakis sens i co jest zle a co dobre
Andrew pisze:Nie jestes maszyną do sexu i czyms do zaspakajania kobiecych żadz !
Oczywiscie ze nie jtest ale....
michal pisze:za kazdym razem dochodze bardzo szybko i nie jestem w stanie zapewnic orgazmu dla drugiej osoby!
jezeli tak jest zawsze ze on jest w pelni zaspokojony a ona znowu nie, to trzeba chyba jakos to rozwiazac......
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
kina pisze:
ale on chce rade jak szybko nie dojsc......a nie pyta czy te rady maja jakis sens i co jest zle a co dobre
jezeli tak jest zawsze ze on jest w pelni zaspokojony a ona znowu nie, to trzeba chyba jakos to rozwiazac......
dlatego w pierwszym moim poscie ma odpowiedz
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Eisenritter
- Uzależniony
Otoz mam podobny problem jak osoba, ktora zalozyla ten temat.. Jestem zdeterminowoany, aby sie tego pozbyc, bo, jak sie pewnie domyslacie, jest to nadzwyczaj irytujace.. fakt: moj staz w dziedzinie seksu jest bardzo skromny, ale co tam... w zasadzie to, ze trafilem na to forum, "zawdzieczam" omawianemu tematowi.. tyle o mnie.. slowem wstepu, jako, ze to moj pierwszy post...
Moje poszukiwania, naprowadzily mnie na te oto stronke: http://www.przedwczesnywytrysk.pl/
Mam pytanie: korzystal ktos kiedys, lub wie czy warto by bylo sprobowac ?
Co o tym sadzicie?
Ja osobiscie jestem nastawiony dosc sceptycznie... ot co kolejna proba wyciagniecia naszych pieniedzy..
czekam na odp, pozdrawiam!
Otoz mam podobny problem jak osoba, ktora zalozyla ten temat.. Jestem zdeterminowoany, aby sie tego pozbyc, bo, jak sie pewnie domyslacie, jest to nadzwyczaj irytujace.. fakt: moj staz w dziedzinie seksu jest bardzo skromny, ale co tam... w zasadzie to, ze trafilem na to forum, "zawdzieczam" omawianemu tematowi.. tyle o mnie.. slowem wstepu, jako, ze to moj pierwszy post...
Moje poszukiwania, naprowadzily mnie na te oto stronke: http://www.przedwczesnywytrysk.pl/
Mam pytanie: korzystal ktos kiedys, lub wie czy warto by bylo sprobowac ?
Co o tym sadzicie?
Ja osobiscie jestem nastawiony dosc sceptycznie... ot co kolejna proba wyciagniecia naszych pieniedzy..
czekam na odp, pozdrawiam!
to co zacytowales.. jak najbardziej dziala... moje pytanie dotyczy oferowanego przez nich programu przeciwdzialajacego temu o czym mowimy.. jak to oni szumnie pisza TPPW czy cos takiego.. tylko tak sie zastanawiam czy caly swiat nauki nie wie o tym, co tam jest napisane, czy po prostu nikt za darmo nie chce podzielic sie ta tajemna wiedza..
- Sir Charles
- Weteran
1.Prezerwatywy np Durex Performa. pomagają pod warunkiem że Twój sex nie konczy sie po minucie. Wtedy chocby nawet kilo benzokainy wtarl w penisa to Ci nie pomoże..
2. Masturbacja przed stosunkiem, pomaga i to bardzo. Wytrysk godzine czy 2 przed stounkiem przedłuży stosunek.
3. Cwicz mięsnie Kegla. Cwiczy sie to tak: sproboja jak sikasz zatrzymac mocz poprzez scisniecie miesni. Udalo sie??? O.K. teraz rob tak na sucho, siedzisz sobie na wykladach, scisnij na kilka sekubnd i rozkurcz. I tak 10 razy po 5-10 razy dziennie. tak samo rób gdy czujesz ze masz miec wytrysk.
Gumy i masurbacja moga sprawic ze sie nie "spuscisz"
Miesnie Kegla nie wolno przesadzac bo zacznie spadac turgor:P w peenisku
Najlepsze to masturbacja przed, cwiczone miesnie kegla a przed stosunkiem nap w sb rano jajeczniczka:) bosko
[ Dodano: 2006-02-13, 19:12 ]
Jesli cos poczujesz to bedziesz ewenemantem na skale swiatowa:]
2. Masturbacja przed stosunkiem, pomaga i to bardzo. Wytrysk godzine czy 2 przed stounkiem przedłuży stosunek.
3. Cwicz mięsnie Kegla. Cwiczy sie to tak: sproboja jak sikasz zatrzymac mocz poprzez scisniecie miesni. Udalo sie??? O.K. teraz rob tak na sucho, siedzisz sobie na wykladach, scisnij na kilka sekubnd i rozkurcz. I tak 10 razy po 5-10 razy dziennie. tak samo rób gdy czujesz ze masz miec wytrysk.
Gumy i masurbacja moga sprawic ze sie nie "spuscisz"
Miesnie Kegla nie wolno przesadzac bo zacznie spadac turgor:P w peenisku
Najlepsze to masturbacja przed, cwiczone miesnie kegla a przed stosunkiem nap w sb rano jajeczniczka:) bosko
[ Dodano: 2006-02-13, 19:12 ]
hypa pisze:jeden z cytatow z tej stronykoncentrowanie się podczas stosunku na rzeczach z nim niezwiązanych, myślenie o przykrych sprawach, problemach
albo to... <palant>korzystanie z jednej lub nawet dwóch prezerwatyw na raz
Jesli cos poczujesz to bedziesz ewenemantem na skale swiatowa:]
hypa pisze:Cytat:
koncentrowanie się podczas stosunku na rzeczach z nim niezwiązanych, myślenie o przykrych sprawach, problemach
jeden z cytatow z tej strony
Rozbawiło mnie to. Ciekawe, co to za przyjemność "stosunkować się", myśląc o problemach... Po co się męczyć? Już bym wolała skończyć w 30 fajnych sekund niż katować się pół godziny myśleniem o zaległych podatkach
Devote pisze:Ja np. wyobrazam sobie ze zabijam noworodki zawsze skutkuje
dobrze ze mój facet mysli wtedy o nartach wodnych a nie o martwych dzieciach ....
A tak pozatym to slyszalam ze dobrze dziala chwilowo przerwac stosunek popiescic kobiete o dalej jazda .Tak sie skutecznie zmniejsza napiecie seksualne i partnerka niejest pokrzywdzona
Każdy ma prawo do orgazmu
- Wstreciucha
- Weteran