Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:do sprawdzenia tego nie potrzebujesz 2 faceta, sa inne sposoby
_paczka cipsóf_ pisze:ale może chłopak lubi, tylko się przyznać nie chce
Yasmine pisze:TedBundy napisał/a:
Odbyt służy do defekacji, wszystko inne zakrawa o zboczenie moim zdaniem. I tyle!
Smorte pisze:Uważam że Anal jest przyjemny tylko dla nas-facetów, nie radził bym zmuszac do tego partnerki, ona musi byc na to gotowa i jak będzie bolało za pierwszym razem to już nigdy się na to nie zgodzi!!
_paczka cipsóf_ pisze:tak się zastanawiam, czy jest tutaj jakaś dziewczyna, której anal sprawia przyjemność?
bo nie wiem, może chora jakaś jestem...
_paczka cipsóf_ pisze:Ja specjalnie na niego czekałam i mój boj to uszanował
runeko pisze:To musi my obie chore. Trzeba nas do psychiatryka bo deprawujemy narod i jeszcze Polska upadnie. Znaczy sie w moim przypadku Ameryka. Jeszcze nas terrorysci zaatakuja a tak z ch*** w d**** to nie ma jak do schronu uciekac
runeko pisze:Tak z ciekawosci...ile lat ma Twoj facet?
Andrew pisze:Niestety taki temat juz tu jest zaraz ci dam linki poczekaj
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... sex+analny
digidy pisze:jeden ze wspanialych moderatorow lub jemu pochodnych przeniosl go tutaj
digidy pisze:Ja chcialem miec temat dotyczacy samych konkretow - ludzi ktorzy uprawiali i uprawiaja sex analny i maja w tym juz jakies doswiadczenie a nie ludzi ktorzy cos tam mysla "ciasnej dziureczce" i pisza co im slina na jezyk przyniesie!!!
To forum nie skupia jedynie fanów "czarnej dziury", a każdemu się wolno wypowiedzieć. Więc zrób sobie odsiew niektórych postów i będziesz miał te co chcesz
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 212 gości