Dzindzer pisze:to zacznij od tych mniej smiałych. zobaczysz bedzie super i zacznioesz sie coraz bardziej osmielac
no te mniej smiałe realizuje, ale chciałabym tak kiedys na całosc isc...
Moderator: modTeam
Dzindzer pisze:to zastanów sie co Cie ogranicza, dla czego sie nie decydujesz.
taka analiza czasami pozwala, wiesz przynajmniej gdzie jest "problem"
mikaaa pisze:nie wiem jak moje kochanie zareaguje na moje fantazje
mikaaa pisze:Dzindzer pisze:to zastanów sie co Cie ogranicza, dla czego sie nie decydujesz.
taka analiza czasami pozwala, wiesz przynajmniej gdzie jest "problem"
eh wiem gdzie problem... nie wiem jak moje kochanie zareaguje na moje fantazje , moze pomysli ze juz całkiem nimfomanka jestem...
Dzik pisze:moja kobieta miala ochote na szybki numerek w toalecie w miejscu publicznym...to byla jej taka mala fantazja
i tak tez zrobilismyszybciutko w srodku filmu w kinie wyszlismy na "spacer"
ciasno w kabinie bylo ale bardzo namietnie...
troche dziwnie na nas ludzie potem patrzyli, bo troche zdyszani bylismyale co tam
Dzik pisze:o fuj toi toi odpadatam zawsze wali... wiadomo czym
my zaliczylismy w multiplexie gdzie akurat jest czysciutko i duzy wybor kabin jest
no niezle niezle agnapozazdoroscic doswiadczenia toaletowego
krzysiek_k6 pisze:ja mysle ze mozna tak rozmyslac itp tez tak iedys mialem ale nie porzesadzaj bo wiesz jak to potem wpadniesz w nalug a potem bedziesz sie anonizowal przy pierwszej lepszej okazji ale polecam anonizowanie tego nikt nie zabrania czytalem na ten temat i mozna ale nie za duzo papa pzdrawiam
gracja pisze:to łany zboża i gorące ciała
Wstreciucha pisze:gracja pisze:ta, z pozłacanego plexiglasu
a na srodku stalo lozko z baldachimem
ForsakenXL pisze:Wsteciucha: A kysz! Precz! Zgiń, przepadnij! Sio! Przestań... przoszę... miej litość... bo mi zaraz pęknie żyłka
P.S. Świntuszysz zawodowo
PatyQ pisze:a na plazy przy zachodzie slonca
PatyQ pisze:w falach morza
PatyQ pisze:Co wy tylko byscie ostro i szybko
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 159 gości