A taki sobie topic.

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 01 maja 2004, 22:48

Dla mnie wibrator w staly zwiazku nie jest do niczego potrzebny. Warzywa rowniez

... chyba, że są takie kobiety, co to wolą sztuczne od naturalnych, ale wydaje mi sie, że jest ich mało...może się mylę...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 maja 2004, 18:46

Dla mnie wibrator w staly zwiazku nie jest do niczego potrzebny. Warzywa rowniez

... chyba, że są takie kobiety, co to wolą sztuczne od naturalnych, ale wydaje mi sie, że jest ich mało...może się mylę...
Nie chodzi o to ze sie cos woli od czegos, ale o urozmaicenie. Jak wi wierszyku: "zeby zycie mialo smaczek, raz dziewczynka raz chlopaczek" :d
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 03 maja 2004, 19:10

Albo
"żeby życie miało smaczek, raz marchewka raz wiertaczek" ;)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 18 maja 2004, 23:36

A ja tam sam kupiłem swojej dziewczynce wibratorek :) najpierw to było takie fajne złote jajeczko:) Bardzo fajnie tym można się bawić, trochę języczkiem trochę tym jajeczkiem:) Potem kupiłem "pana Różowego" :) jak sama naszwa wskazuje był to wibratorek z różowego slikonu :) długość ma 18 cm jakby ktoś chciał wiedzieć :) Wygląda całkiem naturalnie (poza kolorem :)) i fajnie brzęczy:) Też glównie ja go urzywam do zabaw z moją ukochaną. Ostatnio jeszcze dokup[iłem jej kulki dopochwowe :) też złote:) Podobno fajne uczucie jak się chodzi:) bo w środku mają stalowe (chyba) kulki które obijają się w środku i niejako wytwarzają wibracje :) To że moja ukochana ma te wibratorki to nie znaczy że nie jestem jej już w tych sprawach potrzebny, ona jednak woli mnie bardziej niż te sztuczne zabawki. Ale dzięki tym zabawkom przynajmniej może się trochę rozluźnić i rozładować swoje napięcie podczas rozłąki ze mną, a widzimy się raz na miesiąc (mieszkamy w różnych miastach). Sam może nigdy nie odważyłbym się jej coś takiego kupić ale kiedyś w trakcie rozmowy powiedziała że chciała by coś takiego mieć, opowiedziała mi że kiedyś pożyczyła od koleżanki takie złote jajeczko i że było super, następnym razem jak przyjechałem to kupiłem jej to jajeczko w prezencie :)
Co do obaw że będzie wolała wibrator to szczerze w to wątpię. Moja Cukiereczka mówi że inaczej go odczuwa i że do niego musi się przyzwyczaić, widocznie nie jest to takie same odczucie jak z żywym "człowieczkiem" w brzoskwince :) Amerykańce co prawda wymyślili jakiś "Orgazmotron" - tak go nazwali, zakłada się elektrody na łydkach i jeszcze gdzieś i odlot podobno lepszy niż z facetem, podobno nie nadążają z produkcją :) Ale naszym kobikom to na razie "nie grozi" :) cena jednej sztuki to 6000$ :) więc chłop wychodzi nie dość że taniej to jeszcze zakupy przyniesie i pralkę naprawi a i cieknącą rurę zatka :)
Awatar użytkownika
victor
Bywalec
Bywalec
Postautor: victor » 19 maja 2004, 23:03

Wibrator? Źle bym się czuł wiedząc, że ma innego...
Może za jakieś 40 lat kiedy nie będę już w STANIE :555: , wtedy kupię jej na rocznicę. :P
Nie będę cham, skoro ja nie będę mógł, to niech chociaż Ona ma coś z życia i może nie będzie mnie z jakimiś o 20 lat młodszymi żigolakami zdradzała :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 19 maja 2004, 23:20

Nie będę cham, skoro ja nie będę mógł, to niech chociaż Ona ma coś z życia i może nie będzie mnie z jakimiś o 20 lat młodszymi żigolakami zdradzała

Śmieszy mnie takie podejście do sprawy.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
victor
Bywalec
Bywalec
Postautor: victor » 19 maja 2004, 23:39

Żartuje przecież. Ale i tak pomysł z wibratorem mi się nie podoba. Może jestem konserwatywny.
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 19 maja 2004, 23:39

Jak Ty bedziesz stary to juz beda takie tehcniki ze twoje przyrodzenie bedzie moglo i za 3 :)))
cytrynka
Maniak
Maniak
Postautor: cytrynka » 20 cze 2004, 22:10

ja tam kupilam z moim miskiem i jaet spoko sam mi zaproponowal
:565: :565: :565:
Awatar użytkownika
Batuss
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Batuss » 20 cze 2004, 23:10

Hmm poczul bym sie dziwne tak jakbym juz nie wystarczal moje dziewczynie. Ale mysle ze po czasie bym sie do tego "czegos" brzeczacego przyzwyczail, powiem nawet wiecej pewnie bym sam z nia sie nim bawil.
Hmmm moze jej kupie tak na samotne wieczory kiedy mnie niema ;)
Jestem jak dziecko chociaz mam juz 19 lat. Nic niewiem o swiecie milosci.
Awatar użytkownika
LukS
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: LukS » 20 cze 2004, 23:19

Dokładnie coś w tym jest - ja też nie kupiłbym tego dla mojej Pani, ale może to wynika z faktu że jestem bardzo zazdrosny.
Ma w tym swoj udzial również kwestia, że my faceci inaczej pojmujemy seks - a inaczej pojmuja go kobiety.
Dla kobiet w seksie chyba jest wiecej uczucia a my traktujemy go niejako "przedmiotowo" zapominając że te średnio 16 cm ma konkretnego właściciela i to raczej on sie liczy a nie samo 16 cm. - no chyba że mówimy o związku bez uczucia lub przygodnych kontaktach.

A co wy na to Panie ?
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 21 cze 2004, 16:48

No właśnie LukS masz całkowitą racje.
Te 16 cm (jak napisiałeś) jest tylko dodatkiem do kontretnego właściciela. I na pewno wibrator nie daje tyle przyjemności co seks z żywym facetem.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”