Olivia pisze:Cytat:
No ale coz sa tacy, ktorzy wola zaplacic, zamiast sie postarac
Są tacy, co wolą zapłacić, niż wplątywać się w takie kłopoty jak jeden z forumowiczów, który nie może się uwolnić od dziewczyny...
Każdy ma prawo wyboru i nie zawsze dobre czy lepsze znaczy to samo.
No, ale przeciez ja nikogo nie oceniam

Tylko wyrazilem swoje zdanie

Od razu tez wyjasniam, ze jezeli ja kiedykolwiek skorzystalbym z uslug prostytutki to siebie rowniez uznalbym za desperata

frer pisze:Yasmine napisał/a:
normalnych przystojnych facetach, ktorzy wcale nie musieliby placic za takie uslugi
Normalni przystojni faceci mają dziewczyny, kobiety, albo po prostu nie chcą sie z nikim wiązać a chcą uprawiać seks.
Ciekawe, ze o dziewczynach/kobietach uprawiajacych seks bez zobowiazan piszesz dziwki, a o facetach jakos latwo i plynnie bez wzburzenia piszesz na ten temat

frer pisze:na pewno byście chciały, żeby wasi faceci byli świetni w łóżku, ale nie podoba wam się, że mogli się uczyć od prostytutki, albo w ogóle od innych kobiet. Troche pod hipokryzje to podchodzi.
U Ciebie chyba jest to samo, na pewno bys chcial, aby Twoja kobieta byla swietna w lozku, ale nie podobalby Ci sie fakt, ze uczyla sie tego od meskiej prostytutki, albo w ogóle od innych mezczyzn.(wnioskuje z tego co piszesz na forum)

frer pisze:Blazej30 napisał/a:
bo to jest desperacja
A może facet chce czegoś więcej. Lubi spełniać swoje erotyczne fantazje czy coś, ale nie chce tego robić z "zwykłą" dziewczyną. Jak pójdzie do prostytutki to zrobi co będzie chciał i już, płaci, wymaga, a prostytutce to wisi, bo pewnie nie jedno na oczy widziała. Ze zwykłą kobietą tak łatwo raczej by nie poszło.
Wniosek - facet idzie na latwizne, bo ja jakos do prostytutek nie chodze, a w lozku mam wszystko (a troche tego jest) co chce (i zeby bylo jasne, nie chwale sie tylko pisze i uzywam tego jako argument).
frer pisze:Yasmine napisał/a:
wlasnie chodzi o fakt placenia. Facet placi za seks. po prostu mi to jakos desperacja zalatuje.
Przystojny, mlody facet - czemu ma placic za seks
Ta niech lepiej idzie do łóżka z przypadkową laska spotkaną na imprezie albo sobie znajdzie jakąś dziewczyne tylko po to żeby się z nią pieprzyć.
Zwierzak jakis

frer pisze:mikaaa napisał/a:
ale znam kolega ktory korzysta z takich usług zamiast sobie dziewczyne znaleść...
musi byc naprawde zdesperowany...ale skoro woli wszystko podane na tacy
Może woli być wolny, a że swoje potrzeby ma... Zresztą nie każdy lubi się bawić w gierki, podrywanie itp. tylko po to żeby przelecieć dziewczyne. Jak ty takich facetów lubisz to współczuje...
Koles jest po prostu zalosny, woli placic, bo tak latwo zamiast sie wysilic lun znalezc sobie np. dziewczyne do seksu gdzie oboje to akceptuja, tylko ze przy tym tez trzeba sie wysilic, a mu najwidoczniej sie nie chce.