Czy ze mna jest cos nie tak ??
Moderator: modTeam
Czy ze mna jest cos nie tak ??
Witam!
Niewiem od czego by tu zaczac. Hmm moze od tego ze odkrylem ten serwis niedawno i uwazam ze WRESZCIE ktos odwalil kawal dobrej roboty!! :564:
Ale nie o tym chcialem pisac:
A wiec jestem juz z moja dziewczyna prawie rok (11 miesiecy dokladnie) Przezylismy razem swoj pierwszy raz (obydwoje). Ale jest cos co spedza mi sen z powiek. Podczas kochania nigdy nie moge dojsc w Niej :567: nierozumiem dlaczego?? chociaz czesto sie kochamy. Podczas stosunku oralnego jest wszystko ok a kiedy zaczynam juz wchodzic w Nia moj penis wodczeje. Dlaczego sie tak dzieje?? pomurzcie prosze
Dziekuje z Gory za porady.
ps. Jezeli sa jakies orty to przepraszam :572:
Niewiem od czego by tu zaczac. Hmm moze od tego ze odkrylem ten serwis niedawno i uwazam ze WRESZCIE ktos odwalil kawal dobrej roboty!! :564:
A wiec jestem juz z moja dziewczyna prawie rok (11 miesiecy dokladnie) Przezylismy razem swoj pierwszy raz (obydwoje). Ale jest cos co spedza mi sen z powiek. Podczas kochania nigdy nie moge dojsc w Niej :567: nierozumiem dlaczego?? chociaz czesto sie kochamy. Podczas stosunku oralnego jest wszystko ok a kiedy zaczynam juz wchodzic w Nia moj penis wodczeje. Dlaczego sie tak dzieje?? pomurzcie prosze
Jestem jak dziecko chociaz mam juz 19 lat. Nic niewiem o swiecie milosci.
Wlasnie chodzi o to ze tak praktycznie to nie jest problem natury psychicznej tylko hmm nie moge sie dopasowac i nie czuje Jej dokladnie(zamaloe "tarcie"
). No i jeszcze w dodatku ta gumka grrrr... Gdyby nie ona to bylo by owiele wygodniej.
Jestem jak dziecko chociaz mam juz 19 lat. Nic niewiem o swiecie milosci.
No i nie byłoby takich problemów, gdyby ludzie seksili się po ślubie, po bożemu, a nie z jakimis tam gumkami
- żart
A tak na serio:
1) namów by zaczęła ćwiczyć mięśnie Kegla. Podobno działa.
2) jeśli to możliwe, zmieńcie rodzaj zabezpieczenia, albo przynajmniej postaraj się o jakieś możliwie najcieńsze gumki
3) jeśli jest za małe tarcie, bo nawilżenie jest zbyt duże, użyj prezerwatyw pudrowanych.

A tak na serio:
1) namów by zaczęła ćwiczyć mięśnie Kegla. Podobno działa.
2) jeśli to możliwe, zmieńcie rodzaj zabezpieczenia, albo przynajmniej postaraj się o jakieś możliwie najcieńsze gumki
3) jeśli jest za małe tarcie, bo nawilżenie jest zbyt duże, użyj prezerwatyw pudrowanych.
Namow partnerke na wizyte u ginekologa i na tabletki antykoncepcyjne , bedzie wam wtedy o wiele latwiej. Albo nie wiem , probuj roznych pozycji szczegolnie takich w ktorych tarcie jest wieksze. Poszukaj na necie jest pelno takich poradnikow na pewno cos znajdziesz albo "sztuka kochania" Wisłockiej
Na pewno w kazdej bibliotece jest (procz szkolnej:P) No chyba ze Twoja partnerka ma taka pieczare 

Re: Czy ze mna jest cos nie tak ??
Batuss pisze:Witam!
Troche tu za mało informacji podałes , pytam sie też czy rozmawiałeś z swa kobietą na ten temat , jakie ona ma odczucia , czy fizycznie wielkosciami organów do siebie pasujecie ?
Sue !... Gdyby sie ludziska kochali dopiero po słubie to zapewniam Cie iz było by wiecej tragedi z tego nizli kozysci , ale rozumiem ,ze to był zart z twej strony

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
chociaż piszesz tu o wpływie gumki to mi się jednak wydaje że psychika. Bo moim zdaniem od nie-czucia partnerki penis nie wiotczeje, najwyzej jest "mu" trudniej dojść bo mniejsze tarcie...moim zdaniem jednak psychika - tak przynajmniej bylo u nas...i to przez pare miesiecy
Ale piszesz że często się kochacie...a zaraz potem że "jak tylko" w nią wejdziesz to się to dzieje. No wiec do tego kochania nie bardzo dochodzi, no chyba że coś źle zrozumiałam
No i radziłabym Ci sprobować sexu oralnego w gumce, będziesz na pewno mniej czuł ale sprawdzisz czy to wina gumki czy nie.
chociaż piszesz tu o wpływie gumki to mi się jednak wydaje że psychika. Bo moim zdaniem od nie-czucia partnerki penis nie wiotczeje, najwyzej jest "mu" trudniej dojść bo mniejsze tarcie...moim zdaniem jednak psychika - tak przynajmniej bylo u nas...i to przez pare miesiecy
Ale piszesz że często się kochacie...a zaraz potem że "jak tylko" w nią wejdziesz to się to dzieje. No wiec do tego kochania nie bardzo dochodzi, no chyba że coś źle zrozumiałam
No i radziłabym Ci sprobować sexu oralnego w gumce, będziesz na pewno mniej czuł ale sprawdzisz czy to wina gumki czy nie.
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Gdzieś tu na forum było o onaniźmie. Pisałem, że częste nie szkodzi i było trochę dyskusji.
Ale może właśnie w tym przypadku jesteś uzależniony od czegoś podobnego i przy zbliżeniu nie masz pełnego wzwodu. Kwestia przyzwyczajenia ale nie sądzę abyś był takim przypadkiem. Nie w tym wieku. To pewnie gumka tak jak napisali wcześniej.
Ale może właśnie w tym przypadku jesteś uzależniony od czegoś podobnego i przy zbliżeniu nie masz pełnego wzwodu. Kwestia przyzwyczajenia ale nie sądzę abyś był takim przypadkiem. Nie w tym wieku. To pewnie gumka tak jak napisali wcześniej.
-
- Uzależniony
Spokojnie narazie odpuść sobie ginekologa. Jak długo wspołzyjecie ze sobą, bo jak dlamnie jest to problem psychiki. Za bardzo myślisz o tym żeby sprawdzić się, rozluźnij sie. Dobrym pomysłem jeść wejscie w partnerke bez gumki i zaloezenie potem, tylko pamietaj zeby sie nie rozpedzic bo moze byc problem:)!!
A ja stawiam jednak na niedopasowanie sie fizyczne !Psychika tu własnie działa tak ,ze jest dobrze przy innych pieszczotach , a w momencie wejscia one zanikaja (doznania) i jest pewnego rodzaju szok (kurcze ja nic nie czuje !)no i klapuje , ot tyle !
GUMA TWOJ WRÓG!!!!!

GUMA TWOJ WRÓG!!!!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
- Maniak
O seksie oralnym w gumce pisałam w celu sprawdzenia czy to gumka na pewno wywołuje tutaj jakieś złe skutki, czy tez nie ma problemów ze staniem podczas pieszczot ustami. Nie to żeby się brzydzić czy cos... po prostu to był moj sposob zeby sie moj kochany wczesniej nie stresował
I zadziałało 
O seksie oralnym w gumce pisałam w celu sprawdzenia czy to gumka na pewno wywołuje tutaj jakieś złe skutki, czy tez nie ma problemów ze staniem podczas pieszczot ustami. Nie to żeby się brzydzić czy cos... po prostu to był moj sposob zeby sie moj kochany wczesniej nie stresował
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
No ja też jakoś nie wyobrażam sobie seksu oralnego w gumca chociaż nie powiem żebym uwielbiała kończenie w ustach. Ale jakoś lizać gumke to mimo wszystko jak dla mnie troszke przesada. Chociaż w gumkach smakowych to no czemu nie ale chyba raczej nie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”