Masturbacja u kobiet
Moderator: modTeam
-
- Bywalec
a masturbacja w okresie dziecinsta czy to normalne???
-
- Bywalec
Dzis sie zastanowilam i wyszlo mi, ze w miare jedzenia apetyt rosnie. Im czesciej sie kocham ze swoim facetem, tym czesciej potrzebuje rozladowania. Najbardziej lubie po seksie, kiedy on juz dojdzie. Wtedy kochanie pomaga mi pieszczac piersi, gryzac sutki (jakos nie lubie go dopuszczac do dolu jak sie zadowalam bo przeszkadza mi to w swobodnych ruchach macka moja). Poza tym on lubi patrzec na moja mine jak dochodze. Zapewne jest niezmiernie kretynska ale jemu sie podoba...
Podsumowujac, masturbacja dobra sprawa.

Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
- Eisenritter
- Uzależniony
Po krótce, kobieca masturbacja kręci mnie ogromnie. Kiedy moje kochanie to robi.. trzeba by mnie oślepić żebym nie patrzył... i związać, żebym wreszcie do niej nie podszedł i jej nie pomógł tak, jak lubi. Ogromnie podkręcające.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
ojeej ja nowa tu jestem
mysle ze dla kobiet masturbacja jest bardziej wstydliwym tematem niz dla facetow... ale sadze, iz kazda madra kobieta sie masturbuje, bo to swietny sposob do poznania swojego ciala i potrzeb. niestety nigdy mi wlasna prawica nie zastapi mojego miska, ale gdy go nie mam pod reka, to coz... i tez jest bardzo przyjemnie:) w wannie milo, ciepla woda.. grr... i w lozeczku... nie wstydze sie tego ze lubie sie czasem zadowolic... ale nawet moje kolezanki niechetnie o tym mowia... dziwne.. 

wściekły biedron dobiega do bramki w 3 sekundy:)
-
- Weteran
- Bywalec
To fakt, kobiety niezbyt czesto przyznaja sie do tego ze lubią się same zadowalać. Hmmm... moze to kwestia stereotypów? No ale wracając do tematu, mi masturbacja raczej się nie zdaża...Przynajmniej nie taka w samotności:P Mojego faceta to bardzo kręci a fakt ze on jest podniecony podnieca takze mnie. Lubie kiedy na mnie patrzy:):) hehe... No ale robienie tego tak w samotności? Co w tym podniecającego? Przeciez to zawsze będzie tylko własna ręka pieszczaca własne czułe miejsca...

lollirot pisze:agna 24 napisał/a:
... kolezanki w ogóle nie chetnie mowia o seksie
czyje koleżanki? .fuckoff.
własnie bo moje nie maja z tym problemu, przynajmniej w mojej obecnosci.
ZielonaHerbatka pisze:No ale robienie tego tak w samotności? Co w tym podniecającego?
widoczie nie umiesz tego robic, nie umiesz sobie klimatu stworzyc.
biedronka pisze:ciekawe jak to jest u facetow
Przecież widzisz ile na forum się facetów wypowiada
runeko pisze:macka moja
Miałoby być "macką moją" ? a to dobre jeszcze tak nazwanej Cipki nie słyszałem

ZielonaHerbatka pisze:Hmmm... moze to kwestia stereotypów?
Może kwestia religii
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Mysiorek, bo tak to powiedziałeś niedelikatnie że Wstręciuszka tak zareagowała... taktu panie kolego trzeba. Np:
Wiecie co zakochani w sobie i napaleni. Weźcie (lub kupcie) sobie kamerki netowe, można jeszcze jakiś striptiz rzucić... A co dalej sobie pokażecie, to już Wasza sprawa. Na pewno będzie super jak na siebie popatrzycie... Tylko nie napalcie się za mocno bo mgłą kamerki pozachodzą. hi hi hi
I co ? Można tak napisać ?
Ja póki co nie mam kobitki to jadę na ręcznym (raz na tydzień) jak to ładnie ktoś powiedział, a co do kobiet, niektóre to robią niektóre nie. Tak samo faceci. Czy ja bym się patrzył jakby moja kochana to robiła... Tak.
bo to niezwykle stymulujące.
Wiecie co zakochani w sobie i napaleni. Weźcie (lub kupcie) sobie kamerki netowe, można jeszcze jakiś striptiz rzucić... A co dalej sobie pokażecie, to już Wasza sprawa. Na pewno będzie super jak na siebie popatrzycie... Tylko nie napalcie się za mocno bo mgłą kamerki pozachodzą. hi hi hi
I co ? Można tak napisać ?
Ja póki co nie mam kobitki to jadę na ręcznym (raz na tydzień) jak to ładnie ktoś powiedział, a co do kobiet, niektóre to robią niektóre nie. Tak samo faceci. Czy ja bym się patrzył jakby moja kochana to robiła... Tak.
Możesz czekać, aż ukochana się pojawi,
Możesz sam poszukać, lub zostać starym ramolem. Wybór zawsze należy do Ciebie.
- Wstreciucha
- Weteran
Mysiorek pisze:Chciałem pomóc a tu klocek.
dwa klocki
Piotr1976 pisze:Wiecie co zakochani w sobie i napaleni. Weźcie (lub kupcie) sobie kamerki netowe, można jeszcze jakiś striptiz rzucić... A co dalej sobie pokażecie, to już Wasza sprawa. Na pewno będzie super jak na siebie popatrzycie... Tylko nie napalcie się za mocno bo mgłą kamerki pozachodzą. hi hi hi
ja tak nie chce , chce na zywca , 20 cm od ogladane obiektu , ma czuc moj zapach i delektowac sie widokiem

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wstreciucha pisze:ma czuc moj zapach i delektowac sie widokiem
Sie wie ;P
Ale jakiś substytut zawsze można wymyślić

Piotr1976 pisze:bo to niezwykle stymulujące.
Stymulujące - jak delikatnie napisane

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Mysiorek
Wiesz ja tam nie wiem co Was łączy w necie czy też nie hi hi
Ja takie odniosłem wrażenie.
A co ? Nie działa stymulująco... ja tego słowa użyłem specjalnie. Bo przecież są odbierane bodźce wzrokowe i to one stymulują mózg. Jak widzisz swoja dziewczynę nagą, wijącą się z rozkoszy... mówiącej do Ciebie "Rób mi tak jeszcze Ty mój ogierze" To nie mów że to nie stymuluje Twoje narzędzie Szatana hi hi hi
A jak nazwać kobiecą muszelkę... hmm norka Szatana buhahhaaa
To samo i w drugą stronę.... prawda kobietki... mówię do tych, które sobie dobrze robiły. Wyobrażając swoich ogierów w pełni sprawnych... A jak nie ma tego ogiera, to ogólną przyjemność z zabawy rączką.
Wstreciucha
Ja zdaję sobie sprawę, że im bliżej tym lepiej, toż wiadomo że bliskość jest ważna, pożerać wzrokiem, niż robić sobie dobrze gapiąc się w obraz i to w dodatku niewiadomo jakiej prędkości przesyłu. Ale za to jakby wyobraźnię pobudziło klatkowy przesył hi hi hi
Wiesz ja tam nie wiem co Was łączy w necie czy też nie hi hi
A co ? Nie działa stymulująco... ja tego słowa użyłem specjalnie. Bo przecież są odbierane bodźce wzrokowe i to one stymulują mózg. Jak widzisz swoja dziewczynę nagą, wijącą się z rozkoszy... mówiącej do Ciebie "Rób mi tak jeszcze Ty mój ogierze" To nie mów że to nie stymuluje Twoje narzędzie Szatana hi hi hi
A jak nazwać kobiecą muszelkę... hmm norka Szatana buhahhaaa
To samo i w drugą stronę.... prawda kobietki... mówię do tych, które sobie dobrze robiły. Wyobrażając swoich ogierów w pełni sprawnych... A jak nie ma tego ogiera, to ogólną przyjemność z zabawy rączką.
Wstreciucha
Ja zdaję sobie sprawę, że im bliżej tym lepiej, toż wiadomo że bliskość jest ważna, pożerać wzrokiem, niż robić sobie dobrze gapiąc się w obraz i to w dodatku niewiadomo jakiej prędkości przesyłu. Ale za to jakby wyobraźnię pobudziło klatkowy przesył hi hi hi
Możesz czekać, aż ukochana się pojawi,
- ksiezycowka
- Weteran
agna 24 pisze:kolezanki w ogóle nie chetnie mowia o seksie
Chyba Twoje

agna 24 pisze:ciekawe jak to jest u facetow
Równie normalnei jak trafisz na normalnych fajnych ludzi
Orbital pisze:Może kwestia religii chytry
MOże wycowania
Mysiorek pisze:o se Twoją cudowną kamerkę zapodaj w krocze i jazda.
Również poczułąm sie zdegustowana, no!
agna 24 pisze:Generalnie kobiety nie lubia o tym publicznie rozmawiac
Chyba te upośledzone wkoło Ciebie.
agna 24 pisze:Ja mam tylko 1 z którą mogę swobodnie o tym rozmawiac....
No to masz censored i tyle.
Mysiorek pisze:Może dla Ciebie niedelikatnie, ale Wstrętna ze mną zna się (wirtualnie) od jakiegoś tam czasu i sądzę, że nie tu jest pies pogrzebany![]()
Ale inni to tez czytaja!
Piotr1976 pisze:"Rób mi tak jeszcze Ty mój ogierze"
Normlanie aż musze do wc

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”