prosze o szybka odpowiedz

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
prosze o szybka odpowiedz

Postautor: krzyniu » 10 cze 2004, 20:41

prosze o szczere odpowiedzi, i nie strofowanie bo na to juz za pozno,
juz bylo pare takich podobnyc tematow, i nie bylo to do konca wyjasnione, o tuz ostatnio podczas pieszczot, skonczylem u mojej dziewczyny na brzuchu,puzniej ja palcowalem, niewiem czy mialem stycznosc zze sperma, ale jej sie spoznia okres,
ona jest jeszcze dziewica, byla u ginekolpogai ma blono podobno wpozadku ,bardzo elastyczna(ytak jej ta pani doktor powiedziala)
spoznia jej sie teraz okres, a ja jestem caly w nerwach,
a i jeszcze jedno byla w gurach i cos mowila o jakiejs djecie wiec to moze miec wplyw na to ze jej sie spoznia, jakie sa realne szanse, czytalem niedawno post ,ktory bardzo madrze pisal ale jednak zrozumcie jestem caly zeshizowany:((((((
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 10 cze 2004, 20:59

oj krzyniu a tyle razy było pisane zeby nie kombinowac ;)

a na powaznie.......powiem zeby cie nie schizowac, bardzo prawdopodobne ze dieta wpłyneła na zakłócenia w jej organizmie, to jest naturalna kolej rzeczy :) no ale to tylko optymistyczna wizja ;)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 10 cze 2004, 21:32

tak jak pisze agata dieta mogla wplynac na opoznienie miesiaczki jak rowniez zmiana otoczenia jezeli byla na dłuzej ( bo piszesz ze wyjechała w góry). Moge cie pocieszyc ze tez sie kiedys obawialam bo okres spoznial mi sie tydzien i juz widzialam wszelie objawy u siebie, nudnosci, bolace piersi itd i wszystko mowilo mi ze jestem w ciazy a dziecko jest niepokalanie poczete ;) jednak wszystko sie wyjasnilo i jednak w ciazy nie bylam a teraz sie z tego smieje.
Ba zeby tego bylo mało to jak mialam ok. 14 lat bylam na obozie i kolega polozyl sie obok mnie pod koldra oczywiscie ja bylam w pizamie i on w pizamie i tak sobie gadalismy w innych lozkach tez lezeli koledzy az nie weszly wychowawczynie nie zapaliły swiatła i ich nie wygoniły ale jak po obozie okres mi sie spoznial to balam sie ze w ciazy bede i martwiłam sie ze nie mam nawet adresu tatusia ;)
takze glowa do gory bedzie ok. musisz sie tylko starac o tym nie myslec.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 10 cze 2004, 21:38

Nic nie powinno się stać, ale na przyszłość uważajcie. I lepiej umyj ręce zanim będziesz miał zamiar używać palców :D Żeby potem nie mieć kolejnych schiz....
3maj się i nie denerwuj
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 10 cze 2004, 22:48

mowila ze ja bola piersi:( i ze to oznaka ze jej sie zbliza, a jesli nie, nudnosci chyba nie ma, ku*** mac , :(((((((((((((((naprawde jestemw stresie:((((((((((
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 10 cze 2004, 23:30

Sarah - :D

hej nie martw się!!
jak bolą piersi to znaczy że prawdopodobnie zbliza
A ile to czasu temu było? Jak wiecej niz 6 dni to niech sobie kupi test jak się tak bardzo boicie
A jak mniej to ciężko zeby 5 dni przed okresem zajść w ciążę
moim zdaniem od diety i od gór

ale rozumiem Cię, ja się leczę na brak okresu a mimo to jak nie miałam to zaczełam strasznie schizować

a teraz mam 10 dni za wczesnie... ;)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 11 cze 2004, 07:39

chyba bylowiecej niz 6 dni bo nadal nie ma, mowila co so 2 terminach albo po 4 albo po 11 dzisiaj jeszcze nie dostala ale moze jutro,
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 11 cze 2004, 09:33

heheh krzyniu ale ty wszytsko wiesz ;) po tej akcji to juz bedziesz specjalista w sprawach cylku kobiety ;)

a powaznie to sie nie martw-bół piersi czesto towarzyszy zbizajacemu sie okresowi
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 11 cze 2004, 09:35

no specjalista nie bede, ale lek zawsze lekiem, niby to simieszne bo niby jak mialo by dojsc do zaplodnienia ale zawsze jakis procent jest wiec,

tak jak z ludzmi z hiv, kazdy niby wie ze przed dotyk sie nie zarazi ale jak przychodz co do czego to jakos tak sie glupio czuja...
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 11 cze 2004, 09:38

niby to simieszne bo niby jak mialo by dojsc do zaplodnienia ale zawsze jakis procent jest wiec,

no ja ciem rozumiem bo tak jak sarah tu napisałam człek czasem ma jakies głupie mysli cos i tak mozliwosci nie było zeby takowe miec ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 cze 2004, 10:31

Alez wy jestescie wystraszeni !! na drugi raz jak sie spuscisz na brzuszek to sie wykomp i wyszoruj cały ! :D
Nie ma mozliwosci by była w ciązy , a ze nie ma okresu a Ty ja jeszcze dołujesz , wiec ma stres , a sters przedłuza sprawę !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 11 cze 2004, 10:38

krzysiu - jasne że od stresu jeszcze się przedłuża, ale "nie martw się" łatwo powiedzieć a wątpliwości są i można na nich krzyczeć ale to nic nie pomoże
z czasem to przejdzie :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 11 cze 2004, 11:56

Nie martw się. Raczej nie będziesz tatusiem.
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 13 cze 2004, 11:31

no prosze panstwa, jeszcze nie dostala;/ nie dobrze, ale czytalem duzo od tamtego czasu i jakos mi sielepiej robi, choc to sie pzredluza i przedluza:(
przynajmniej bede mial nauczke tylkojeszcze zalezy jak wielka,
podniosla mnie na duchu wypowiedz krzyska bo nie mowi moze nic nie bedzie tylko na pewno nic nie bedzie, a ze widac ze sie zna to tym bardziej :570:
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 13 cze 2004, 20:24

Wg. mnie też nic z tego nie wyniknie, bo to naprawdę b. żadki przypadek by plemniki przenieść na palcach-palcami pieściłeś pewnie łechtaczkę,a z tąd jeszcze daleka droga do pochwy, ale na wszelki wypadek zapytaj dziewczyny w którym dniu cyklu wtedy była.Wuluzujcie i bądźcie dobrych myśli!
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
mon_cheri
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mon_cheri » 13 cze 2004, 20:44

ona tez sie teraz martwi i dlatego okresik nie zabardzo ma na czasie.....!!

a dziewczyny to sie zapytaj... jak to bylo z raczkami moze cos pamieta....
jak z rekami nic nie bylo to troszke spermy na brzuszku ja tylko odzywilo <hahah>
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 13 cze 2004, 22:51

jak z rekami nic nie bylo to troszke spermy na brzuszku ja tylko odzywilo

...no przecież pisał, że ją palcował, więc zrozumiałem, że do pieszczenia używał palców (ale skoro ona jest dziewicą, to najpewniej drażnił łechtaczkę. Rzeczywiście dużo w jego poście jest niedomówień, a oczekuje pocieszenia, żeby się uspokoili-dziwne.
Kochać i być kochanym
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 13 cze 2004, 22:55

Rzeczywiście dużo w jego poście jest niedomówień,

pewnie jest tak zestresowany ze nie potrafi w stu procentach przejrzyscie napisac tego co go dreczy.....

ona tez sie teraz martwi i dlatego okresik nie zabardzo ma na czasie.....!!

prawda jesli ona tez sie zamartwia to organizm reaguje na to własnie w taki sposób ze sie rozregulował wiec najlepiej bedzie pogadac byscie oboje mogli byc spokojni
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 13 cze 2004, 23:09

pewnie jest tak zestresowany ze nie potrafi w stu procentach przejrzyscie napisac tego co go dreczy.....

Oni oboje są nie tylko zestresowani, ale nawet spanikowani,a to nie tylko nie pomaga, a wręcz wydłuża ten stan niepewności.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 14 cze 2004, 17:27

Krzyniu-uspokój się
Ja też się tak wiele razy schizowałam, doskonale Cię rozumiem, ale:
1.okres dziewczynie może nawet się spóźniać 2 miesiace
2. Powodów opóźnienia jest b.dużo: zmiana diety, odchudzanie się, wyjazd, zmiana klimatu, stres ( niechoona się uspokoi, kiedyś nie miałam okresy 2 tyg po pieszczotach, b.się bałam, zrobiłam test, uspokoiłam się i okres dostałam następnego dnia). Poza tymi powodami po prostu mogły zajść jakieś drobne zmiany w organiźmie które spowodowały przesunięcie.
3. Musiała miec dni płodne
4. Do zapłodnienia potrzebna jest pewna ilość spermy, nie może jej być mało, myślę że powinieneś zauważyć na palcach ilość jaka byłaby potrzebna
5. Nawet jeśli dziewczyna jest płodna,zdrowa, spermy było dużo, dostała się ona w głąb pochwy to prawdopodobieństwo zapłodnienia to jakieś 30 %

Wniosek; Twoje szanse na zostanie tatusiem oceniam na 0,5 %
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 16 cze 2004, 12:31

Dokładnie jak inne dziewczyny ci napisały nie masz się co stresować. Okres spóźniać się może z przeróżnych powodów (jakich możesz przeczytać w poprzednich postach) a poza tym jak sam mówiłeś była u ginekologa a on by to wiedział. Możliwe że ona po prostu stresowała się lub inne przyczyny. Każdy schizował (tak mi się przynajmniej zdaje) na ten temat ale zwykle okazywało się to po prostu nie potrzebne stresowanie. Więc głowa do góry. Wszystko jest oki.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”