Wstydliwy problem
Moderator: modTeam
Wstydliwy problem
Jestem z moim chlopakiem od dawna i z czasem pozwalamy sobie na coraz smielsze pieszczoty. I tu zaczyna sie moj problem. Nie wiem bowiem czy powinnam depilowac "te" miejsca. Nie mowie oczywiscie o linii bikinii bo jest to dla mnie normalne, tylko o tym co jest zarezerwowane dla tego jedynego
Wiem ze podobny temat byl juz na forum, ale mimo wszystko licze na wasza pomoc. Nie chce zrazic do siebie chlopaka ale z drugiej strony wyjsc na niechluje. Z gory dzieki za odpowiedzi
dlaczego dziwne, to wszystko zalezy jak sie uklada miedzy wami i w jaki sposob to powiesz. Mozesz to zaproponowac jak rodzaj "zabawy, eksperymentu"
jakby to wygladalo gdyby troche zmienic wyglad futerka... to tylko wlosy i niestety odrastaja 

"Grzeczne dziewczynki dostana sie do nieba, niegrzeczne dostana sie wszedzie"
a ja sie nie pytalam. przez ldugi czas w ogóle mi taki pomysl do glowy nie przyeszdl az ktoregos dnia zrobilam mu niespodzianke i po dlugm rozstanie kiedy mielismy sie spotkac i miec wolna chate po prostu ogolilam sie tam. nawet nie wiesz jakie bylo jego zaskoczenie jak zobaczyl a jak sie tym rozkoszowal. po wszystkim tez nie omieszkal wspomniec i pochwalic moja nowa fryzurke. tym sposobem juz wiem ze mu sie podoba i zawsze jestem ogolona. jakby mu sie nie podobalo to by tez powiedział.
dlatego uwazam ze taki sposob jest najlepszy zwłaszcza jezeli chcesz uniknac krepujacych Cie pytan.
dlatego uwazam ze taki sposob jest najlepszy zwłaszcza jezeli chcesz uniknac krepujacych Cie pytan.
A jak ty się z tym czujesz? Zapytaj się ale nie kieruj się tylko tym co on powie. Jeżeli tobie teraz jest z tym dobrze to niech będzie tak jak jest. No a po innych postach rzeczywiście różnie można wywnioskować. Dlatego lepiej porozmawiać szczerze o tym. Może jemu bardzo się podoba twoje futerko. Więc nie dowiesz się dopóki nie spytasz.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
trzecie wyjście też istnieje
po prostu krótko przystrzyc
ani to gołe ani to zarośnięte:) I włoski są na pipcie i widać przez nie wszystko
Wtedy to można spytać czy fryzurka się podoba
a potem spytać czy ogolona też by się podobała. Gdy ciagle widzi się to samo - albo tylko ogoloną albo tylko zarośniętą to mnie naprzykład zaczyna to nudzić. Wolę jak ją ogolę
rozkoszuję się wtedy całą moją goluśką dziewczynką a potem powoli odrastają włoski i rozkoszuję się owłosioną cipcią aż mi się nie znudzi albo nie zaczną przeszkadzać włażąc między zęby 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”