Wstydliwy problem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

alzacja

Wstydliwy problem

Postautor: alzacja » 13 cze 2004, 17:59

Jestem z moim chlopakiem od dawna i z czasem pozwalamy sobie na coraz smielsze pieszczoty. I tu zaczyna sie moj problem. Nie wiem bowiem czy powinnam depilowac "te" miejsca. Nie mowie oczywiscie o linii bikinii bo jest to dla mnie normalne, tylko o tym co jest zarezerwowane dla tego jedynego :) Wiem ze podobny temat byl juz na forum, ale mimo wszystko licze na wasza pomoc. Nie chce zrazic do siebie chlopaka ale z drugiej strony wyjsc na niechluje. Z gory dzieki za odpowiedzi
Awatar użytkownika
mysza_de
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: mysza_de » 13 cze 2004, 20:55

wydaje mi sie, ze najlepiej byloby go spytac, jaki wyglad futerka mu sie najbardziej podoba :D i nie wyjdziesz na niechluje o to sie nie musisz martwic, w koncu kazdemu podoba sie co innego.
"Grzeczne dziewczynki dostana sie do nieba, niegrzeczne dostana sie wszedzie"
alzacja

Postautor: alzacja » 13 cze 2004, 21:19

Hihi to rozumiem ze juz masz obcykane i moge liczyc na Twoje doswiadczenie :D Tzn no wiesz narazie nie narzekal :D A wrecz przeciwnie ale zawsze lepiej znac zdanie innych. Thx :* :D:D:D
Awatar użytkownika
mysza_de
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: mysza_de » 13 cze 2004, 21:26

no jeszcze brakuje tego zeby narzekal ;) podobasz mu sie taka jaka jestes, ale zapytac nie zaszkodzi :D przynajmniej Ty sie bedziesz lepiej czula :P
aquaz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: aquaz » 13 cze 2004, 21:32

Ja z moja dziewczyna jestesmy na etapie pieszczot i tu zaczyna sie moj problem, bo boberek mi przeszkadza :547: i nie wiem co z tym fantem zrobic, bo powiedziec Jej, aby cos z tym zrobila to wydaje mi sie troszke dziwne :551:
Awatar użytkownika
mysza_de
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: mysza_de » 13 cze 2004, 21:48

dlaczego dziwne, to wszystko zalezy jak sie uklada miedzy wami i w jaki sposob to powiesz. Mozesz to zaproponowac jak rodzaj "zabawy, eksperymentu" ;) jakby to wygladalo gdyby troche zmienic wyglad futerka... to tylko wlosy i niestety odrastaja :D
aquaz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: aquaz » 13 cze 2004, 22:10

jesli chodzi o sprawy damsko meskie, to rozmawiamy prawie ze normalnie, ale nie mam jakos odwagi aby to powiedziec :/

ale kiedys musze :(
alzacja

Postautor: alzacja » 13 cze 2004, 22:14

Jak Ty Jej powiesz ze Ci sie nie podoba to ja sie spytam mojego latino jakby wolał hihi :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 13 cze 2004, 22:31

Nie chce zrazic do siebie chlopaka

Myślisz, że całkowitym wydepilowaniem? Wspominasz, że czytałaś inne posty w podobnym temacie, to możesz wywnioskować, że faceci maja różne gusta, więc najlepiej zapytać swojego jak by chciał abyś "tam" wyglądała.
Kochać i być kochanym
alzacja

Postautor: alzacja » 13 cze 2004, 22:49

Mniej wiecej tak :D A no spytam :D Nie ebde sobie zalowac ;P
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 13 cze 2004, 22:59

tak jak powiedzieli inni najlepiej po prostu porozmawiac :)
hmmm kurcze ja tez sie nawet nie spytałam mojego co by wolał ;) no ale jakby sie jemu cos nie podobało to zawsze moze poszukac u innej ;) a najlepiej to niech mi powie :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 13 cze 2004, 23:15

no ale jakby sie jemu cos nie podobało to zawsze moze poszukac u innej

...no nie wiem, czy to najlepsze rozwiązanie tej kwestii

a najlepiej to niech mi powie

...i tak właśnie najlepiej
A w ogóle to nie wiem, czemu ten problem nazwałaś wstydliwym
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 14 cze 2004, 00:14

a ja sie nie pytalam. przez ldugi czas w ogóle mi taki pomysl do glowy nie przyeszdl az ktoregos dnia zrobilam mu niespodzianke i po dlugm rozstanie kiedy mielismy sie spotkac i miec wolna chate po prostu ogolilam sie tam. nawet nie wiesz jakie bylo jego zaskoczenie jak zobaczyl a jak sie tym rozkoszowal. po wszystkim tez nie omieszkal wspomniec i pochwalic moja nowa fryzurke. tym sposobem juz wiem ze mu sie podoba i zawsze jestem ogolona. jakby mu sie nie podobalo to by tez powiedział.
dlatego uwazam ze taki sposob jest najlepszy zwłaszcza jezeli chcesz uniknac krepujacych Cie pytan.
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 14 cze 2004, 01:09

w ogóle mi taki pomysl do glowy nie przyeszdl

no ja tez nie myslałam zeby sie pytac :)

...no nie wiem, czy to najlepsze rozwiązanie tej kwestii

juz ja bym mu dała szukac innej ;)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 16 cze 2004, 12:27

A jak ty się z tym czujesz? Zapytaj się ale nie kieruj się tylko tym co on powie. Jeżeli tobie teraz jest z tym dobrze to niech będzie tak jak jest. No a po innych postach rzeczywiście różnie można wywnioskować. Dlatego lepiej porozmawiać szczerze o tym. Może jemu bardzo się podoba twoje futerko. Więc nie dowiesz się dopóki nie spytasz.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 17 cze 2004, 10:12

na pewno Ci powie, jak mu sie podoba najbardziej
poza tym sprobuj na przykład sama poeksperymentowac, nie ugól się może cała ale zostaw paseczek, może być taki grubszy.
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 18 cze 2004, 15:46

trzecie wyjście też istnieje :) po prostu krótko przystrzyc :) ani to gołe ani to zarośnięte:) I włoski są na pipcie i widać przez nie wszystko :) Wtedy to można spytać czy fryzurka się podoba :) a potem spytać czy ogolona też by się podobała. Gdy ciagle widzi się to samo - albo tylko ogoloną albo tylko zarośniętą to mnie naprzykład zaczyna to nudzić. Wolę jak ją ogolę :) rozkoszuję się wtedy całą moją goluśką dziewczynką a potem powoli odrastają włoski i rozkoszuję się owłosioną cipcią aż mi się nie znudzi albo nie zaczną przeszkadzać włażąc między zęby :)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 18 cze 2004, 18:20

Ja tez rozkoszuje sie goluśka cipka ;) Tak jak jony8 lubie jak czasem troszke jest zarosnieta , czasem goluska , czasem w paseczek :) Takie kombinacje :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 18 cze 2004, 18:34

Wypowiadała się tu dziewczyna, że całkowita depilacja jest szkodliwa i jest to zgodne nawet z moim gustem: lubię wąski przystrzyżony pasek, troszkę futerka chroni przed infekcją, wygląda sexy i w niczym nie przeszkadza.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”