NIEWYPAŁ :(
Moderator: modTeam
- Eisenritter
- Uzależniony
Seks po wódce? Niedobry pomysł. Osobiście sam się nigdy w życiu nie upiłem, i nie zamierzam - lubię mieć nad sobą jakąś kontrolę, no, z wyjątkiem pewnych momentów - ale wystarczająco dużo horrorów o kiepskim seksie po napojach wyskokowych słyszałem, żeby wiedzieć, że to KIEPSKI pomysł. Picie + seks = kompromitacja, w większości przypadków rzecz jasna.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
Bo co? Bo we wszystkim trzeba umiaru. Alkohol jest dla ludzi, ale nie oczekujmy, że po większej ilości głębszych będziemy supermanami. Ale w porządku, Yas, specjalnie dla Ciebie stwierdzę, że jak każda reguła, i ta może doznawać wyjątków. Aczkolwiek wiemy, jak jest z wyjątkami i regułą... 
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:Facetowi nie stanie to chociaz go nie boli
z obtarciami mowisz ... a kto komu kaze sie kochac po pijanemu ? po co udowadniac sobie kto moze a kto nie moze jak jest pijany
ja juz wczesniej mowilem sex po pijanemu to tchorzostwo jak dla mnie dosc zalosne ..

- ksiezycowka
- Weteran
zawsze znajde jakies ulotne doznanie i sie na nim skupie, rozwine je, nie umiem wyjaśnic
o dragach juz pisac nie bede.
ale mi stawac nic nie musi, zreszta ja czesto mam problerm z nawilzaniem ( takie mam lekarstwa) wiec idzie zelik i jest super
ale wszystko trzeba robic z głowa, lepiej o jednego mniej niz za duzo wypic
zawsze znajde jakies ulotne doznanie i sie na nim skupie, rozwine je, nie umiem wyjaśnic
o dragach juz pisac nie bede.
ale mi stawac nic nie musi, zreszta ja czesto mam problerm z nawilzaniem ( takie mam lekarstwa) wiec idzie zelik i jest super
ale wszystko trzeba robic z głowa, lepiej o jednego mniej niz za duzo wypic
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran