Jak powiedzieć mu, że chcę czegoś więcej??
Moderator: modTeam
Głębokie, zalotne spojrzenie, namiętny a zarazem subtelny dotyk, wędrująca ręka pod jego koszulką, pocałunki w szyję, za uszkiem
Postaraj się by sytuacja się rozkręciła. Wtedy raczej nie powinnaś mieć oporów by np. włożyć mu rękę do spodni. Chłopak powinien wtedy poczuć, że chcesz czegoś więcej. A jeśli nie
to moim zdaniem nie pozostaje nic innego jak powiedzieć mu wprost.
Muszę powiedzieć, że niektóre rady naprawdę mi pomogły! Na Sylwestrze poszło jak burza
Było NIEZIEMSKO! I... więcej nie opowiadam, bo to już zbyt intymne. Mieliście racje, że chłopak troszeczke się bał mojej reakcji. Ale gdy tylko zobaczył, że mi na tym bardzo zależy, nie mógł uwierzyć we własne szczęście :p
heheh... dzięki
heheh... dzięki

- ForsakenXL
- Maniak
Podczas namietnych pocalunków, złap go za reke i wsuń powoli do majteczek swoich, alba nawet nie wsówaj, tylko weź jego dłon i przesun ja na swoje wiesz... khm khm... Nie koniecznie pod spodnie, alel jak już zajarzy o co chodzi to smiało pójdzie do przodu, bo on pewnie się zastanawia czy Ty tego chcesz. Hehehe znam to skadś, sobie pewnie mysli, lepiej nie bo sobie pomyśli ze mi tylko o ti chodzi czy cos... Pewnie kolo ma poukładane w głowie, ale musisz mu namieszać ;P
Od tego kobiety jestescie!!!
A jeśli coś powie, to z nim porozmawiaj, nie odrazu rzucaj bo to jaki ma sens, tylko dla tego z nim chcesz być bo on nie jest gotowy? Pogadajcie jak coś powie nie tak. Rozmowa to klucz sukcesu, zapytaj się go co masz robić zeby mu było dobrze, jak nie będzie chciał mówić, to zacznij sama aż będzie krzyczał ze mu dobrze
Bedzie ok!!!

Podczas namietnych pocalunków, złap go za reke i wsuń powoli do majteczek swoich, alba nawet nie wsówaj, tylko weź jego dłon i przesun ja na swoje wiesz... khm khm... Nie koniecznie pod spodnie, alel jak już zajarzy o co chodzi to smiało pójdzie do przodu, bo on pewnie się zastanawia czy Ty tego chcesz. Hehehe znam to skadś, sobie pewnie mysli, lepiej nie bo sobie pomyśli ze mi tylko o ti chodzi czy cos... Pewnie kolo ma poukładane w głowie, ale musisz mu namieszać ;P
Od tego kobiety jestescie!!!
A jeśli coś powie, to z nim porozmawiaj, nie odrazu rzucaj bo to jaki ma sens, tylko dla tego z nim chcesz być bo on nie jest gotowy? Pogadajcie jak coś powie nie tak. Rozmowa to klucz sukcesu, zapytaj się go co masz robić zeby mu było dobrze, jak nie będzie chciał mówić, to zacznij sama aż będzie krzyczał ze mu dobrze

Bedzie ok!!!

Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra 
ja ze swoim chlopakiem od samego poczatku rozmawiamy o wszystkim. i moze wydac sie wam zabawne, ale mielismy powazny problem: zaczekac do 3 randki czy nie. nie zaczekalismy, bo miedzy nami byl juz taki plomien, ze niczym by nie dalo sie go ugasic..... nie zaluje... jestesmy razem juz 2 lata. nadal go prosze, by przyjechal, jak mam ochote na seks...
robinho pisze:No cóż w niektórych kręgach jeszcze panuje przekonanie że inicjatywa powinna wyjść od faceta.
boze jakby facet wykonal jakis krok w tym kierunku, to dostalby po mordzie <walka> chyba zeby mial duzo szczescia

moim zdaniem ta inicjatywa powinny zajac sie kobiety, poniewaz jak kazdy dobrze wie facet raczej nie odmowi, glownie wplywa na to, to iz facetami rzadza hormony (jednym slowem jak mu stanie to niema odwrotu
"polakom gratulujemy .... mnie
"

agna_cz pisze:ja ze swoim chlopakiem od samego poczatku rozmawiamy o wszystkim.
to moze opowiesz mu o przygodach z facetem z czata, moja droga pani szczera
agna_cz pisze:ale mielismy powazny problem: zaczekac do 3 randki czy nie.
kurcze no tak trudnego to ja nie miałam, co za dylemat
agna_cz pisze:nadal go prosze, by przyjechal, jak mam ochote na seks...
a jak nie przyjedzie szukasz spełnienia gdzie sie da
- Eisenritter
- Uzależniony
rafii pisze:robinho pisze:No cóż w niektórych kręgach jeszcze panuje przekonanie że inicjatywa powinna wyjść od faceta.
boze jakby facet wykonal jakis krok w tym kierunku, to dostalby po mordzie <walka> chyba zeby mial duzo szczescia
moim zdaniem ta inicjatywa powinny zajac sie kobiety, poniewaz jak kazdy dobrze wie facet raczej nie odmowi, glownie wplywa na to, to iz facetami rzadza hormony (jednym slowem jak mu stanie to niema odwrotu:D:D)
Inna sprawa, że w dzisiejszych czasach niemalże każda inicjatywa męska może być penalizowana. Wynik - mężczyźni stają się coraz bardziej bierni. Jak nic, wpisuje się to w teorię o wyginięciu płci męskiej stawianą przez niektórych naukowców.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
rafii pisze:boze jakby facet wykonal jakis krok w tym kierunku, to dostalby po mordzie .walka. chyba zeby mial duzo szczescia
zalezy jak by ten krok wykonał. Jesli nachalnie, prawie brutalnie to moze sie z tytm liczyc. ale jesli subtelnie, delikatnie to najwyzej dostanie taka sama odmowe, stwierdzenie, że ona jeszcze nie jest gotowa.
Odrobina wyczucia nie zaszkodzi
Dzindzer pisze:zalezy jak by ten krok wykonał. Jesli nachalnie, prawie brutalnie to moze sie z tytm liczyc. ale jesli subtelnie, delikatnie to najwyzej dostanie taka sama odmowe, stwierdzenie, że ona jeszcze nie jest gotowa.
hmmm ........ wydaje mi sie ze jakby facet dostal odmowe :
- ona moglaby pomyslec ze on zacznie szukac szczescia gdzie indziej
- on moglby pomyslec ze jest za malo atrakcyjny, albo kto inny jej "dogadza".
ale zmienie lekko swoje stwierdzenia:
Byc moze zalezy to glownie od wieku i od czasu - jaki chodza ze soba te 2 osoby
nie wiem czy jest na to jakas receptura ..... hmmmm ...... moze jakas "mucha hiszpanska" albo inne srodki chemiczne na zaciagniecie faceta albo kobiety do lozka

"polakom gratulujemy .... mnie
"

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”