Jak powiedzieć mu, że chcę czegoś więcej??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Ines

Postautor: Ines » 19 gru 2005, 19:08

Głębokie, zalotne spojrzenie, namiętny a zarazem subtelny dotyk, wędrująca ręka pod jego koszulką, pocałunki w szyję, za uszkiem :) Postaraj się by sytuacja się rozkręciła. Wtedy raczej nie powinnaś mieć oporów by np. włożyć mu rękę do spodni. Chłopak powinien wtedy poczuć, że chcesz czegoś więcej. A jeśli nie :/ to moim zdaniem nie pozostaje nic innego jak powiedzieć mu wprost.
Nobody
Początkujący
Początkujący
Postautor: Nobody » 08 sty 2006, 21:05

Muszę powiedzieć, że niektóre rady naprawdę mi pomogły! Na Sylwestrze poszło jak burza :P Było NIEZIEMSKO! I... więcej nie opowiadam, bo to już zbyt intymne. Mieliście racje, że chłopak troszeczke się bał mojej reakcji. Ale gdy tylko zobaczył, że mi na tym bardzo zależy, nie mógł uwierzyć we własne szczęście :p
heheh... dzięki ;)
Awatar użytkownika
Chlopak89
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chlopak89 » 08 sty 2006, 21:17

Zadzialaj gestem...szepnij mu cichutko do ucha ze chcesz czegos wiecej...o rany jak ja bym chcial zeby mi moja dziewczyna tak powiedziala... mmm... jesli tak zrobisz to tylko pozazdroscic Twojemu facetowi <banan>
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 08 sty 2006, 21:22

Chłopaku, nie zauważyłeś że już po kłopocie?

Nobody: No nareszcie, gratuluję ;)
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Noise

Postautor: Noise » 08 sty 2006, 22:40

Gratulacje
Awatar użytkownika
Chlopak89
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Chlopak89 » 10 sty 2006, 08:06

Sorka to bylo pisane po pijaku ;) Wiec co moge powiedziec...GRATULACJE :D
Awatar użytkownika
Mistrzo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Mistrzo » 10 sty 2006, 16:10

Macie ode mnie błogosławieństwo <rofl2> Gratulacje i życze wielu sukcesów w "miłości" <jol>
root
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: root » 11 sty 2006, 20:58

blogoslawic takie dziewcze, ze chce <brawo1> ... zapewne on chce wiecej a tez sie obawia twojej reakcji... zastanow sie nad bezpodstawnosia wstydu i go przelam... a czeka Cie wielka nagroda <browar>
Awatar użytkownika
GUMIŚ
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: GUMIŚ » 12 sty 2006, 11:43

Najlepsza rada?
Podczas namietnych pocalunków, złap go za reke i wsuń powoli do majteczek swoich, alba nawet nie wsówaj, tylko weź jego dłon i przesun ja na swoje wiesz... khm khm... Nie koniecznie pod spodnie, alel jak już zajarzy o co chodzi to smiało pójdzie do przodu, bo on pewnie się zastanawia czy Ty tego chcesz. Hehehe znam to skadś, sobie pewnie mysli, lepiej nie bo sobie pomyśli ze mi tylko o ti chodzi czy cos... Pewnie kolo ma poukładane w głowie, ale musisz mu namieszać ;P
Od tego kobiety jestescie!!!
A jeśli coś powie, to z nim porozmawiaj, nie odrazu rzucaj bo to jaki ma sens, tylko dla tego z nim chcesz być bo on nie jest gotowy? Pogadajcie jak coś powie nie tak. Rozmowa to klucz sukcesu, zapytaj się go co masz robić zeby mu było dobrze, jak nie będzie chciał mówić, to zacznij sama aż będzie krzyczał ze mu dobrze ;)
Bedzie ok!!! <banan> <banan> <banan> <banan>
Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra :)
agna_cz

Postautor: agna_cz » 13 sty 2006, 12:50

ja ze swoim chlopakiem od samego poczatku rozmawiamy o wszystkim. i moze wydac sie wam zabawne, ale mielismy powazny problem: zaczekac do 3 randki czy nie. nie zaczekalismy, bo miedzy nami byl juz taki plomien, ze niczym by nie dalo sie go ugasic..... nie zaluje... jestesmy razem juz 2 lata. nadal go prosze, by przyjechal, jak mam ochote na seks...
Awatar użytkownika
rafii
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rafii » 13 sty 2006, 18:26

robinho pisze:No cóż w niektórych kręgach jeszcze panuje przekonanie że inicjatywa powinna wyjść od faceta.

boze jakby facet wykonal jakis krok w tym kierunku, to dostalby po mordzie <walka> chyba zeby mial duzo szczescia ;)

moim zdaniem ta inicjatywa powinny zajac sie kobiety, poniewaz jak kazdy dobrze wie facet raczej nie odmowi, glownie wplywa na to, to iz facetami rzadza hormony (jednym slowem jak mu stanie to niema odwrotu :D:D:D)
"polakom gratulujemy .... mnie ;)"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 13 sty 2006, 21:43

agna_cz pisze:ja ze swoim chlopakiem od samego poczatku rozmawiamy o wszystkim.

to moze opowiesz mu o przygodach z facetem z czata, moja droga pani szczera

agna_cz pisze:ale mielismy powazny problem: zaczekac do 3 randki czy nie.

kurcze no tak trudnego to ja nie miałam, co za dylemat

agna_cz pisze:nadal go prosze, by przyjechal, jak mam ochote na seks...

a jak nie przyjedzie szukasz spełnienia gdzie sie da
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 14 sty 2006, 08:49

rafii pisze:
robinho pisze:No cóż w niektórych kręgach jeszcze panuje przekonanie że inicjatywa powinna wyjść od faceta.

boze jakby facet wykonal jakis krok w tym kierunku, to dostalby po mordzie <walka> chyba zeby mial duzo szczescia ;)

moim zdaniem ta inicjatywa powinny zajac sie kobiety, poniewaz jak kazdy dobrze wie facet raczej nie odmowi, glownie wplywa na to, to iz facetami rzadza hormony (jednym slowem jak mu stanie to niema odwrotu :D:D:D)

Inna sprawa, że w dzisiejszych czasach niemalże każda inicjatywa męska może być penalizowana. Wynik - mężczyźni stają się coraz bardziej bierni. Jak nic, wpisuje się to w teorię o wyginięciu płci męskiej stawianą przez niektórych naukowców.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 14 sty 2006, 09:45

rafii pisze:boze jakby facet wykonal jakis krok w tym kierunku, to dostalby po mordzie .walka. chyba zeby mial duzo szczescia ;)

zalezy jak by ten krok wykonał. Jesli nachalnie, prawie brutalnie to moze sie z tytm liczyc. ale jesli subtelnie, delikatnie to najwyzej dostanie taka sama odmowe, stwierdzenie, że ona jeszcze nie jest gotowa.
Odrobina wyczucia nie zaszkodzi
Awatar użytkownika
rafii
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rafii » 14 sty 2006, 14:59

Dzindzer pisze:zalezy jak by ten krok wykonał. Jesli nachalnie, prawie brutalnie to moze sie z tytm liczyc. ale jesli subtelnie, delikatnie to najwyzej dostanie taka sama odmowe, stwierdzenie, że ona jeszcze nie jest gotowa.

hmmm ........ wydaje mi sie ze jakby facet dostal odmowe :
- ona moglaby pomyslec ze on zacznie szukac szczescia gdzie indziej
- on moglby pomyslec ze jest za malo atrakcyjny, albo kto inny jej "dogadza".

ale zmienie lekko swoje stwierdzenia:
Byc moze zalezy to glownie od wieku i od czasu - jaki chodza ze soba te 2 osoby

nie wiem czy jest na to jakas receptura ..... hmmmm ...... moze jakas "mucha hiszpanska" albo inne srodki chemiczne na zaciagniecie faceta albo kobiety do lozka <aniolek>
"polakom gratulujemy .... mnie ;)"

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”