Nago na plaży
Moderator: modTeam
Nago na plaży
Co sądzicie o opalaniu się nago, zbliża się przecież lato. Ja z żoną ,jeżeli mamy taką okazje lubimy w ten sposób się opalać. Uważam, że ciałko równo opalone bez zbędnych białych paskówjest o wiele bardziej ponętne. :570: Jestem ciekaw waszych poglądów na ten temat.
Nago opalam się tylko w solarium. Jak dla mnie możecie nawet tańczyć na golasa , byle nie przy mnie Osobiście nie przepadam za widokiem zupełnie nagich ludzi, poza moim mężem i dzieckiem. Dlatego jak ktoś lubi, nich się opala na plaży dla nudystów, nie mam nic przeciwko.
P.S. Na plaży najbardziej nie znoszę widoku starych bab, którym nie chciało się kupić kostiumu i opalają się w stanikach. Blee.
P.S. Na plaży najbardziej nie znoszę widoku starych bab, którym nie chciało się kupić kostiumu i opalają się w stanikach. Blee.
Jeżeli już mowa o plaży to bardzo nie lubie jak na kocu leży jakaś ładna dziewczyna a kiedy podnosi ręce wychodzą jej gigantyczne głosy (bleee). Równomiernie opalone ciało hmmmm to fakt ... zawsze jest tak że cały jestem brązowy a tyłek mam biały jak ściana Ja osobiście wole kobiety o bladej skórze Jak ktoś lubi na golasa sie opalać to jego sprawa mi to zupełnie nie przeszkadza a jakieś blade paski od staników czy cuś ... zbędny szczegół ... kobiety nawet w paski są piękne
Let me be the one that shines with You in the morning when You don't know what to do
Na plaży najbardziej nie znoszę widoku starych bab, którym nie chciało się kupić kostiumu i opalają się w stanikach. Blee.
Niestety jest to dość częsty widok i nie tylko na plaży, ale i na balkonach, w ogródkach, na działkach. Takie widoki tylko odbierają apetyt do wszystkiego. Powinni tego zabronić (jak w "Media Marckt").
Ostatnio zmieniony 12 cze 2004, 23:46 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
ja w ogóle jak ide po plazy to najlepiej jaknie ma tam duzo ludzi idziesz rano babki sie opalaja w stanikach albo bez nich dziewczyny sie nie gola na nogach pod pachami nie mowiac okolice bikini!odstaja im staniki albo ida i sie ciesza ze maja rozmiar d....<>tzn..takie sliczne idiotki! a gdzie naturalnosc! <ps czasami jednak mozna sie posmiac z chlopakow...ale to juz inna bajka!>
:569: ej ten pan co sie kompie nago w baltyku prosze natychmiast zalozyc majtki! tu sie kapia dzieci!!
JA I PRODERYJNOSC>>>>>>hahahahahahahaah ja i LPR.....hahahahaha
JA I PRODERYJNOSC>>>>>>hahahahahahahaah ja i LPR.....hahahahaha
Ostatnio zmieniony 13 cze 2004, 00:24 przez mon_cheri, łącznie zmieniany 1 raz.
Może należysz do LPR, nie bądź taka pruderyjna.
Przecież jesteśmy już podobno w Europie. Np. w Niemczech zauważyć można wiele pań i panów opalających się w ten sposób nawet na wspólnych plażach ,nikomu to nie przeszkadza i dodam nawet że daleko im do figur modelek.W Grecji czy w Hiszpanii można zauważyć sporo Polek opalających się w toples. przypuszczam że w kraju by tego nie robiły.
Przecież jesteśmy już podobno w Europie. Np. w Niemczech zauważyć można wiele pań i panów opalających się w ten sposób nawet na wspólnych plażach ,nikomu to nie przeszkadza i dodam nawet że daleko im do figur modelek.W Grecji czy w Hiszpanii można zauważyć sporo Polek opalających się w toples. przypuszczam że w kraju by tego nie robiły.
Fajna sprawa. Jestem za ale tylko jezeli jest sie we dwoje z ukochana osoba a w promieniu kilometra nie ma nikogo Bylem kiedys w Hiszpani na plazy nudystow. W sumie fajna sprawa ale jakos mnie to nie kreci... A co do włosów , to faktycznie , jak kobita nie jest ogolona pod pachami , w okolicach bikini lub jak na nogach kłaczyska ma to się chce żygać. W ogóle powinien być ustawowo zakaz wstępu na plaże dla takich pań
Nikt przecież nie mówi o bieganiu nago po ulicach.Wystawianiu na publiczny widok piersi czy pokazywaniu swoich wygolonych lub gładkich muszelek.uważam że jest to pewnego rodzaju styl obcowania z naturą. Myślę że większość kobiet chciałaby być podziwiana,niestety pruderyjność i zakompleksienie (np.myśl o tym że mam za duży lub za mały biust, że inni będą nas wyszydzać i się śmiać powoduje że większość kobiet i męższczyzn boi się odważyć i wystawić do słońca swoje wdzięki i "'klejnoty") Jesteśmy przecież tacy jak nas stworzyła natura i raczej nikt tego już nie zmieni. Ludzie średniowiecza i renesansu mieli bardziej otwarty stosunek niż my.
Spróbój Sylwia iść gdzieś w zaciszne miejsce rozłożyć koc poczuć jak ciepły wiatr owiewa twoje całe ciało, dotego słushać szumu fal .Mówię ci coś fantastycznego
Spróbój Sylwia iść gdzieś w zaciszne miejsce rozłożyć koc poczuć jak ciepły wiatr owiewa twoje całe ciało, dotego słushać szumu fal .Mówię ci coś fantastycznego
sylwia masz racja sex to tak jakby strefa sacrum.....i oczywiscie cialo tez lepiej zebysmy sie az tak nie przyzwaczajali do --takich widoków
Powiem wam tyle ze zaden z nas nie boi sie isc opalac nago... i kazdy to lubi ale...
uwazam ze lepiej byc gdzies w zaciszu....wlasnych mysli....wtedy natura jest jeszcze blizej!
Powiem wam tyle ze zaden z nas nie boi sie isc opalac nago... i kazdy to lubi ale...
uwazam ze lepiej byc gdzies w zaciszu....wlasnych mysli....wtedy natura jest jeszcze blizej!
no wlasnie nagos powinna kojarzyc sie z sex;sem z tajemnica a jak by tak wszyscy lazili z cyckami na wieszku....to potem co za przyjemnosc ogladac -odsłonic cycuszki swojej dziewczyny?<jak sie caly dzien napatrzysz!> :547:
a ja tak pozatym nie musze ogladac cyckow moich kolezanek! srednia mi pzryjemnos...nagich chlopakow tez nie musze bo mam swojego!
<PS.ale moich przyjaciolek cycki czasami widze bo idziemy razem sie poopalac, ale to juz inna histiria :546: >
DAJ SOBIE SPOKÓJ>>>IDZIESZ W BEZPIECZNE MIESCE I MALO WIDOCZNE NA POCZATKU IDZIESZ PARE RAZY POPATRZEC I POSIEDZIEC OBCZAISZ CZY DUZO OSOB TENDY LAZI I w ogóle JAK...WYBRALAS DOBRE MIEJSCE...TO NAJPIERW OPALASZ SIE BEZ STANICZKA... A NP.. POTEM BEZ MAJTECZEK I TAK....JESTES CODNIE OPALONA A NIE NASWIETLONA JAK NA SOLARIUM....A TAK POZATYM NA SLONECZKU MOZESZ MIEC ZAWSZE SWOJEGO CHLOPAKA.
a ja tak pozatym nie musze ogladac cyckow moich kolezanek! srednia mi pzryjemnos...nagich chlopakow tez nie musze bo mam swojego!
<PS.ale moich przyjaciolek cycki czasami widze bo idziemy razem sie poopalac, ale to juz inna histiria :546: >
DAJ SOBIE SPOKÓJ>>>IDZIESZ W BEZPIECZNE MIESCE I MALO WIDOCZNE NA POCZATKU IDZIESZ PARE RAZY POPATRZEC I POSIEDZIEC OBCZAISZ CZY DUZO OSOB TENDY LAZI I w ogóle JAK...WYBRALAS DOBRE MIEJSCE...TO NAJPIERW OPALASZ SIE BEZ STANICZKA... A NP.. POTEM BEZ MAJTECZEK I TAK....JESTES CODNIE OPALONA A NIE NASWIETLONA JAK NA SOLARIUM....A TAK POZATYM NA SLONECZKU MOZESZ MIEC ZAWSZE SWOJEGO CHLOPAKA.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2004, 09:29 przez mon_cheri, łącznie zmieniany 1 raz.
Jejku ja nigdy nie pomyslalam ze bede podgladana!.. i to tyle kilometrow za miastem i w glab lasu czy na srodku czego tam kolwiek!zreszta za miastem trawa rosnie troche duza i jak sie polozysz to cie nie widac! ja tak przynajmniej mysle...ja jak jestem sama to sie moge rozebrac ale w towarzystwie to nie niestety polacy jeszcze tak maja ze jak ktos sie rozbiera to sie strasznie gapia! a tego nie znosze! :547:
W tym roku ciężko będzie w Polsce o opalenizne - słońca nie ma i nie ma, ciągle pada, nie jest najcieplej.
Jakbym znalazł jakieś ustronne miejsce, gdzie nikt nie podejrzy, lub szansa na to bedzie znikoma, to bym się z ukochaną opalał bez bielizny. Bo czemu nie?
Jakbym znalazł jakieś ustronne miejsce, gdzie nikt nie podejrzy, lub szansa na to bedzie znikoma, to bym się z ukochaną opalał bez bielizny. Bo czemu nie?
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”