Witam.
Na początku powiem, że uwielbiam to forum, są tu świetni ludzie i można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy.
No więc wstydze sie mojego członka... Bynajmniej nie chodzi tu o rozmiar, ale o kształt. Wiem, że jest masa tematów o krzywym penisie, ale żaden nie dotyczy bezpośrednio mojego problemu. Boję się, że gdy dziewczyna zobaczy mojego penisa to zacznie się śmiać, albo powie krytycznie "co to ma być ?"

W stanie wzwodu członek wykrzywiony jest do dołu, mniej więcej w połowie.... Gdy nie ma pełnego wzwodu, to można go bardziej wygiąć w tą stronę niż w inne... Gdy jest pełny wzwód, to problem ustępuje, ale penis nadal jest krzywy... Nie jest to jakieś ogromne skrzywienie, ale tak na moje oko to ze 20-30 stopni... Nie chodzi mi o to żebyście mnie skierowali do jakiegoś lekarza czy coś... Nigdy z tym się do niego nie pokażę

Chodzi mi o to czy mam się tego wstydzić przed dziewczynami.. Jestem jeszcze prawiczkiem. Mam 19 i pół roku

Ale chętnie już bym tymtyrymtymtym

Tylko właśnie jakoś tak nie mogę się przełamać... Może powinienem uprzedzieć dziewczynę o tym , że jest "on" inny? A może zachowywać się jakby nigdy nic i udawać , że jest prosty

Kiedyś gdy robiłem minetkę, bardzo chciałem, aby dziewczyna mi się "odwdzięczyła"

ale jakoś nie mogłem się przełamać własnie z powodu problemu o którym piszę...
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam