ORGAZM
Moderator: modTeam
ORGAZM
CZESC!MAM TAKI PROBLEM I NIE WIEM CZY KTOS JEST W STANIE MI POMOC,MIANOWIVCIE CHODZI O TO, ZE MAM KOCHAJACEGO CHLOPAKA,NA KTORYM ROWNIEZ BARDZO MI ZALEZY,JEDNAK...PODCZAS WSPOLCZYCIA NIE OSIAGAM ORGAZMU.WSPOLZYJEMY OD PONAD 1.5 ROKU A MI MOZE UDALO SIE TO OSIAGNAC MOZE Z 5 RAZY...NIE WIEM CO JEST GRANE..POMOZCIE MI ,BLAGAM...
wiem ze to zle zabrzmi, ale sadze ze twoj partner nie przyklada sie zabardzo do tego co robi
moja dziewczynka osiaga nawet do 5 w czasie jednego stosunku! ale nasza srednia trwania stosunku to okolo 2 godziny. moze po prostu robicie to za krotko??
pierwszy orgazm podczas stosunku kobieta ma trudno osiagnac( w przeciwienstwie do faceta) ale poxniej to juz powinno jakos poleciec... pzdr
pierwszy orgazm podczas stosunku kobieta ma trudno osiagnac( w przeciwienstwie do faceta) ale poxniej to juz powinno jakos poleciec... pzdr

Cała Polska czyta forum. 20 minut dziennie. Codziennie.
Są kobiety co osiągają orgazm bardzo łatwo , sa takie co sredniołatwo i takie co trudno , taki jest podział w tej kwesti , dobrze ze w tym wieku co masz w ogóle go juz osiągasz , wiele kobiet też udaje swe orgazmy by zadowolic swych facetów jakimi to są niby maczo ! w sumie trafic na kobiete która to przy kazdym zbilzeniu ma orgazm jest dosc cieżko , i sczesliwi ci co takie maja
Kobieta by osiągnąć orgazm musi naprawde sexu chciec i musi miec w tymm komfort psychiczny , przynajmniej tak jest na poczatku w miare jak naucza sie puzniej w czasie go osiągać juz jest inaczej , wszystko trzeba dopracować wspólnie z partnerem ! mówic o swych potrzebach i doznaniach , kiedy sa najsilniejsze itd...

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Witaj Pati
Więc szczerze ci powiem, że nie dziw się. Początki zawsze tak bywają. Faceci mają fajnie bo za każdym razem mają orgazm a żebyśmy my miały, trzeba się troche postarać. Krzyś ma racje, dobrze że go odczuwasz. Albo powiedz ukochanemu swojemu, żeby cały akt trwał dłuzej. Druga sprawa to piszesz, że miałaś już pare orgazmów. Przypomnij sobie jakie wtedy były okoliczności, jakie pozycje lub coś takiego i spróbujcie tak znowu, może się uda.
Więc szczerze ci powiem, że nie dziw się. Początki zawsze tak bywają. Faceci mają fajnie bo za każdym razem mają orgazm a żebyśmy my miały, trzeba się troche postarać. Krzyś ma racje, dobrze że go odczuwasz. Albo powiedz ukochanemu swojemu, żeby cały akt trwał dłuzej. Druga sprawa to piszesz, że miałaś już pare orgazmów. Przypomnij sobie jakie wtedy były okoliczności, jakie pozycje lub coś takiego i spróbujcie tak znowu, może się uda.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
-
- Uzależniony
moja tak! dla nas jest czyms normalnym ze moja partnerka na 2 orgazmy po sobie bez odpoczynku. sadze ze nawet jest jej nawet osiagnac drugi i kolejne orgazmy duzo laatwiej bez odpoczynku niz po. natomiast kazdy kolejny orgazm mi sie przynjamniej wydaje jest dla niej silniejszy.
gdy sie kocham i ma tak 2 - 3 orgazmy to poźniej po stosunku nawet przez 15 minut nie moze sie ruszyc. musi odpoczywac, ale jak odpocznie....
gdy sie kocham i ma tak 2 - 3 orgazmy to poźniej po stosunku nawet przez 15 minut nie moze sie ruszyc. musi odpoczywac, ale jak odpocznie....

Cała Polska czyta forum. 20 minut dziennie. Codziennie.
Ach dziewczyny , nie słyszeliscie nigdy o tak zwanych multiorgazmach
tak jak ktos powyzej napisał .......wszystko przed wami !
http://www.seksoteka.pl/odmorg.htm
http://www.seksoteka.pl/odmorg.htm
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Moze za bardzo koncentrujesz sie na tym zeby ten orgazm osiagnac, zamiast sie rozluznic i cieszyc z samego seksu. Tak to juz bywa, ze jak sie czyms za bardzo przejmujemy to mamy skutek odwrotny od zamierzonego. W koncu za przezywanie orgazmu w duzym stopniu odpowiedzialny jest nasz mozg. Mozesz jeszcze pocwiczyc miesnie pochwy. To tez pomaga bo jak kazde miesnie tez tez powinno sie cwiczyc, zeby je usprawnic.
"Grzeczne dziewczynki dostana sie do nieba, niegrzeczne dostana sie wszedzie"
- taka_jedna
- Maniak
Tak Aguniu. Miałem takie dwie partnerki więc wiem z doświadczenia, że jest to jak najbardziej możliwe.
Najciekawsze jest to, że mi zdażyło się to dwa razy. Nie wiem jaki powód i jaka przyczyna. Miałem dwa orgazmy pod rząd, między nimi jakieś 5 -10 sek przerwy.
Pytanie do facetów - zdażyło Wam się coś takiego?
fish pisze:Najciekawsze jest to, że mi zdażyło się to dwa razy. Nie wiem jaki powód i jaka przyczyna. Miałem dwa orgazmy pod rząd, między nimi jakieś 5 -10 sek przerwy.
Pytanie do facetów - zdażyło Wam się coś takiego?
Nie jestem facetem, ale... gdzieś czytałam, że choć dosyć rzadko, to wy też możecie mieć wilelokrotny.
Jest wiele przyczyn......
Jest wiele przyczyn jedna z nich moze byc fakt ze boisz sie lub masz jakies leki np. zwiazane z tym ze za chwilke ktos przyjdzie lub cos w tym stylu. Nie jestem kobietą ale z doświadczenia wiem ze osiagnac orgazm nie jest łatwo.Wiele razy rozmawialem z kolezankami ktore powiedzialy ze nie potrafia osiaganac orgazmu w takiej pozycji gdyz czuja sie troszke skpępowane inne zas mówia ze maja jakies leki ze ktos prxyjdzie ze zajdzie w ciaze lub ze nie bedzie wystarczajaco dobra kochanka. Moim skromnym zdaniem prawda jest taka.......zeby osiagac orgazm trzeba sie przedewszystkim wyluzowac i skoncentrowac sie na tych wszystkich emocjach i uczuciu ktore stara sie dac partner. Rola partnera rowniez jest bardzo wazna, musi byc on delikatny i moim zdaniem wszytko musi sie dziac bardzo powoli, wazna rzecza jest rowniez rowniez gra wstępna, im dłuższa gra wstępna tym łatwiej osiaganac orgazm podczas samego kochania sie.
To sa takie moje doswiadczenia mam nadzieje ze pomoglem chodz troszke.
Pozdrawiam
To sa takie moje doswiadczenia mam nadzieje ze pomoglem chodz troszke.
Pozdrawiam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”