Seks ywa przyjemny, owszem, ale mam uczucie, ze coes trace.
tak najbardziej chcialabym sie doweiedziec, czy ktos miewa tez cos takiego- i czy to, co mam, to juz orgazm?
Moderator: modTeam
Savalas pisze:z tymi orgazmami to jest tak że trza przestać o nich myśleć, bo można tak się ich pozbawić do końca żywota ;P
Jarek pisze:Dziewczyny! nie powielajcie nie prawdziwych stereotypów: orgazm jest jeden i tylko jeden:po prostu ORGAZM! Można go spowodować stymulacją różnych strf erogennych kobiety: łechtaczki-"łechtaczkowy", punktu"G"-"pochwowy". .
Cook'Year pisze:Sylwunia24 pisze:Mam taki mały problem i pytanie do was. Mianowicie współżyję z jednym partnerem od 9 lat i nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. Tzn dochodzę tylko podczas pieszczot łechtaczki
Może zakup sobie jakiś wibrator i potrenuj w zaciszu domowym... A nuż się uda...
moon pisze:Tez bym chciala sie kiedys dowiedziec jak pochwowy wyglada
Jarek pisze:Dziewczyny! nie powielajcie nie prawdziwych stereotypów: orgazm jest jeden i tylko jeden:po prostu ORGAZM
runeko pisze:Teee....ginekolog! Jakzes taki fafarafa to powiedz jak zrobic, zeby miec oba naraz
Cholera facetom to zawsze wszystko bez roznicy
Andrew pisze:Jakie oba naraz
von Gargoyle pisze:Pochwowy chyba najłatwiej na pieska zmontować
moon pisze:prawioe prawie i jak Runeko - dupa blada.
runeko pisze:Czemu odpowiadasz na pytanie, ktore nie jest skierowane do Ciebie. Od pana ginekologa chcialam sie dowiedziec
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 259 gości