WAŻNE PYTANIE !!! Moją dziewczynę nic nie podnieca!!!
Moderator: modTeam
WAŻNE PYTANIE !!! Moją dziewczynę nic nie podnieca!!!
Witam all. Mam pytanie bo być może mieliście podobny problem. Sypiam z moją dziewczyną od niedawna. Najpierw tak jak to bywa były zabawy palcami ( co moją dziewczynę podniecało ) a od pewnego czasu normalny sex ( moja gf straciła ze mną dziewictwo ) . Od momenty kiedy to się zdarzyło spaliśmy ze sobą może jakieś 4-5 razy, z tym że problem polega na tym że jej kontakt fizyczny ( kopulacja ) w ogóle nie podnieca.
Nie wiem czy to moja wina ( chociaż myślę że robię wszystko ok ) czy też może jest coś z nią nie tak. Jeśli macie jakieś swoje przypuszczenia albo rady ....to piście. Czekam;)
Nie wiem czy to moja wina ( chociaż myślę że robię wszystko ok ) czy też może jest coś z nią nie tak. Jeśli macie jakieś swoje przypuszczenia albo rady ....to piście. Czekam;)
Czerpanie przyjemności nie przychodzi wraz z pierwszym razem, kobieta uczy się tego. Możesz stawać na rzęsach, a dopóki Ona się z tym nie oswoi, to lipa. To ma też podłoże psychologiczne, więc Ona niejako sama musi sobie z tym poradzić.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ForsakenXL
- Maniak
Nauczenie się czerpania przyjemności z seksu to raz. Druga sprawa to często strach - mimo zabezbieczenia pojawia się jednak jeszcze ten strach przed ciążą. Czasem musi upłynąc trochę czasu zanim dziewczyna przywyknie do myśli, że jest bezbieczna i skupi się na swoich odczuciach 

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- ksiezycowka
- Weteran
Zgadzam sie z przedmowcami...ale jezeli paluszki sprawialy jej przyjemnosc to nie widze powodu dla ktorego mialyby one nie uczystniczyc w sexie.....przeceirz mozesz dodatkowo paluszkami ja jeszcze piescic np.lechtaczke!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Re: WAŻNE PYTANIE !!! Moją dziewczynę nic nie podnieca!!!
Zoltek pisze:Witam all. Mam pytanie bo być może mieliście podobny problem. Sypiam z moją dziewczyną od niedawna. Najpierw tak jak to bywa były zabawy palcami ( co moją dziewczynę podniecało ) a od pewnego czasu normalny seks ( moja gf straciła ze mną dziewictwo ) . Od momenty kiedy to się zdarzyło spaliśmy ze sobą może jakieś 4-5 razy, z tym że problem polega na tym że jej kontakt fizyczny ( kopulacja ) w ogóle nie podnieca.
Mam przyjaciela, ktory chodzi z dziewczyna od prawie 4 lat. Najpierw czekal na nia prawie 2 lata, pozniej dala mu, kilka razy, a pozniej znowu od ponad roku przerwa. Od paru miesiecy mieszkaja ze soba. Ona kocha go, ale seksu nie lubi. po prostu, nie potrzebuje seksu do szczescia. w przeciweinstwie do niego
- Eisenritter
- Uzależniony
Spokojnie! Pogadaj z nią o tym. Może czegoś się obawia, może ma jakieś potrzeby, których nie wyartykułowała, albo ty nie zauważyłeś i teraz obawia się cokolwiek z tym zrobić. Powody chorobowe raczej bym wykluczał. Próbujcie. Pracujcie nad kombinacjami. Może jej potrzebna większa dawka pieszczot, żeby była zadowolona, w odpowiednim nastroju. Długa, wspólna kąpiel, masaż, pieszczoty palcami i ustami, a dopiero potem stosunek. Dowiedz się, jaki jest powód, a znajdzie się metoda przełamania. Trzeba tylko wiedzieć czemu.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Kobiety tak czasem mają, że się w sobie zamykają i koniec. Nie ma sensu wtedy próbować. Masz znikome szanse żeby ją rozpalić, a może się tylko zrazić do seksu. Wiem, że to nie jest fajne ale nie zwalczysz tego.
Moja kobieta ma czasem taki humor przed sesją i nic na to nie poradzę mimo tego, że wiem co jej normalnie sprawia przyjemność.
Moja diagnoza: przeczekać
Środki wspomagające: rozmowa
Trzymaj się, będzie dobrze!
Moja kobieta ma czasem taki humor przed sesją i nic na to nie poradzę mimo tego, że wiem co jej normalnie sprawia przyjemność.
Moja diagnoza: przeczekać
Środki wspomagające: rozmowa
Trzymaj się, będzie dobrze!
żyj teraźniejszością, dzień
zorajszy przeminął, jutrzejszy może nigdy nie nadejść...

Jak zwykle folizofujecie a odpowiedź jest oczywista: nie ma popędu , tak jest stworzona i taka już zostanie. Cała filozofia.
Współczuje facetowi, ciężkie życie przed nim. Nie czaje po co sie wpieprzać w takie coś.
anna cz pisze:Mam przyjaciela, ktory chodzi z dziewczyna od prawie 4 lat. Najpierw czekal na nia prawie 2 lata, pozniej dala mu, kilka razy, a pozniej znowu od ponad roku przerwa. Od paru miesiecy mieszkaja ze soba. Ona kocha go, ale seksu nie lubi. po prostu, nie potrzebuje seksu do szczescia. w przeciweinstwie do niego
Współczuje facetowi, ciężkie życie przed nim. Nie czaje po co sie wpieprzać w takie coś.
hej powiem tak ja czulam sie tak jak Twoja dziewczyna, tzn nic mnie nie podniecalo jesli kochalam się za swoim LUBYM to robiłam to tylko po to aby go nie stracić. Powiem tak Twoje KOCHANIE ( dziewczyna) potrzebuje więcej czulości, wez ja czasmi na romantyczny spacer kup kwiatka tak bez okazji i nie nalegaj na sex, to nie jest najwazniejsze, daj jej to zrozumiec a na pewno zadziala. Zanim przejdziesz do konkretow całuj ja przytulaj i mow ze jest naj....to pomaga
Zoltek pisze:spaliśmy ze sobą może jakieś 4-5 razy, z tym że problem polega na tym że jej kontakt fizyczny ( kopulacja ) w ogóle nie podnieca.
Twoja wina na pewno też, niestety
ale przede wszystkim jej wina, bo to ona potrzebuje czasu żeby samą siebie poznać, wyczuć co sprawia jej przyjemność a co ból
z czasem zacznie się rozluźniać i czerpać z sexu większą przyjemność
może to potrwać nawet pół roku a może i więcej?
Moim zdaniem Ona sie zamkneła na Ciebie tak psychicznie bo najbardziej zmysłowym organem jest mózg( taka prawda wszstko sie w głowie zaczyna).Moze sie boi moze ja cos boli , zapytaj sie czy wszystko dobrze czy cos by chchiała zmienic , a jak nie proponuje abstynencje na jakis czas jak sie przelamie to sama sie w ciebie wtuli .Powodzenia
Każdy ma prawo do orgazmu
- _paczka cipsóf_
- Bywalec
- Bywalec
właśnie to jest dziwne, kocham go jak nikogo innego jeszcze, mogę dla niego zrobić wszystko, ale nie jest kolesiem, którego chciałabym zjeść jak tylko go widzę..
mam nadzieję, że r\to się zmieni
Może to dziwne..
Mam 17 lat, przerobiłam anal, oral i inne pierdoły(z kolesiem z którym teraz jestem), ale się jeszcze nie pykałam tak właściwie...czy 17 lat to nie za mało?
Chociaż wiem, że się niedługo pykniemy, ale muszę czekać tydzień, bo zaczęłąm później brać pigułki..
W jakim wieku wy się pykneliście po raz 1szy? jeśłi można spytać
Może to dziwne..
Mam 17 lat, przerobiłam anal, oral i inne pierdoły(z kolesiem z którym teraz jestem), ale się jeszcze nie pykałam tak właściwie...czy 17 lat to nie za mało?
Chociaż wiem, że się niedługo pykniemy, ale muszę czekać tydzień, bo zaczęłąm później brać pigułki..

- _paczka cipsóf_
- Bywalec
- Uzależniony
_paczka cipsóf_ pisze:hmmm...szczerze mówiąc to mnie też nie podniecają pieszczoty mojego chłopaka, w ogóle, ale to nie dlatego, że jest jakąś kaleką, tlyko tak po prostu, ale ja się ciesze i wystarzcza mi w zupełności, że jemu jest dobrze:) aniołek
Trochę to dziwne, Paczko. Może to po prostu kwestia metody? Nie powiesz mi chyba, że nie wiesz, jakie pieszczoty cię podniecają. Podrzuć swojemu facetowi parę dobrych pomysłów i poeksperymentujcie.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
_paczka cipsóf_ pisze:hmmm...szczerze mówiąc to mnie też nie podniecają pieszczoty mojego chłopaka, w ogóle, ale to nie dlatego, że jest jakąś kaleką, tlyko tak po prostu, ale ja się ciesze i wystarzcza mi w zupełności, że jemu jest dobrze:)
ciekawe podejscie

[ Dodano: 2006-03-02, 21:20 ]
_paczka cipsóf_ pisze:właśnie to jest dziwne, kocham go jak nikogo innego jeszcze, mogę dla niego zrobić wszystko, ale nie jest kolesiem, którego chciałabym zjeść jak tylko go widzę..
Może to dziwne..
Chociaż wiem, że się niedługo pykniemy, ale muszę czekać tydzień, bo zaczęłąm później brać pigułki..![]()
pytasz czy na normalny sex nie za wczesnie a nie masz watpliwosci co do analu ...?!

eat me
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”